Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
30.3.2012 10:48:31
Zuzi to je krasna princezna
![]() Ivi to je prave to smutne, ze se ani z chyb nekdo neponauci, ale tak to bohuzel vetsinou byva ![]() Medu mas pravdu, ze lide si zvykli jednoduse odchazet ze vztahu, ono to tak nejak i souvisi s tim co jsem psala, ze porad hledaji neco noveho, lepsiho a vetsinou to skonci opacne.. Ale predstava, ze bych zustala hned v prvnim vztahu jak tu nekdo psal, je teda nehezka, nedopadla bych moc dobre.. Vse ma sve vyhody i nevyhody, z jedne strany je dobre, ze si dnes muzeme tak trochu vybrat, ale nic se nema prehanet asi... |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
29.3.2012 22:31:20
Zuzko, zatím jí to nějak nedochází. Ono vlastně i mně. Manžel tu posledních půl roku spíš nebyl než byl, tak si už nějak zvykla, že tu není.
|
|
|
29.3.2012 22:29:26
Leni, s ní si normálně píšu na FB, taky ji to mrzí, už kvůli Adélce, a hlavně ona si to prožila taky :-(
|
| Zuza30 | 45972 |
|
|
29.3.2012 20:20:44
Ahoj holky, zdravím, mrzí mě, co tu čtu, Ifčo, držím palce, ať to zvládnete. Taky to ze svého okolí znám, jak se lidi můžou změnit a otočit chování o 180 stupňů... Jak to vnímá Adélka?
Souhlasím s Adri, dřív se lidi nerozváděli, protože to bylo něco špatného, ale přitom bylo kolikrát horší, když spolu zůstávali... U nás nic nového, dělá se na baráčku, takže moc volného času není... Vkládám fotku z karnevalu ve školce.....jak jinak než princezna ![]() |
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
29.3.2012 19:39:50
Ifčo a ta jak to vidí? Jak spolu vycházíte?
|
|
|
29.3.2012 19:38:10
jj, má dceru, a ta už má chlapečka, letos mu byl rok
|
| Medunka_ | 16389 |
|
|
29.3.2012 19:18:09
Ne ne, já to nezastávám, že by se člověk neměl s nikým rozejít. Ale dost mě to překvapilo jako vysvětlení toho, co se teď děje... Vlastně jsem si vždycky myslela, že je úplně v pořádku, když má člověk několik vztahů než se ožení/vdá...
A stejně jako Adri jsem přemýšlela, která z nás tady byla snad i babičkou - jestli právě Ifča? Ale fakt nevím... Leni, moc děkuji za obchůdek i za hodnocení. Už několikrát jsem rozepsala Tobě . Snad to dnes večer dopíšu...Naše děti měly dnes šílený den.... Ani to nebudu popisovat. Chjo.- |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
29.3.2012 12:48:01
Skalko teď ty chřipky a virózy lítají všude a co slyším kolem, tak horečky mají docela dlouhé trvání, tak se držte. Ale tu bolest bříška bych mu věřila, to si stěžuje hodně dětí u horeček. My jak měli naposled tu chřipajznu, tak Míšu sice bříško nebolelo, ale zase si stěžoval hodně na bolesti hlavy.
|
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
29.3.2012 12:46:49
Ahojky,
je to fakt složité dnes, ale ten model co byl kdysi až tak nezastávám, já se teda nikdy mít někoho hodně ráda nenaučila, to muselo přijít samo a u mě teda vlastně vždy (no teda 2x ) hned. Navíc si myslím, že dříve byla ta rozvodovost menší proto, že ty ženské hodně tolerovaly a nechaly se kolikrát hooodně trápit. A určitě je problém, že je všeho všude plno a dnešní chlapi si chtějí užívat pomalu ve 40ti ještě (znám od kamarádek). A to asi bude problém i u toho tvého co jsem tak pochopila mezi řádky, že Ivčo? Hodně lidí očekává, že počáteční zamilovanost vydrží na celý život a místo aby pak po letech hledali jiné hodnoty v tom vztahu, tak začnout blbnout a ničí co můžou aby začali zase odznovu no A většinou dopadnou tak akorát hůř...Ivi a nemá manžel ještě i nějaké starší dítě, není už jednou rozvedený? Ale odpovídat nemusíš samozřejmě.. Držím palce ať to zvládnete ![]() ![]() ![]() |
| skallka | 40226 |
|
|
29.3.2012 9:00:04
ahoj, ifčo mrzí mně čím procházíte, ale snad se karta jednou obrátí a budete i vy konečně šťastné
![]() My po třech týdnech doma byli 2 dny ve školce co 2 dny 8 hodin v celku a to už šel z mš s 39 a trvá už to třetí den a furt bez změny, občas si stěžuje na bolení břicha, ale nevím či to na mne jen nehraje, nechci to ani podceňovat ani přecenovat, ale odpoledne už s ním zajdu k mudr ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.