Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
25.4.2012 23:48:55
Medu asi vysperkovany nemam, klasicky.. a moc tam toho v nem nemam, nejak jsem toho zatim moc nestihla
Ale klidne poslu pro inspiraci.. Zivotopis mi nepripadal tak narocny, jak ten motivacni pruvodni dopis, ten jsem morila celou dnesni poledni "pauzu". Pak jsem si ho nechala schvalit Adri a odeslala. Uz mi prisla jedna odpoved, ze me nechcou, ale vedou v evidenci bla bla bla ![]() |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
25.4.2012 21:52:27
Holky, Emi a Medu, jestli chcete nějaký ten životopis jako vzor, můžu mrknout do zápisků z toho našeho kurzu "Profesní vzdělávání" a když tak vám poslat na maily třeba můj vzor. Tak jestli chcete písněte. Oběma vám držím moc moc pěstičky ať se nějaké to místečko najde
![]() ![]() ![]() |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
25.4.2012 21:18:18
Jj, Emi, presne, jak pises. Soc. sfera a preplneno
.Taky drzim palce, mas nejaky vysperkovany zivotopis? Budu to muset sepsat... ![]() |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
25.4.2012 20:08:13
Leni s Leničkou, hezká oslava i dortík
![]() Leni, to je super, že ti Janičku nakonec vzali! Tak máš po starostech, děti ve školce a v práci se na tebe těší ![]() Medu, to mě moc mrzí, ach jo Ty jsi tuším dělala v sociální sféře, že? Tam je teď asi taky dost přeplněno, co? Tak snad něco najdeš![]() Já jsem dneska rozesílala žádosti po okolních školách, tak jsem zvědavá, jestli se aspoň ozvou. S tím, že by někde bylo místo moc nepočítám.. |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
25.4.2012 15:11:46
No u nas se to vyvrbilo tak, ze zamestnavatel me propustil... No jsem fakt zvedava, jak to skoulime... Dneska jsem byla na jednom pohovoru, ovsem i na financne nezajimave misto, na minimalni uvazek - docela dost lidi...
|
|
|
25.4.2012 13:04:49
Ahoj holky, tak nakonec máme místo ve školce i pro Janičku!!! paní ředitelce se možná doneslo to že jsem si postěžovala bývalé paní účitelce, co učila Páju loni a je již v důchodě... náhodou jsem ji potkala v obchodě se Zdravou výživou a ona se rozplývala nad Janičkou jak nám krásně roste a že už je velká, tak jsem při té příležitosti vzpomněla že má nastupovat od září do školky, ale že paní ředitelka nemá pro ni nejspíš místo... a že já mám rodiče v jiném městě a tak nám nemá ani kdo pomoct s hlídáním a vyzvedáváním a tak se to možná doneslo paní ředitelce
jsem moc ráda že ta školka bude!!! je to obrovská úleva ![]() |
|
|
23.4.2012 13:38:00
Ahoj holky, všechny zdravíme
Leni, krásné fotečky Leničce přejeme všechno nejlepší a manžela kuchaře bych taky brala ten můj nevaří téměř vůbec... někdy by se hodilo, kdyby navařil i chlap - navíc chlapi vaří líp ![]() Jinak my aktuálně trošku kašleme a rýmujeme, tak doufám že z toho nebude něco víc... V pátek jsem byla na firemní akci - naše firma slavila 20ti leté výročí, tak jsme byli všichni pozváni - i zaměstnankyně na mateřské docela jsem si to užila a prý se už těší na můj návrat ![]() |
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
23.4.2012 9:47:24
Zámek Mělník http://www.lobkowicz-melnik.cz/gastro
|
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
23.4.2012 9:43:40
Je Leni super fotecky
A na zamku, to je super, na nejakem velkem? To bych tam za nim chodila casto, mam hrozne rada hrady a zamky ![]() |
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
23.4.2012 9:42:18
jo a ten kočárek je sousedky, tam chrupkala dvouměsíční Adélka
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.