| adriM+M+N | 55217 |
|
|
Re: Dudlík4.10.2008 19:51:07
Ahojky holky,
chlapi se mi koupou,tak mám taky chvilku klidu ![]() Oli moc ráda bych ti kódy poslala,ale vůbec ty pleny nepoužívám ani ubrousky,nám sednou jenom tesco pleny,tak mám obavy zkoušet ještě nějaké jiné... Oli a malá se dusila přímo tím jídlem? To je celkem hrůza co popisuješ,napadlo mě,když píšeš ještě o vyrážce - čokoláda,nemůže být alergická na nějakou potravinu? Silnější alergie může způsobit i nějaké dušení,pokud víš,že zrovna něco jedla,tak to bude asi tím,ale stát se to ještě asi bych šla k dr... Držím palečky ať už se to neopakuje! My teda dudlíkoví jsme,na noc určitě a občas i přes den,když je protivka,ale jen doma.Do dvou let to nebudu hrotit.I když hodně rozumí,tak na takové to vysvětlování proč mu ho nedám apod. si myslím,že to bude lepší. Nočník - mám stejný názor jako Ema,pokud není schopný si říct dopředu,že chce čůrat,tak ho zbytečně pořád nesvlíkám,u nás je to totiž velký boj pořád to oblíkání,dávám ho tam ráno a před koupáním a občas přes den,nejvíc vydrží ráno a často se tam i vykaká. Dnes jsme tu měli babičku s dědou a jak odcházeli,tak malému děda řekl,že ho vezme s sebou pápá, bylo už 19h,takže tma a malý to vzal vážně,nechtěl vůbec jít ke mně,odcházeli s velkým cirkusem a jak jsem zavřela tak ještě dlouho řval a až do koupání o něm pořád mluvil. Tak jsme mu s taťkou slíbili,že za ním zítra pojedem zase my ![]() Ale jak nechtěl ani ke mně jít,to jsem od něj nečekala teda ![]() |
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 |
|
|
Re: Dudlík4.10.2008 18:46:40
no u nás to teda bylo včera i s brekem, prostě chvili nemohla dejchat a museli jsme to z ní vyklepat a pak brečela teda, no a dneska pomale kolabovala v obchodě, přítel málem flakl všechno na zem, no vrazil mi to do ruky a hned dítko pomale hlavou dolů a pak hned pro pití a zapít, no hrůza oba dva dny, navíc máme zase nějakou vyrážku, na bříšku a už i na stehnech, jakoby kopřivka, tak nevím, fenistil kapky dávám, ale zatím nic lepšího to není
|
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
Re: Dudlík4.10.2008 15:52:43
Jo a Oli, takové zakuckání jsem zažila poprvé včera, měl velké sousto v puse a začal se tím dusit, nekašlal jen ho natahovalo a lapal po dechu a když viděl, jak mě tím děsí a jak reaguju, dělal to pak ještě jen tak z legrace
![]() |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
Re: Dudlík4.10.2008 15:50:41
Ahojky,
manžel vzal malého na procházku tak sedím u PC a popíjím kafíčko :) Koukám, že řešíte dudlíky a nočníky. Jak odučit od dudlíku neporadím, my dudlíkovi nikdy nebyli, vesměs byl jen na uspání a v 11 měsících ho Míša prostě vyhodil z postýlky a bylo. Už ho nikdy nechtěl. Dnes když třeba někomu dudlík ukrade tak už ho jen kouše a neumí ho v pusince udržet. Ale zas tak výhra to nebyla, protože dudlík sice nepotřeboval ale byl závislý na prsu A s nočníkem jsme na tom tak, že volá často ale kromě toho čůrá i do plín a kaká pouze do plín, do nočníku ani omylem. Ale jinak si myslím, že nějaké vysedávání na nočníku prospěšné není, že pokud se dítěti nechce, nemá to asi moc smysl tam s ním vysedávat, prý to není dobré na svěrače, že povolují. Neříkám chvilku ale třeba 15 min už je myslím dlouho. |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
Re: Dudlík4.10.2008 14:27:30
Sissi, myslím, že tvoje kamarádka má velkou pravdu, že to chce postupně.
|
| Zuza30 | 45972 |
|
|
Re: Dudlík4.10.2008 13:11:31
Kacul, taky odsáváme,malá do kapesníku akorát fouká...a když má rýmu, taky přede mnou utíká, jen jí chci nos otřít...přesně jak píšeš. Když není manžel doma a musí odsát sama, je to horor, držet ji jen jednou rukou, když v druhé je odsávačka. Hrozně u toho vyvádí, ale já si vždycky říkám, že lepších těch 20 vteřin křiku, než aby jí to sedlo na průdušky...
A s tím zakuckáním to není sranda, mně stačí když malá občas něco bojkotuje a zkouší to vyřvat a to už jí pak plácám do zad, protože mi přijde, že se snad ani nenadechne. Ale několikrát už nám taky jídlo zaskočilo... |
|
|
Re: Dudlík4.10.2008 12:34:13
no když jedla ten rohlík tak seděla v kočáře, pak teda ta slina, to když dělala asi blbosti, ale ta čoko to teda stála a koukala a najednou babi viděla jak valí oči a nemůže jakoby popadnout dech, kdyby se dusila a běhala tak neřeknu
my taky dudel máme na noc dva jak psala Kacuj a taky je necháme jinak odsávám, když má teda velkou rýmu, musíme taky neumíme smrkat a aby se ji líp dejchalo aspoň na noc, přes den jen málokdy, a teplotu do zadečku, taky se nám to nelíbí ale musí holt vydržet, namažu vazelinkou a pak musí holt držet a já ji rozptylkuju, máme tu rychloběžku, tak je to do půl minutky |
| verunecek+Míša4/07+Domík9/10 | 48596 |
|
|
Re: Dudlík4.10.2008 12:20:37
Oli a sedí při jídle,nedělá blbosti?Jestli to bude často raději se poraď s dr.jestli se třeba při jídle nesnaží dýchat pusou,nemá rýmu?
|
| kaculaj | 53510 |
|
|
Re: Dudlík4.10.2008 12:20:02
Ahj holky,
Oli-teda to je hrůza, taky jsme se párkrát dusily a není to nic příjemnýho. Ad dudlík-u nás jen na noc-a to jeden v puse a druhý v ruce-brát jí je ještě nebudu, páč jsem ráda, že se alespoň trošku vyspíme ![]() Malá má poprvé v životě nějakou virozu-asi jsme to chytly u tý pitomý doktorky-už včera jsem na ní viděla, že je nějaká divná a dnes jí teče z nosu ostošest a je ještě větší protivka než normálně. Chci se zeptat-odsáváte ještě takto velkým dětem z nosu? Já jsem jí jen chtěla kápnout Lybenar a byl to boj-odsávačku sama nezvládnu a smrkat neumíme-utíká přede mnou, jen když jí chci utřít nudli a ještě mám problém změřit teplotu-nikdy jí nevadilo měření v zadku, teď se nenechá, v podpaží to nevydrží a ten teploměr do ucha mi vůbec neměří(pořád je na něm kolem 35st i u mě)-asi s ním neumím, nebo nevím, přitom ho tam dávám podle návodu, je to nějaký šmejd za osm stovek![]() |
|
|
Re: Dudlík4.10.2008 11:42:52
Jé to budete hodný, za ty kódy
jinak holky máme poslední dobou strašný období, včera se dusila kouskem čokolády a dneska rohlíkem a pak ji snad zaskočila slina ale teda oči červený a v obchodě u toho rohlíku najednou ani nedejchala a vypadala jakoby padla do nějakýho bwezvědomí, tak tatínek jak ji nemůže tahat ji čapl a hned skoro hlavou dolu a tak, no hrůza, a to není poprvý a včera mě přišlo že i trochu začla modrat jako |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.