| verunecek+Míša4/07+Domík9/10 | 48596 |
|
|
Re: Dudlík4.10.2008 11:35:28
Luci ty se máš:) taky bych už šla,nechala jsem si před dvěma měsíci udělat blond melír a vypadám jako blondýna:)jenže už to mám moc dlouhý a nejradši mám účes vstanu,gel,jdu:)
|
| luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 | 58392 |
|
|
Re: Dudlík4.10.2008 10:34:06
Jé Oli kódy ti pošlu, mám tu asi 10 balení ubrousků. Byli dvoje v nějaké akci za 50.- tak jsme se vybavili. A ono to se dvěma rychle mizí. Tak až budou prázdný, písnu ti o adresu.
|
| luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 | 58392 |
|
|
Re: Dudlík4.10.2008 10:31:53
Nazdárek!
Tak já si udělala včera relax a došla si ke kadeřnici, mám za poslední dobu největší změnu, nechala jsem si udělat trvalou, tak alespoň nebudu chodit se splihlou hlavou. Manža je nadšenej, dokonce se na mě chtěl hned vrhat ale odradil ho nezaměnitelný chemický odér.![]() Jinak dneska máme návštěvní den, tak trochu poklízíme a manža vyváří. Udělali jsme si volný víkend, že budem doma a nikam nejedem. Není tu totiž Filip - má pochroumanou nohu, tak nepřijel. A užíváme si relativního klidu, že nic nemusíme. Jen Marek včera vypadal, že nastydnul, ale naštěstí ho to přes noc přešlo, ani rýmku už nemá. Koupila jsem mu ale pro jistotu nějaké vitamíny, nevím jestli to jsou přesně ty, co jste tu psali, ale byli to jediné, co měli v sirupku. Pak měli jen cucavé, jako bonbony, ale to on nezná a spíš by to polykal nebo házel do kytek. Dudlík máme jen na usínání, přes den ne. Teda pokud ho nevidí, to se jich pak dožaduje. Ale Maxovi ho nebere - ten je prostě miminka. Pije z hrnku s pítkem nebo s brčkem a na noc mlíko z lahve. Nočník úspěšně bojkotuje, sedá na něj jen když je oblečenej. Ale přivezli jsme teď zmenšovací prkýnko na záchod, tak ho budu učit spíš tam. No Maxík je zlato, jen ho trápí prdy, ale bojujem! Jen mám někdy problém zjistit jestli má hlad nebo prd u obojího se kroutí stejně a nepláče. Jen vydává dost hlasitý tlačící zvuky, nevím kde se to v něm bere ![]() |
| Sissina a Sára07 a Emma10 | 69373 |
|
|
Re: Dudlík4.10.2008 10:27:56
od Bella nic nemám, ale když budu mít..tak schovám
|
| Sissina a Sára07 a Emma10 | 69373 |
|
|
Re: Dudlík4.10.2008 10:27:11
Ahoj, tak my dudlík zatím necháme ....nechci jí nějak zbytečně stresovat(myslím, že má ještě čas aspoň do dvou let)....přes den, ale už nedávám...jinak by dudlala furt.Když byla malá taky jsme cucaly palec, ale pak jsme přešly na ten dudlík.
Jinak na nočník dávám furt...prohlížíme si tam knížky apod. Plínku ale nosíme(taky to necháme na léto) ....jen když se jí chce kaku, tak si o to řekne Kamarádka mi říkala, že se to musí vše postupně...že svojí holčičce přestala dávat plínku, protože se už do ní vůbec nevyčůrala a pak odbouraly dudlík a zase se začala počůrávat...dr. jí tenkrát řekla, že je toho naní najednou moc(změn). Ale aby jedla sama....to kdepák...je chyba, ale ve mně...nemám na to nervy...ten binec kolem pomoc....no už to trochu trénujeme poslední týden a vždycky to vzdám...hrabe se v tom ručičkama ![]() |
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 |
|
|
Re: Dudlík4.10.2008 10:23:02
ahojky, tak my teda spíš vidličkou jíme všechno ale polívečku zatím ji krmím nemusíme být vykoupaní v polívce, ale jinak dudel teda je náš, v noci určo, no uvidíme, jak se to pak odnaučíme
hele holky ještě jednou píšu o těch bella HAPPY pleny, kdo používá, nebo i ubrousky i podložky a máte čárový kódy a nesbíráte pošlete mi je a nebo pošlu obálku se známkou |
| verunecek+Míša4/07+Domík9/10 | 48596 |
|
|
Re: Dudlík4.10.2008 10:11:37
Tak my nemáme dudlík ani paleček ,měl maminku :)když má špinavý prst tak místo aby si olízl strčí ho do pusy mě
máme doma hafo lahviček a on chce teď jen z hrnku.Už jí sami?Míša nechce vůbec krmit ,polívku sní úplně sám,co nejde lžící tak vypije,ještě že máme bryndák s rukávama,kterej super saje,ale ani není moc mokrej:))) |
| Petra+Honzík 14.3.07 | 55953 |
|
|
Re: Dudlík4.10.2008 8:43:03
Ahojky,
Veru, poslala jsem Ti ten mailík. Honza naštěstí dudlík začal sám odmítat ve 3měsících, a a ni paleček nenastoupil.... Včera odpoledne nespal, nespal celej den a večer byl opět křik.. fakt nevim co ho to bere... prostě nechce spinkat a přitom je unavený... chjooo.. ![]() |
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 |
|
|
Re: Dudlík3.10.2008 22:12:37
no tak to se teda máme na co připravit, u nás bude řev určo a nevím jeytli to teda zvládneme
|
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
Re: Dudlík3.10.2008 22:03:30
Medu, my ten paleček máme už od mala
když jsme se mu snažili dát dudlík, vystrkoval ho jazykem ven a přišel na to že se dá místo dudlíku cucat paleček a dělá to do dnes... |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.