| Kristule+ Mates+Adélka22.4.08 | 67149 |
|
|
Re: Dudlík4.10.2008 20:57:15
Emo docela si Adla vystačí sama má ráda šustivé knížky,ptáčky a kostku od Lamaze a Matěj jí nosí ruzné chrastítka
Mates je pohodář v jednom obchodě jsme si vzali katalog mašinek a moc rád si je prohlíží a docela dlouho u toho vydrží A ještě má moc rád živou hudbu hlavně dechovku. |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
Re: Dudlík4.10.2008 20:56:01
Ahoj holky! Adri, neděs mě
do deseti let - to je fakt hrozný... já jsem v pátek právě zaslechla v Sama doma, že některé děti to mají jako zlozvyk a že jakmile nastane jakákoliv stresová situace tak si začnou cucat palec a že jsou to někdy už i děti školou povinné... mně štve, že jakmile se veze v kočárku, tak si hned automaticky dává paleček do pusy... chjo... nevím co s tím dělat, aby přestal...Jo a k tomu odsávání rýmečky - my teda ještě odsáváme ikdyž je to taky boj - vytahuje mi hadičku z pusy, dokáže za ni tak silně zatáhnout, že ji fakt vyrve... jinak jsem teď poslední dobou začla při rýmečce používat mořskou vodu s pantenolem ve spreji - myslím že se to jmenuje MAR a připadá mi, že je to lepší my jsme teď skoro pořád nachlazení - sotva rýmečka ustoupí, má jí většinou do týdne zas... koupila jsem proto Pájovi Marťánky, aby měl přísun vitamínů a on je má strašně rád a chtěl by jich i několik za den, ale může dostat jen jeden.Omlouvám se za román... |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
Re: Dudlík4.10.2008 20:47:24
Oli, taky bych ti kódy ráda poslala ale tuhle značku nepoužíváme
![]() Kristul, to musíš mít teda dost náročné, vždycky jsem si myslela, že mi Miška jako maličký přes den extrémně málo spal ale takhle teda zdaleka ne A když nespí vystačí si aspoň sama? Nebo musíš nosit?Adri, jak na cvíču? S dědou máme my ze včera opačnou zkušenost, byla jsem tam s míšou celý den a večer jsme ho našim na dvě hoďky nechali, když jsme se vrátili, stáli už ve dveřích a Miška plakal Když jsem se ho ptala, jestli se měl u babi a dědy hezky říkal NENENE a kroutil zuřivě hlavou Tak snad nám ho babi ještě někdy pohlídá ![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
Re: Dudlík4.10.2008 20:46:38
Jo a tchyně si cucala palec do desíti let, vázaly jí i ručičky do obvazů apod. tak to fakt asi není sranda... Dudlík se dá vyhodit. Leni ale věřím,že Pavlík je šikula a časem mu to vysvětlíte...
|
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
Re: Dudlík4.10.2008 20:42:37
Ahojky Kristul,
to je zvláštní,že malá vůbec nespí přes den...Ale zvládáš to skvěle Mně tchyně taky nepomáhá,ale já jí ani neříkám a vztahy máme dobré,za což jsem ráda.Jo Míša holky taky pusinkuje a už některé i rozezná jménem a některá jména umí i říct Hned u baráku má spoustu kamarádek a nejradši má tak desetileté~![]() Oli to je dobře,že víš že jen měla velký kus,nechtěla jsem tě strašit,jen mě to napadlo asi v souvislosti s tou vyrážkou. |
|
|
Re: Dudlík4.10.2008 20:32:31
Ahoj Luci jak se máš?
|
|
|
Re: Dudlík4.10.2008 20:32:30
Ahoj Luci jak se máš?
|
|
|
Re: Dudlík4.10.2008 20:30:53
Ahoj holky,
Matěj je taky dudlíkovej,sice ho má jen na spaní a když jdem ven tak ho nemá.Za to Adla dudlík od narození nechce,ale cucá si palec,když nemuže usnout sice spí přes den asi tak dohromady jen 20minut a před tím si pořádně popláče až mi je jí někdy hodně líto,ale bohužel stím nic neudělám.A nočník zatím s Matějem neřeším,ikdyž tchýně se mnou kvuli tomu nemluví a má pořád vuči mně pořád výčitky.Ale už jsem se jí naučila ignorovat a o děti nejeví žádný zájem,takže závidím Vám všem komu tchýně pomáhá,vyžehlit a vyprat já jsem nežehlihla co je Matěj na světě a někdy vubec nestihnu ani to oblečení z koše uklidit do sříně. Jinak Adly křtiny byli moc hezké ![]() |
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 |
|
|
Re: Dudlík4.10.2008 20:13:49
adriM no u nás to bude to stejný babi tu máme 14 dnů a zítra pojede dom, jinak teda dudlíkový jsme taky a dost, i přes den ho taky míváme, s sebou ho berem pokaždý taky, ale snažíme se jí ho nedát, jen když je protivná a uřvaná a tak, jinak uvidíme, co bude dál s vyrážkou, taky doufám že je z jídla, ale včera ji neměla na stehnech a dneska už jo a to jsem dávala fenistil a nevím jestli to už neměla i předevčírem, ale asi ne, no uvidíme, snad nebudeme mít pak teploty a bude se to lepšit
|
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 |
|
|
Re: Dudlík4.10.2008 20:09:40
no ona se dusila ječdnou čokoládou a ta jí teda nevadila nikdy a pak rohlíkem a na ten rozhodně alergický nejsme, u tý čoko měla asi větší kus
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.