| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 17337  [Dalších 16627 >>]
adriM+M+N 55217
30.3.2012 10:48:31
Zuzi to je krasna princezna ~;)
Ivi to je prave to smutne, ze se ani z chyb nekdo neponauci, ale tak to bohuzel vetsinou byva ~:(
Medu mas pravdu, ze lide si zvykli jednoduse odchazet ze vztahu, ono to tak nejak i souvisi s tim co jsem psala, ze porad hledaji neco noveho, lepsiho a vetsinou to skonci opacne..
Ale predstava, ze bych zustala hned v prvnim vztahu jak tu nekdo psal, je teda nehezka, nedopadla bych moc dobre..
Vse ma sve vyhody i nevyhody, z jedne strany je dobre, ze si dnes muzeme tak trochu vybrat, ale nic se nema prehanet asi...
Mišyčka a Minimišyčka 54148
29.3.2012 22:31:20
Zuzko, zatím jí to nějak nedochází. Ono vlastně i mně. Manžel tu posledních půl roku spíš nebyl než byl, tak si už nějak zvykla, že tu není.
29.3.2012 22:29:26
Leni, s ní si normálně píšu na FB, taky ji to mrzí, už kvůli Adélce, a hlavně ona si to prožila taky :-(
Zuza30 45972
29.3.2012 20:20:44
Ahoj holky, zdravím, mrzí mě, co tu čtu, Ifčo, držím palce, ať to zvládnete. Taky to ze svého okolí znám, jak se lidi můžou změnit a otočit chování o 180 stupňů... Jak to vnímá Adélka?
Souhlasím s Adri, dřív se lidi nerozváděli, protože to bylo něco špatného, ale přitom bylo kolikrát horší, když spolu zůstávali...
U nás nic nového, dělá se na baráčku, takže moc volného času není... Vkládám fotku z karnevalu ve školce.....jak jinak než princezna ~t~

Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 92027
29.3.2012 19:39:50
Ifčo a ta jak to vidí? Jak spolu vycházíte?
29.3.2012 19:38:10
jj, má dceru, a ta už má chlapečka, letos mu byl rok
Medunka_ 16389
29.3.2012 19:18:09
Ne ne, já to nezastávám, že by se člověk neměl s nikým rozejít. Ale dost mě to překvapilo jako vysvětlení toho, co se teď děje... Vlastně jsem si vždycky myslela, že je úplně v pořádku, když má člověk několik vztahů než se ožení/vdá...

A stejně jako Adri jsem přemýšlela, která z nás tady byla snad i babičkou - jestli právě Ifča? Ale fakt nevím...

Leni, moc děkuji za obchůdek i za hodnocení. Už několikrát jsem rozepsala Tobě :-). Snad to dnes večer dopíšu...

Naše děti měly dnes šílený den.... Ani to nebudu popisovat. Chjo.-
adriM+M+N 55217
29.3.2012 12:48:01
Skalko teď ty chřipky a virózy lítají všude a co slyším kolem, tak horečky mají docela dlouhé trvání, tak se držte. Ale tu bolest bříška bych mu věřila, to si stěžuje hodně dětí u horeček. My jak měli naposled tu chřipajznu, tak Míšu sice bříško nebolelo, ale zase si stěžoval hodně na bolesti hlavy.
adriM+M+N 55217
29.3.2012 12:46:49
Ahojky,
je to fakt složité dnes, ale ten model co byl kdysi až tak nezastávám, já se teda nikdy mít někoho hodně ráda nenaučila, to muselo přijít samo a u mě teda vlastně vždy (no teda 2x ~t~) hned. Navíc si myslím, že dříve byla ta rozvodovost menší proto, že ty ženské hodně tolerovaly a nechaly se kolikrát hooodně trápit.
A určitě je problém, že je všeho všude plno a dnešní chlapi si chtějí užívat pomalu ve 40ti ještě (znám od kamarádek). A to asi bude problém i u toho tvého co jsem tak pochopila mezi řádky, že Ivčo?
Hodně lidí očekává, že počáteční zamilovanost vydrží na celý život a místo aby pak po letech hledali jiné hodnoty v tom vztahu, tak začnout blbnout a ničí co můžou aby začali zase odznovu no ~q~ A většinou dopadnou tak akorát hůř...
Ivi a nemá manžel ještě i nějaké starší dítě, není už jednou rozvedený? Ale odpovídat nemusíš samozřejmě..
Držím palce ať to zvládnete ~6~~6~~6~
skallka 40226
29.3.2012 9:00:04
ahoj, ifčo mrzí mně čím procházíte, ale snad se karta jednou obrátí a budete i vy konečně šťastné~;((
My po třech týdnech doma byli 2 dny ve školce co 2 dny 8 hodin v celku a to už šel z mš s 39 a trvá už to třetí den a furt bez změny, občas si stěžuje na bolení břicha, ale nevím či to na mne jen nehraje, nechci to ani podceňovat ani přecenovat, ale odpoledne už s ním zajdu k mudr ~5~
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 17337  [Dalších 16627 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.