| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 880] Názory 881890 z 17337  [Dalších 16447 >>]
Ema + 2 56937
13.2.2012 22:29:45
Ahojky,
Leni, moc blahopřeji k výsledkům UTZ, super, že je vše v pořádku! A taky k chlapečkovi, jestli to teda nakonec bude, ale myslím, že u těch chlapečků se to už mění málokdy. ~R^

Leni, kurýruj se. Já jsem dnešek taky proležela, všechny nás skolilo nějaké nachlazení, děti už jsou naštěstí lepší, snad i u mně to bude mít rychlý průběh.

~3~
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
13.2.2012 18:10:19
Ahoj holky! tak já už jakžtakž v poho, jednu krabičku ATB mám vybranou a do druhé se chystám ~;) v pátek jsme ale byli na ORL s Janičkou, záněty stř. ucha, tak jsme dostali kapičky do oušek a taky jsme dávali Otrivin do nosu a na kašel Stoptussin a k tomu jí začli téct ještě očička takže i kapky do očí... chudáček malý.. ouška se jí trošku zlepšily, dnes jsme byli na KO, ale ta rýma je hustá a nejde jí pořádně odsát, tak nám ji dnes dr. na ORL odsával... jsem nevěděla že ty hadičky odsávačky mají jít tak hluboko... prý 5-6cm dovnitř... doporučil nám ještě sterimar baby nebo tak nějak se to jmenuje, aby se ta hustá rýma rozpouštěla a šla ven...
zatím jsem ještě u našich, tak my pomáhají, jsou to zlatíčka!!! léčebný program jsem nemohla ani úplně dodržet, neměla jsem chodit ven 10 dní do toho mrazu, ale s malou na ORL někdo musel... tož tak bojujem...

Leni, tobě moc gratuluju k výsledkům na UTZ!!! ~R^~s~~;(( super že mimčo tak krásně roste a jestli to bude chlapeček, tak budete mít páreček ~:-D a jak ti jinak je? už se ti po těch lékách ulevilo? no já taky za poslední dny nechala v lékarnách pětistovku... leze to strašně do peněz...
A TP? my taky neměli u Janičky jasno, protože jsem měla PM 10.10. a pozitivní test se ukázal až 31.12. - dřív se zobrazoval jako negativní. A teprve v lednu bylo vidět těhu na UZV, takže taky jsme tipovali ten srpen a nakonec to bylo až 12.9. ~;)

Jo a holky i já obě děti přenášela, takže ty řeči jak psala Maesta taky moc nemusím ~j~
Maesta a zlatíčka 15791
10.2.2012 21:55:09
brzké uzdravení Lenkám!

Veliká gratulace Lence těhulce!!!!Znáš kalobu - je to byliné a v začátku nachlazení super, ale jak je to už rozjeté, tak to tak nezabírá, no a na protažení nosu Cineol - taky přírodní - je to taková glubulka - pro rychlejší účinek rozkousáš - můžeš 3x 2 - no jen teda nevím, co by Ti to udělalo se žaludkem - je to síla - tak možná raděj nekousat a spolknout - to jen radila propagátorka, nemají to ani myslím v letáčku......
TP - to je dobré!!!Ale podle toho NT + by ten TP měl být nejpřesnější, né - takže už bys ¨měla nějaké datum mít. Jen z vlastní zkušenosti radím ho posunout a říkat minimálněš o 14 dí pozdější - všechny jsem přenášela a nejhorší jsou ty řeči jako jejda ještě nic? A nebo jedna dokonce - ty už přenášíš!No a kdyby to přišlo dřív, tak to není taková hrůza a všicni se jen podiví, že už......

No a s maloškama mám praxi doma, jinak se snažím stále studovat - mám a stále shromažďuji super matroše a věřím, že přijde čas, kdy to vše budu moct použít.....
Zuza30 45972
10.2.2012 21:11:43
Leni, tak to je fakt dobrý ~b~ Taky jsem Ondru čekala v srpnu, ale on si počkal na 1. září :-)
Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 92027
10.2.2012 21:01:25
Zuzko nemám TP~t~,času dost,já totiž nevím poslední ms a podle utz to poád mění, v průkazce nemám nic,ale měl by to být srpen
Zuza30 45972
10.2.2012 20:52:14
Leni, moc gratulujeme ~z~ Tak že by bratříček, to by bylo hezký... ~;) Ale hlavně, že je mimi v pořádku. Kdy máš vůbec vypočítaný termín?
10.2.2012 20:34:16
Ahojky, mám za sebou dnešní utz, NT-1,4, mimi je velké 72mm a celou dobu si cucalo paleček, pan doktor velice příjemný, nic jsem neplatila a zeptal se mě jestli by jsme chtěli chlapečka?~5~ že je náramně fotogenický, slyšela jsem srdíčko a ukazoval mi 3D obrázky~:-D Tak že by k nám přiletěl čáp?~:-D
bobysek2 43213
10.2.2012 6:55:51
Leni, tak moc držíme palečky na ten genetický UTZ. Hlavně ať je vše OK a snad se dozvíte i pohlaví miminka.
9.2.2012 21:21:04
a zítra jdu na genetický utz, tak držte prosím palečky~R^~s~
9.2.2012 21:19:11
Leni, já dnes odpadla s děsnou počínající rýmou,cítím dutiny, mám pocit ,že mi praskne hlava a škrábe v krku~n~. Vyslala jsem manžela do lékárny ať koupí něco pro těhule a nechal tam 400kc za sprej a tablety na cucání, snad pomůže~d~
[<<Předchozích 880] Názory 881890 z 17337  [Dalších 16447 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.