| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 17337  [Dalších 16677 >>]
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
9.4.2012 0:23:24
Krásné Velikonoce, hlavně bez marůdků!!! ~x~

Mic-halka a Nicolka 54963
8.4.2012 21:04:47
tak to je síla....
My měli ještě před pár měsící období, že NIk furt odněkud padala a nejlépe rovnou na hlavu. N a pohotovosti jsem tenkrát mohla být klidně 2x denně po dobu tak 2-ou měsíců - horor.
A te´d máme zas exkluzivní téměř černou mdorinu ze školky na koleně - k tomu taky jakousi příšernou střevní chřipku s teplotama, takže místo, aby jsme teď byly fuč, tak dlíme v Praze ;-).
Jinak nic nového, nestíhám sem chodit, papá
Mic-halka a Nicolka 54963
8.4.2012 20:57:56
Veselé Velikonoce a oslavencům vše nej k narozkám !~;((~s~~x~~3~
Maesta a zlatíčka 15791
7.4.2012 22:52:32
HOLKY OCET, OCET A OCET - POTŘÍT VATOU S OTCEM - SPÍŠ OTŘÍT A DO BARVY TAKY OCET - DLE NÁVODU - JAR NÉ
DO TRÁVY - HODNĚ TRÁVY ZELENÉ A VAŘIT SYROVÉ VAJÍČKA DLOUHO A NECHAT LUHOVAT, TO SAMÉ DO CIBULE - SLUOPEK, KAFÉ A PODOBNÝCH PŘÍRODNÍCH BARVIV.

KRÁSNÉ VELIKONOCE A HODNĚ ZDRAVÍ!
skallka 40226
7.4.2012 20:41:45
Veselé Velikonocé všem přeji
luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 58392
5.4.2012 16:12:14
Myslím, že se mi stalo loni u jednoho vajíčka co kluci donesli, že pouštělo barvu. Zkus jiné barvy, možná vajíčka před barvením omýt jarem na odmaštění? Jinak mě nic nenapadá.

A gartulace k narozeninkám! ~x~

My budem něco vytvářet o víkendu. Obarvíme pár vajec, mám připravené na vystříhnutí nějaké dekorace a dopilujem koledy. Marek by nejraději říkal - koleda, koleda Štěpáne a to není právě nevhodnější ~t~
5.4.2012 13:44:58
Zuzi, my dáváme ocet, nic jiného mě nenapadá... možná zkus změnit výrobce barev ~;) já se taky chystám ještě péct a to perníčky, tak snad to do Velikonočního pondělí stihnem ~:-D Kristýnce přejeme všechno nejlepší k narozeninám, moc moc zdraví, štěstí a dárků ~x~ my slavíme víkend po Velikonocích ~;)
Zuza30 45972
5.4.2012 10:57:37
Holky, trochu z jiného soudku - k blížícím se velikonocům - už asi dva roky zpátky nám po nabarvení vajíčka šíleně pouští barvu, bylo mi to vloni hloupé, když je koledníci ani nemohli vzít do ruky, dávala jsem jim je v sáčcích ....nemáte nějakou radu? Do barvy přidáváme ocet, ten by tomu měl zabránit, ale jaksi to nefunguje...
Jinak dnes budeme péct perníčky a zajičky a kuřátka z lineckého, děti už se nemůžou dočkat ... A taky jdeme na 5-letou prohlídku a očkování, v sobotu slavíme Kristýnky narozky, to to utíká...
5.4.2012 10:03:02
u nás taky Pája když příjde zvenku boty zuje a svlíká se sám, oblečení dá na komodu, protože na věšáky ještě nedosáhne, ruky si jde umýt automaticky, to jsem do něho vštěpovala do mala ~;) akorát Janička teda ještě když příjdeme z venku ruky vůbec mýt nechce... to i Pavlík na ní volá ať si jde umýt ruce...
ostatní "pomáhání" při domácích pracech zatím děcka spíše berou jako zábavu a ne povinnost a pomáhají my jen když se jim chce - zatím je do ničeho nenutím ~y~
Ema + 2 56937
5.4.2012 9:25:12
Ahojky,
tak to je zajímavé téma. My nějaké povinnosti už zavedené měli, ale taky v tom nejsem úplně systematická. Ale třeba to obstarání kolem sebe, to už Míša zvládá komplet, jak psala Skalka - příjde, zuje boty, dá do botníku, bundu na věšák, jde si umýt ruce. Převlíkání do domácího často obrblá, hlavně skládání věcí a pyžama (nesnáší když to má naruby a musí to obrátit atd), ale s brbláním to udělá. Jí sám a po jídle si uklidí nádobí do myčky, když pobryndá stůl tak ho i utře. Ale samozřejmě občas prostě nemá náladu a tak musím připomínat a přikazovat, ale většinou to dělá automaticky.
Jinak už nějak od prázdnin jsme měli zavedené, že jeho práce je vyndávat nádobí z myčky a dělal to fakt pravidelně, každé ráno, ale poslední dobou už jen občas, jednak byl nemocný, taky když je ve školce a odpoledne jdeme ven, tak si to dělám sama, ať si ve volném čase trochu doma pohraje (dost si stěžuje, že nemá žádný čas na hraní, když chodí do školky a to chodí na půlden :-)) a taky ať na to nemusím půl dne čekat. Další jeho "povinností" bylo párování ponožek, ale i v tom jsme poslední dobou polevili.
Taky mi rád pomáhá při pečení, vaření, prostírání, ale to má jen jako zábavu zatím.
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 17337  [Dalších 16677 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.