Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
14.4.2012 23:01:06
Ahoj holky, tak my máme oslavu pátých narozenin už taky za sebou
slavili jsme dnes včera to bylo přesně jak před 5ti lety - pátek třináctého ![]() vložila jsem fotečky na dubňátka a 2 fotečky vkládám i tu ![]() ![]() |
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 |
|
|
14.4.2012 22:52:37
Ahoja holky, tak Eliška půjde v pondělí po měsíci do školky tak jsem zvědavej jak dlouho to tam vydrží než zase omarodí.Jen doufám že už marod nebude. Nějak ted nemám čas vůbec sem zajít....Bud jsem pořád v práci nebo lítáme už na zahradu atd......
Zatím se tu mějte fajn a zase se ozvu jak bude chvilka času.... Ahojas všem a všem kdo je marod přeji brzké uzdravení |
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
14.4.2012 20:25:13
Jejda, ano vše nejlepší oslavencům, našim důbňátkům, my slavili na velikonoční pondělí - vyšlo to úplně přesně na den, tak jak to bylo před 5. lety......
|
| Mic-halka a Nicolka | 54963 |
|
|
14.4.2012 0:28:23
Ahojky,
tak to je mi líto,že máte takovej problém se školkama. Zde jsem pocítila jedinou výhodu samoživitelek, ale musela jsem samozřejmě i uvádět, že jdu do práce. Tak nám to snad takhle vyjde i se školou. Střevní chřipka nám trvala 6 dní, ještě ve středu ráno to vypadalo i přes přísnou dietu úplně šíleně, myslela jsme, že Nik skončí na kapačkách.Nakonec v tu středu nastal zlom a te´d už je nám hej. Jdu pouklidit a chrnět, máme před sebou nabitej víkend. A znovu přeju všem oslavencům vše nej ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
13.4.2012 9:26:35
No teda, tak to s těma školkama nezávidím - my tady všude v okolí - vesnické školky - nemáme naprosto problém, děcka mám zapsané, školky se předhání, aby vůbec nějaké děti měla a já ještě dělám ten prohřešek, že je tam nakonec nedávám!Ale jsem doma s mimičem a nestojí mi to za ty nemoci a do práce chodím jen na dvě hodiny - i za ty jsem vděčná, že můžu vypadnout a to vždy někoho na hlídání najdu....na déle ne!to je nikdo dohromady nechce!
|
| bobysek2 | 43213 |
|
|
13.4.2012 7:06:34
Ahoj Leni,
to s tou školkou je mi moc líto. Já řešila to samé. Nakonec jsme se dostali do jiné školky. Budu vodit každé dítě jinam. Do naší nám ho nevzali. Ale jsem ráda i za to. Je to fakt systém naprd. Tu naši školku (kam chodí Martínek) máme jen přes hřiště a vidím na ní z okna, tak jsem též viděla, kolik tam šlo na zápis maminek s druhým mimčem v kočárku. Je to k vzteku, že oni mají přednost, i když já jdu zpět do práce. Tento chytrý systém opravdu vymyslel někdo "děsně chytrej". Leni držím palce, ať se ti podaří odvolat a ať ti Janičku nekdě blízko vezmou. A nemáte ve městě jesle? U nás jsou, já je měla pro jistotu zarezervované, kdyby nás nevzali do žádné školky. Také už se děsím návratu do práce. Zatím sice tvrdí, že mě vezmou zpět. Ale vůbec nevím, na jaké místo, protože to mé původní bylo zrušené. Tak jen doufám, že když dojde na lámání chleba, že to tak skutečně bude. |
| skallka | 40226 |
|
|
12.4.2012 17:22:15
No Leni jsem ráda, že ten dojem nemám jen já, ale od nás určitě ani korunu neuvidí. Naše politika stojí za prd jen sypat do kapes těm nahoře :-(
Tak tetan jo, tož musíme jít. Ale malá už očkovaná nebyla a vůbec má toho očkování nějak míň :-( |
|
|
12.4.2012 14:32:22
Ahoj Kačul, díky za info ohledně toho očkování
Skallko, došla ti už obálka? ![]() Leni, super že už chybí jen jedno ![]() |
|
|
12.4.2012 14:31:31
Ahoj holky, tak jak psala Skallka, tak přesně to vidím já... zrovna včera jsme se o tom s manžou bavili... já si ale taky nedovedu představit, že jdu k ředitelce s úplatkem... je to pod moji úroveň
![]() |
| kaculaj | 53510 |
|
|
12.4.2012 13:23:51
Ahoj po delší době, stěhovali jsme se, tak jsem na nic neměla čas....zrovna dneska jsme na tom očkování byly-je to tetanovka+ještě něco-je to přeočkování toho, co měli jako prťouskové
Doufám, že na to nebude žádná reakce, odpo musíme jet pryč. Jinak s těma školkama je to teda koukám pořád stejný jako s tou naší "první várkou" pořád nedostatek míst-doufám, že se dostaneme pak na ZŠ, když nám jich tady půlku už pozavírali a teď je tu najednou tolik dětí... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.