Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Medunka_ | 16389 |
|
|
4.4.2012 14:35:22
Emi,
![]() ![]() . |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
4.4.2012 14:31:27
Ahojky, Emi to muselo byt silene, taky bych to pripisovala tomu soku. Tak hlavne at uz to nikdy nezazijete a nikdo z nas
![]() Tak je to holky tak jak jsem myslela, o zivotku, stavebku apod vim, ale tam nemame co k uplatneni, takze je ta mesicni sleva a vice nic. Loni neco bylo jeste, tak se tezko zvyka ![]() Mne prave zmatli tady u nas v praci, ja se na to ptala jestli je to tak, ze ted uz nebude narok a oni me nejakym zpusobem presvedcili at si napisu potvrzeni, ze manzel slevu neuplatnuje, ze tam beztak neco bude, tak me to prekvapilo. |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
4.4.2012 13:57:37
Ahojky,
Adri bude to jak psala Lenka, jestli si už v průběhu roku uplatňujete odpočet na Míšu, tak už nevrátí nic. Luci, fotky určitě vlož, rády se kouknem. Jsi fakt šikovná, přeji ať ti obchůdek vydělává, určitě to teď není jednoduché něco rozjet ![]() To je venku krásně, co? Jediná nevýhoda je, že nemůžu kluky dostat zvenku, Daneček objevil svou novou vášeň - motorku a nejradši by celé dny jezdil. Takže domů chodíme vesměs s pláčem či vztekáním. Ale představa, že o Velikonocích bude sněžit je děsná ![]() Předevčírem jsem zažila hrozný šok s Danečkem, zakopl o hračky (asi, neviděla jsem to), když jsem přiběhla ukazoval mi, že ho bolí paleček, hodně plakal, a když jsem ho zvedla začal mi v náručí omdlívat. To bylo nejhorších 10vteřin mého života, vůbec jsem netušila, co se to děje a co mám dělat, jestli nemůže popadnout dech nebo co... Naštěstí se za chvíli zase vzpamatoval a začal plakat. Po 5 minutách bylo po pláči a byl úplně v pohodě. Doktorka mě poslala do nemocnice, tam udělali akorát rtg hlavy a ruky a pustili nás domů, s tím, že je to negativní. Od té doby je úplně v pohodě, díky Bohu!Moc nechápeme, z čeho to mohlo být, možná šok nebo z bolesti, jestli si ten prstík nějak zvrtnul nebo co.. Každopádně děsivý zážitek, který už nechci zažít! Tak mě teď docela děsi, když si představím, jak málo stačí k nějakému úrazu, a to on leze po stolech, komodách, na motorce jezdí jak šílený ![]() |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
4.4.2012 13:51:55
Adri, jestli myslis odpocet na manzelku, ktery se uplatnoval, kdyz jsi byla na rd, tak ten uz nebude. Nemam ho treba ani ja kvuli prodeji na mmb :-(. I kdyz teda moje naklady prevysuji prijmy.. Spolecne zdaneni manzelu bohuzel neni..
Leni, diky ty materialy by se mi hodily, pokud si vzpomenes, budu moc rada! Chtela jsem se zeptat, maji Vase deti nejake povinnosti, co musi? Typu chystat si sam a sklizet si sam obleceni? Chystam prostirani? |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
4.4.2012 13:09:26
jinak my využili hlavně odpočtu na manželku, jelikož nepracuji a jsem doma s dětma
![]() |
|
|
4.4.2012 13:08:15
Adri, slevy na děti jsou, ale zřejmě je počítají už Tobě nebo manžovi (prostě jednomu z nich) měsíčně ve výplatách,ne?
Pak je tu možnost odečíst ještě úroky z hypoték či úvěrů ze stavebka, vklady na životní pojištění a možná ještě i jiné pojistky - typu důchodové apod. jestli jsi požádala u zaměstnavatele o zúčtování daně do 15.2., tak to poznáš na dubnové výplatě ![]() |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
4.4.2012 13:05:38
tak mně vrací celkem 90 korun
![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
4.4.2012 12:19:30
Ahojik,
Luci taky te musim pochvalit jak jsi sikovna ![]() ![]() Holky asi mam pravdu, kdyz myslim, ze tento rok uz nebude zadne vraceni dane, kdyz uz jsem cely rok pracovala, zadna materska, nemocenska loni ze? Predtim neco vraceli, ale mam dojem, ze ted uz ne, anebo je vzdy neco kdyz mame deti?? |
|
|
4.4.2012 7:43:28
Medu, nějaké materiály bychom průběžně měli dostávat i na mail. Můžu Ti je přeposílat jestli chceš
já sama si samozřejmě dělám poznámky při výuce, ale asi to budu muset doma vždy přepsat, abych to měla úhlednější pak bych Ti to mohla nascenovat včera jsme se například nejvíc věnovali účtu Pokladna a to i z hlediska inventarizace, valut a služebních cest... |
| luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 | 58392 |
|
|
4.4.2012 5:09:19
Medu, ne na 3 roky jsem měla mateřskou. Maxovi už byly 3 roky 2. září. Ono to strašně letí.
Já jsem zase nikdy moc nechápala účetnictví jako takové. Rok jsem chodila i dálkově na ekonomku, po maturitě ještě, ale nějak mi to neříkalo. Kdybych věděla co budu do budoucna dělat, tak bych se víc snažila ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.