| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 17337  [Dalších 16717 >>]
Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 92027
17.4.2012 11:18:24
jinak děkuju za chválu fotečky, tak snad z toho už holka nebude~:-D. Já si na to pomlu zvykám, protože jsem byla přesvědčená, že budu mít dvě holčičky, nevím proč a tomu hlapákovi jsem nechtěla dlouho věřit~:-D
17.4.2012 11:16:05
skalko mám tu 18,68,122,139,172~;)

holky, to nemáte doma nikdo číslo 60 sojku obecnou, mě stále chybí jen tato jedna~:(
adriM+M+N 55217
17.4.2012 11:00:39
Ahojky, Leni krasna fotecka, gratuluji k parecku ~g~ A at se oslavy vydari, moc to neprehanej, mala si to uzije urcite i tak ~;)
Skalko mas uplnou pravdu, deti se uz fakt meni, vypadaji mene detsky. Ono to zni casto jako fraze, jak moc to leti, ale 5 let je dlouha doba. Uz ani ne 2x tolik a s pojmem "deti" se muzem rozloucit... Ale nase deti to budou naporad :-)
skallka 40226
17.4.2012 10:48:55
Ahoj, krásná fotečka z utz tak taky budete mít páreček, tady se to nějak páruje :-) moc hezké. Já si páreček pochvaluji, Maty by láskou malou snědl a ta by zas nejradši byla jen s ním , jen ho slyší už huláká a když s ní blbne, tak je v sedmém nebi Už mu ani nevadí, že nemá bráchu ale turbo marušku :-) naučila se plazit, rukama se odstrukuje a plazí on jí ukáže hračku a ta jak střela za ní leze a on z toho má náramnou srandu, všechny děti v okolí neřeknou malé jinak než turbo maruška :-)
Neříkali ti u doktora kolik cca mimi váží? Mně se na té fotečce zdá docela veliký, nebudete mít macíčka? sestřenka včera rodila 4,550 taky puclík.
Leni prosím tě nemáš ještě nějaké nálepky nám furt chybí 18 23 30 38 52 68 75 76 86 90 121 122 139 150 156 172 173 176 180
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
17.4.2012 10:42:08
Leni, super fotečka ~R^ ty oslavy v 6 měsíci těhu moc nezávidím... je toho dost i pro netěhotné ~k~
tak hlavně ať se vše vydaří a ať se na bruslích Leničce dobře jezdí ~;) máte to jako překvapení nebo je už viděla? s těma bruslema je to těžší, asi se musí dopředu vyzkoušet, ne? já jsem o nich taky uvažovala, ale nakonec jsme zůstali u koloběžky :-)

a to že budete mít páreček je krásná novinka ~x~
17.4.2012 8:27:51
Tak já dodatečně gratuluji Pavlíkovi a Matymu, a tedy už i Míšovi, my slavíme ve čtvrtek s dětmi a v sobotu dorazí rodina, takže si myslím že to na mě bude taky ažaž, jako těhuli na počátku 6.měsíce. Pro Leničku máme jako hlavní dárek kolečkové brusle a další typ barbínky mořské panny. S tou vánoční se každý den koupe.

Tak a teď nevím, jestli už jsem se pochlubila, že čekáme podle utz opravdu toho chlapečka~s~

Maesta a zlatíčka 15791
16.4.2012 22:50:44
Skallko - taky u nás seva a lego bodují, ale udržet to v těch krabicích!!!3 kluci "bordeláři" to prostě nejde dohomady...nejstarší(8 let) si k vánocům nic nepál a chtěl, aby mu Ježíšek uklidil hračky.....on teda si myslím, že hlavně byl rozčarovaný ze zjištění, jak to s těma dárky je...
skallka 40226
16.4.2012 21:23:43
Všimly jste si jak ty naše děti dospívají? Teď jak koukám na tu fotku Pavlíka, tak už mu zmizel ten dětský výraz z tváře a už je z něj velký kus chlapa. Maty už je taky úplně jiný , chjo proč tak stárneme a na těch dětech to pozorujeme nejvíc. My už oslavu taky máme za sebou, ale my jí museli tentokrát dělat na dvakrát. Domluvili jsme se skoro se všema a koupili mu trampolínu ale krom toho dostal samé lego furt lego budu muset koupit nějaké krabice, protože už toho lega a skládacích věcí má tolik, že to nemáme kam dávat. Mimo to ještě stavebnici seva a panoček hned přitáhl i po mně a po manželovi od babin další díly, takže za chvíli budem nafukovat dům. Ale seva ho teď baví.
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
16.4.2012 13:45:17
Ahoj holky ~3~
Adri, taky jsem byla z těch všech příprav docela hotová... ještě že mi manža tentokrát docela pomoh i v kuchyni ~;) nás bylo 8 dospělých a 4 děti ~j~ dárečků Pavlík taky dostal docela dost, ale už jsem předem říkala rodině že hračky ať moc nekupují... je jich doma už moc a děcka pak nic ani pořádně nebaví... tak Pája dostal hlavně knížky a oblečení, no a od mojich rodičů ještě soupravu vláčků s kolejema a od nás tu koloběžku ~z~
Z tvořivých dárků dostal "jen" omalovánky, ale jinak mám nakoupené od Medunky taky moosgummi archy, písmenka a samolepky, taky máme peříčka a pohyblivé očička, takže tvořit budeme jak bude nálada a čas ~k~
adriM+M+N 55217
16.4.2012 11:20:56
Ahojik,
Leni super fotecky, Pavlik vypada moc spokojene :-)
My slavili taky vcera, i kdyz maly ma narozky az ve ctvrtek, ale pristi vikend se to vice lidem nehodilo. Je fajn, ze to ted vychazi presne jak pred temi peti lety, to se to bude ve ctvrtek krasne vzpominat :-)
Je fakt ale, ze jsem z te oslavy byla pekne vyplivnuta, prijde mi, ze jsem cely vikend stala v kuchyni a to jsem nevarila zadna tepla jidla apod, ale tolik lidi v tom nasem mensim byte (12 + 2 deti) udelalo sve. Darecku dostal maly spoustu, ono se to nacte, kdyz mu kazdy neco da a nekteri v rodine jsou nadsenci, ze mu daji i tri, ctyri drobnosti k tomu ~:-D
Tak mam pak vzdy takovy pocit, ze je toho vseho az presprilis... Ale verim, ze si to maly uzil a dostal hodne i takovych tvorivych veci, treba z foukacich fixu je nadseny, mozaika od Medunky je taky super, takze verim ze si vyhraje.
Na stahnuti fotek jsem ale uz vcera nemela.. No nastesti to je jen 1x za rok ~t~
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 17337  [Dalších 16717 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.