| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 910] Názory 911920 z 17337  [Dalších 16417 >>]
adriM+M+N 55217
6.2.2012 12:45:49
Tak ja tu mozaiku taky zkusim, stejne poradne nevim co k narozkam :-)
Zuzi helmu nemel, v te zime jsem mu totiz dala tu nejteplejsi cepku co mame a na tu bych mu helmu nenarvala, ani jsem nebyla pres to obleceni schopna mu dat chranice. Ale na koleckovych miva jak helmu tak vsechny chranice. Asi bych se bala dat nejakou tenkou cepku v te kose.
Ale on spise jen tak popojizdel, byla to rychlost sneci, takze vzdy spadl akorat na zadek. Jsem mu rikala, jesteze jsi tak navleceny, protoze mas aspon mekkou dupku. A maly na to, "no ja nevim mami, mne se ale zda ze ji mam pekne tvrdou" ~t~
Ale na fotce je videt, ze byl na miste kde nikdo nebyl primo kolem nej,takze ani nehrozilo, aby do nej nekdo vrazil.
Zuza30 45972
6.2.2012 10:37:55
Ahoj holky,
takže za prvé taky chválím Míšův obrázek robota, je fakt, že to je souměrné a hezky rozložené a s detaily. Kristýnka taky začíná víc kreslit...nedávno třeba nakreslila les a v něm houby, muchomůrky a hříbky. Obrázky moc neschováváme, jen ty nejhezčí, protože se toho schází hodně..co nakreslí oba doma, pak něco nosí ze školky a školy... Teď Kristýnka pořád dokola kreslí dům a sebe v něm :-)
Jinak jsem ani nepsala, jak jsme dopadli na očním s Ondrou - jak jsem správně předpokládala, dostal brýle zatím jen na Tv a do školy na tabuli, je krátkozraký po mně a bude se mu to zhoršovat, jak poroste ~:( Doufala jsem, že budou vidět dobře do manželovi, tak jsem zvědavá, co Kristýnka, většinou je to smůla, že se dědí vždycky to horší...
Ty mrazy už jsou šílené...radši ať napadne na chvíli sníh, u nás ještě letos vůbec nebyl... ne že by mi chyběl, ale kvůli dětem...u nás už jsou tenhle týden jarní prázdniny ~:-D Jinak taky jsme byli o víkendu bruslit na rybníku a koukám Adri, že Míša neměl přilbu, za sebe doporučuji, naše mamka zrovna včera na ledě zakopla a spadla na hlavu, nic si nepamatovala ještě hodinu potom, na hlavě boule jak hrom, nebylo jí dobře... tak ji taťka vezl na rentgen, ta naštěstí nic nenašli, ale prý se hematom může udělat do 3 dnů, tak se musí hlídat... A u dětí člověk nikdy neví, padají taky jak hrušky...
A už nevím, na co jsem chtěla reagovat...jo Lenče přeju ať je jí brzy líp, už ty nevlnosti určitě ustoupí každým dnem.. ~R^
skallka 40226
6.2.2012 9:04:26
Ahoj tak u nás nemůže být o malování ani řeči :-( to jsou hrůzné výtvory ale vždy to mám s komentářem každičké čárky :-) Mozaika by mne pro kluka ani nenapadla zvlášť pro toho našeho, ale jen co přišla Maty hned zjišťoval co toje a lepil celé odpoledne malé kostičky hrozně ho to bavilo Fakt musím nápad medunky jen doporučit i pro kluky Jen zbytek kostiček které už na mozaiku nevlezly pak byly rozlepené i různě po bytě :-) ale tak jak to šlo nalepit šlo to i odlepit :-)Jen doporučuji
adriM+M+N 55217
6.2.2012 8:08:39
Ahojky, Misa dekuje za pochvaly :-)
Medu uz ucitelka chvalila, ze kresli casto a hezky, sem tam nam i obrazek na ukazku posle domu. Ale nejak jsem tomu neprikladala vyznam, tim ze nemam srovnani, tak mi to ani nejak neprislo. Az posledni dobou me fakt sem tam prekvapi jak neco nakresli a jeste mi k tomu povypravi nejaky dej :-)
Uz jsem zvazovala nejakou vytvarku, ale nevim jestli uz to je treba i pro deti od peti let (od zari samozrejme) anebo az pro skolacky.
Akorat mam ted z toho i mindraky, kdyz kresli tak realne, proc me vzdy nakresli jak jabko s hlavou a vsechny ostatni normalne ~t~

Tak ze bych tu mozaiku zkusila? A holky to je vzdy jedna mozaika k jednomu obrazku anebo se z toho da tvorit vice obrazku?
Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 92027
5.2.2012 22:33:00
Holky do té mozaiky taky jdu, L bude nadšená~g~
Medunka_ 16389
5.2.2012 22:29:29
Leni, taky mame obrazky princezen a lidi :-).
5.2.2012 22:25:03
jinak je zajímavý, jak kluci kreslí úplně jinak...Lenička maluje jen princezny, ale povětšinou naší rodinu
5.2.2012 22:22:04
Adri, robot supééééééér...já vám zapomněla k tomu obrázku přidat rozměry, bylo to na papírku snad 3x4cm, zvětšila jsem to foťákem, někdy si potrpí na takový minimalismus~t~
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
5.2.2012 22:03:25
Ahoj holky, taky jsem se obávala jestli se ta mozaika bude Pájovi líbit, ale on hned jak jsem mu ji koupila, tak se pro to vyloženě nadchl ~;) to co ho baví, u toho opravdu vydrží ~R^ jinak moc trpělivosti nemá, ale u tohohle fakt vydržel až do konce, celé si to poskládal, pak ještě raz rozebral a složil znovu a to jsme mu s manžou říkali ať to neslupuje, že už mu to podruhé nejspíš držet nebude a on nás převez - drželo to i tak ~t~
Maesto, Medunka už ti odpověděla za mě - je to inspirace z jejích stránek, určitě mrkni na její odkaz a tímto ještě jednou Peti dík za inspiraci ~g~

A k tomu ledu na přehradě... my jako děti chodili na rybník bruslit pravidelně a vůbec jsme se nad tím nepozastavovali... Ale teď co jsem máma, opravdu mám větší obavy... ovšem po těch několika dnech ukrutných mrazů bych se teď taky nebála ~y~
Medunka_ 16389
5.2.2012 21:43:22
Adri, a co na to kreslení říkají ve školce? Má tam úžasné množství detailů a má to super rozvrhnuté na plochu (to prý je pro tak malé děti dost složité). Rozumím tomu, jak koza petrželi, jen co jsem pochytila, když někdo komentuje obrázky od L.
[<<Předchozích 910] Názory 911920 z 17337  [Dalších 16417 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.