Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
12.3.2012 18:40:21
Ahoj holky, tak především Marečkovi vše nejlepší k narozeninám!!!
![]() ![]() Luci, kluci jsou fakt krásní a podobní, určitě ti dělají samou radost písni jak se máte až budeš mít chvilku ![]() Leni, vidíš, ani jsem si nevšimla že máš tt v Nicku je fajn, že už mimi kope, určitě bude všechno OK, neboj ![]() Adri, nám dětská výtěr nedělala ještě nikdy... jednou akorát jak jsme byli na ORL, tak dělali výtěr tam, ale dětská ho hold nedělá. Nevím proč. Prý je to podle ní zbytečné... je to navíc dr. v důchodě, přesluhuje už 8 let, tak teda nevím jestli se řídí starými pravidly nebo co... ať je Míša brzy OK ![]() Emi, to je mi líto že máte angínu. Pavlík měl dnes taky bílý jazyk ale dr. na to nic.. tak snad taky nemá něco podobného... už té naší doktorce fakt moc nevěřím.. je fakt že ten týden ve školce za to nestojí. U nás taky Pavlík vydržel ve školce zas jen týden a teď už začíná druhý týden zase doma... chjo... učitelka mi říkala, že nikdo ze třídy není tak často nemocný jak on. Doufám že nemá imunitu úplně někde... kdysi jsme byli na imunologii a z krve se víceméně nic nepoznalo. Tak fakt nevím... |
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
12.3.2012 17:37:30
Luci, vše nejlepší dodatečně marečkovi,kluci jsou fešáci
![]() |
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
12.3.2012 17:36:34
Leni týden těhu mám v nicku
a je mi dobře,mimčo už kope a stále nemám potvrzeného toho kluka,tak uvidíme.Za 3týdny jdu n další velký utz.Hlavně at je vše ok![]() |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
12.3.2012 16:25:48
Mareček je Ti dost podobný, že?
![]() |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
12.3.2012 16:24:03
Luci ahoj!!! Nedávno jsem na tebe myslela, kde jsi nám zmizela!!! Super fotečka a super dortík. Kluci jsou krásní! Jak se máte??? Napiš něco!
|
| luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 | 58392 |
|
|
12.3.2012 15:36:00
Ahoj, všechny zdravíme po delší době. Přidávám obrázek z Markových 5. narozenin.
![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
12.3.2012 14:54:03
Ahojík, Leni a výtěr nemáte?
U nás to teda vypadá na tu chřipku, ale výsledky výtěru budem mít prý ve středu. Teplotka se pořád vrací, tak uvidíme. A jednou se mi dnes pozvracel při jídle, ale možná neměl chuť na jídlo z té nemoci anebo z toho kašle, kašle teď docela dost. Maesto mně to většinou nedá a na ko jdu, i když u naší dr mám pocit, že jsme tam někdy spíš na obtíž, ale jak jsem zjišťovala tak tady v okolí žádné extra dobré dětské dr nemáme, ti nejlepší jsou těsně před důchodem anebo už v důchodu.. Ale my jsme průduškoví, takže i ten kašel se prostě hlídat musí a navíc po těch třech atb z loňska při spálové angíně to chci mít pod kontrolou.. V rodině žádné zdravotníky nemáme, tak mi nic jiného nezbývá Kdyby měl jen klasická nachlazení bez průdušek, oušek, atb tak bych určitě nechodila s každým zakašláním, ale právě málokdy zůstane jen u toho. |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
12.3.2012 14:38:49
Ahojky,
holky tak vcera jsem psala, ze se k dr. nechystam a rano jsem tam byla na sedmou V noci zase horečka a hlavně bolest v krku, a to Míša snad neměl nikdy, nevzpomínám si, takže to jsem neriskovala a šla hned. Výsledky výtěru budou zítra, ale podle krku jasná angína, takže mu dala atb rovnou, ospen na 10 dní. Tipuju to taky na toho spálového bacila.. V čekárně bylo neskutečně lidí, takže ty nemoci teď opravdu řádí. Lituju, že jsem ho do té školky dávala, to mi ten týden fakt nestál za to ![]() Skalko, vy si teda taky užíváte, bobek malý, dobře, že je doma. Maesto, u malého mimča bych to neriskovala, tam to jde rychle, takže to jsme taky chodili k dr. častěji. Ale naše prozatímní zkušenost je taková, že vždy první zkoušíme kurýrovat doma a vesměs z toho nic horšího není (vyjma ucha, ale to poznáme jdeme hned když začne bolet). Manžel je lékárník, takže nás léčí vesměs on ![]() Maesto, a vy máte doma takové hospodářství? Jak zvládáš děti a ještě ta zvířátka?!? |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
12.3.2012 12:52:22
Ahoj holky, tak já s dětmi raději dnes sjela k doktorce. Pavlíkovi horečky do rána neustoupili, v noci jsem mu dávala opět Brufen a ráno taky, pořád se to točí něco přes 38... Doktorka řekla, že co se týká kašle jsou prý oba v pohodě, že na poslechnu nic neslyší a že mám dál pokračovat v Stoptussinu nebo Sinecodu... klasika... no a na horečky mi řekla, že pokud neustoupí do středy, mám přijít s Pavlíkem znovu. Tož tak...
Jinak my taky málokdy jdeme k doktorce, většinou si děti léčím sama, jen odhlásím ze školky a toť vše. Takže doktorka o naší nemocnosti taky moc neví a to jsme ze třídy ve školce prý nejčastěji nemocní... Dokonce už zvládáme jakžtkaž i laryngitídní stavy. Máme doma totiž v záloze ten čípek o kterém psala Skallka. Skallko, nechte si ho předepsat taky, je to fakt super věc která ti pomůže ať jsi kdekoliv pokud ho máš sebou. Je to Rectodelt. Janička zrovna minulé pondělí začla štěkavě kašlat a taky si myslím že to byla laryngitída ale ještě ne rozjetá, zvládli jsme to nakonec i bez čípku, ale celou noc jsem skoro oka nezamhouřila. U nás dost zabírá honem obklad na krk. Doufám že už je Maty z nejhoršího venku, chudáček, taky si "užije" v těch nemocnicích... Maesto, fotečky vlož, určitě to zvládneš Musíš ji mít někde na netu vloženou a pak zkopírovat její adresu do hranatých závorek a přidat na začátek img src=Leni, a jak se tobě daří? co malé? kolikátý jsi už týden? ![]() Adri a Emi, písněte jak to vypadá s váma... Zatím všem krásný den! ![]() |
| skallka | 40226 |
|
|
12.3.2012 12:04:53
ahoj ta my od loňských dvou hospitalizací jednou s laryngitidou podruhé se zápalem plic jsme si to teď přes víkend zase zopákli, do té doby jsme byli furt fit a vydrželi na domácí léčbě při občasných virozách. Ve čtvrtek začaly teploty a tak zastřeně kašlal v pátek ráno už nemohl dýchat dusil se, tak jeli pro ten kortikoidový čípek do nemocnice protože náš mudr má až odpoledne, jenže už si je tam nechali, že by už bylo na čípek pozdě. Ležel dva dny na jipce a ze soboty na neděli už šli na normální pokoj . Zas ta posmolená laryngitida, některé děti se s tím prý neumím poprat a my patříme mezi ně :-( Příště prý máme jet rovnou tož to nás potěšili :-( ještě že už to prý po 5letech vymizí a tak my už to ten měsíc vydržíme než budeme na velikonoce slavit 5
Já bych chtěla letos tu velkou trampolínu na zahradu, protože mně už ty kvanta hraček v pokojíčku štvou je to hrozné kolik on má hraček, už není kam šlápnout v uklizeném stavu, natož když si hraje.Požádali jsme všechny o skládku, abychom to nemuseli kupovat sami a vyhli se tak i dalším a dalším kvantům hraček :-( Kašel je u dětí fakt záludný my u toho zápalu taky skoro nekašlali a pak buch. Všem marůdkům brzké uzdravení. Malý už je doma ale leží a kouká na pohádky je slabý jako nic :-( |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.