| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 17337  [Dalších 16697 >>]
skallka 40226
12.4.2012 11:07:43
No adri já si to taky neumím představit, ale bohužel to tím nastaveným systémem tak vypadá :-( hrozné. Ale co jiného zbývá. Já bych ale naší řídě taky nedala ani pětník je to strašná m...a :-(
Leni tak to už máte za pár :-) nám jich ještě chybí 52 :-( ale postupně to ubývá měním jako blázen
Holky jsou vaše děti teď v pěti letech na něco očkované? Já byla v úterý znova u mudr, protože malý zas chytil ten svůj laryngitidový záchvat, ale tentokrát jsme to včas zastavili a ona říkala, že až bude fit máme přijít očkovat, ale já si nějak nejsem vědoma co by měl mít za očkování?
Medunka_ 16389
12.4.2012 10:52:34
Adri, ono se to nakonec vždycky nějak zařídí :-), nějak to vždycky dopadne. My bychom to v nejhorší řešili asi soukromou školkou nebo paní na hlídání, i kdybych neměla mít příjem žádný (i kdyby na to měl padnout můj plat, v dnešní době si nechat dát výpověď nic moc). Záleží jak se k mému návratu ještě postaví zaměstnavatel :-). Ale toto si myslím, že řeší tisíce rodin...
adriM+M+N 55217
12.4.2012 10:47:51
No nevim Skalko, predstava ze bych mela jit s obalkou za reditelkou je silena, to bych proste nezvladla...
Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 92027
12.4.2012 9:58:32
chybí mi jen číslo 60 ~:-D
skallka 40226
12.4.2012 9:50:01
jak vás tu tak čtu tak si čím dál víc začínám myslet, že tento systém je nastaven jen z jednoho důvodu a to: dávání do kapes, protože co jiného nám zbývá :-( když nemají zaměstnaní rodiče přednost, ale naopak ti co sedí doma na zadku apod. tož zbývá jedině ten úplatek, ale kde na to rodiče na mateřské mají vzít to taky neporadí, děs. U nás zas děcko do tří let nevemou ani náhodou, ikdyž mají podstav, byla by to pro ně moc velká práce :-(
Leni s Leničkou vy už máte dosbírány všechny nálepky?????
adriM+M+N 55217
12.4.2012 7:32:25
Ahojik holky,
moc vam preji at to dobre dopadne ~;((
Jak to tak ctu, tak tim, ze jsem nemela na konci materske praci zadnou, jsem na tom snad byla o neco lip... Protoze takova nejistota kdy clovek ma strach, ze o ni prijde jen kvuli nejakeho blbeho systemu, to je fakt des.
U nas taky reditelka teda rikala, ze nema vubec misto, ale podarilo se mi to ukecat nastesti, jakmile jsem zjistila, ze mam praci.
Leni s temi mesty to bude urcite individualni, protoze urcite zalezi kolik je skolek a jakou maji kapacitu, kolik deti se hlasi atd... Takze urcite bude dochazet k tomu, ze nekde vezmou v pohode trilete a nekde nebudou chtit vzit ani starsi.
U nas to byva casto tak, ze se nekdo hlasi na vice skolek a pak tedy i kdyz to vypada beznadejne, se najednou misto uvolni. Nase skolka navic otevrela tridu navic, kdyz bylo deti hodne a myslim ze nebyla nakonec ani vytizena, ale fungovala. Kez by to tak bylo i u vas.
Medunka_ 16389
12.4.2012 7:11:17
Leni, je to boj :-(. Kolik ja nad tim stravila uz bezesnych noci.... No nejak to dopadne....
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
11.4.2012 21:41:06
Medu a teď si představ, že jsem se dozvěděla od známé z rodiny, že v Olomouci ji přijali chlapečka bez problémů od září tohoto roku a je narozený až 4.12. ... no comment... hold každé město to má asi zařízené jinak ~8~
Medunka_ 16389
11.4.2012 21:24:17
Já na to ani nemůžu myslet. V práci to mám taky dost složité (nechci psát na net veřejně), radila jsem se i v právní poradně. Bohužel nemůžu dělat aktivně nic, jen čekat a řešit operativně. K pohodě to moc nepřispívá...
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
11.4.2012 21:17:01
Medu, jj, taky zatím nevím, jak to budem řešit... ~f~
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 17337  [Dalších 16697 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.