Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
1.4.2012 22:40:27
leni 57,141 a 178 dostaneš ode mě
![]() skalko, mě se nic nehodí, ale klidně ti něco pošlu |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
1.4.2012 22:33:14
Ahojky Skallko, z těch co jsi napsala bych měla zájem o č. 57, 126, 141, 162 a 178
![]() Já můžu nabídnout na oplátku tyto: 4, 19, 44, 56, 66, 87, 97, 112, 120, 145, 149, 161, 177 |
| skallka | 40226 |
|
|
1.4.2012 21:47:49
Lenky my taky sbíráme máme na výměnu 57 87 97 100 126 141 146 162 168 178 původně jsem to nechtěla sbírat, ale muž stál v peny u pokladen s malou a čekal na mně když mu nějaká starší paní dala asi 4 balíčky, od babiny taky něco káplo tak jsme začli :-( stává se z nás maniak
Minule jsem jak hlupák ohlížela nákupní vozíčky či tam co není a koš jsem radši obcházela z daleka jinak už bych si připadala jako úplný d...l ![]() |
|
|
1.4.2012 9:44:29
Ahoj Leni, díky za mailíka, 3 z nich máme
už jsem ti je písla, tak mi písni adresu na mail a já ti je pošlu jinak nám jich chybí o dost víc, tak jsem Ti seznam poslala mailem. My Penny totiž u nás ve městě nemáme a kupuje tam hlavně děda a já když přijedu k našim. Ale i tak už půlku alba zaplněný máme ![]() Jestli se mi ještě objeví nějaké číslo co nemáte, uschovám pro Tebe ![]() Medu a Maesto, moc krásně jste to napsaly - myslím že většina z nás to vidí taky tak ![]() |
|
|
31.3.2012 22:39:22
tak Leni mail odeslán,tak snad dorazil
![]() |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
31.3.2012 22:39:16
Maesto, jj, máš pravdu. Myslím, že "projít si těmi vztahy a umět si vybrat" je moc moc těžké. Když vybíráme chybí nám informace nebo se neptáme (třeba to ani nepovažujeme za důležité). Život pak plyne, nikdo neví, co přinese a jak partner zareaguje...
|
|
|
31.3.2012 22:19:34
Já ti Leni pošlu na maila pod nickem čísla samolepek které nemáme a ty mi pak odepiš svoje, kdyžtak si vyměníme poštou, já to tak udělala se sestřenkou a dorazily hned do druhého dne, chybí nám jich asi 30.
Já tam sice pracuju, ale jsou přísně hlídané opravdu jen za nákup. |
|
|
31.3.2012 18:41:41
Ahoj holky, souhlasím s tím co tu bylo psáno
Na každém šprochu, pravdy trochu představte si, že i já se dnes dověděla že můj starší brácha má taky nějaké problémy v manželství - jsou spolu vziti 5 let, zatím bez dětí, ale vypadá to dost nahnutě... moc se zatím rozepisovat nebudu, nechci nic přivolávat, uvidíme až jak si spolu promluví jak se bude situace vyvíjet dál... Zuzi, máte doma krásnou princeznu - jako z pohádky - moc jí to sluší ![]() Maesto, to je mi líto že máte doma marody - tak hlavně ať jsou brzy všechny bacily z domu pryč ![]() U nás to zatím vypadá tak, že Pája už je docela dobrý, měli jsme si volat ve čtvrtek na výsledek výtěru z krku a naše dětská samozřejmě ještě výsledek od pondělka neměla a od pátka si brala volno až do Velikonoc, tak si mám zavolat až po Velikonocích... to jsou teda služby našeho zdravotnictví, co? no a že bych teda měla Pavlíka do Velikonoc taky nechat doma, ať zas něco ve školce nechytí... ![]() Holky nesbíráte náhodou někdo kartičky se zvířátky z Penny? mají takové to album do kterého se lepí samolepky se zvířátky a my už máme několik těch samolepek duplicitně. Tak bychom mohli třeba povyměňovat ![]() |
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
31.3.2012 15:56:28
Zdravím,
především přeju brzké uzravení všem marodkům a žádné bacilky. my máme 2 s hnisavýma angínama a 2vzdorující s rýmama....manžel nachlazený, jen já musím fungovat a jsem jen strašně unavená... ono dřív - hodně dřív - vybírali rodiče -někdy skutečně s nadhledem a dobře ale hlavní roli hrál majetek a moc dalších věcí, co bychom dnes už neskousli, ale neexistovalo se rozvést - dost vztahů opravdu zrálo jako víno, ale nerozvádělo se a tak ve vztahu vždy někdo trpěl - hl. žena... u nás je taková jakási polosekta a tam jde vidět, že manželství se vybírá někým - ovšem dělá to někdo asi opravdu zkušený - ti lidé se k sobě hodí, ale je tam - 1. společná víra, 2. pokora, 3. společné poslání - hodnotím tohle kladně no a já - já byla nezkušená hudbou pokřivená žabka a chytl mne do spárů manža - prošlý xxxx vztahy - to je to co dodnes nějak nemůžu překousnout - je teda stzarší o 6 let a tak když si řeknu, kolik mně bylo let, kdy on začal vztahovat, taki se malinko uklidním - on už poznal, že jetřeba se usadit a mně dokonale zvládl, i když jsem vztahem s ním popřela všechny své hodnoty života a představy...měl naplánované, promyšlené kroky, kterými mne dostal, tak kam chtěl - no a tak všem radím, projít si těmi vztahy a umět si vybrat nedopadla jem nejhůř, ale můj život mohl být o něčem jiném... |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
30.3.2012 16:05:14
Adri, jj, to co jsi napsala, tak to vnímám taky
. Já bych taky nedopadla dobře. On i život je teď delší a doba je dost zmatená (schválně nepíšu, že horší ;-). |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.