Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Medunka_ | 16389 |
|
|
5.2.2012 21:40:00
Maesto, jukni na mozaiky tady: http://www.casprodeti.cz/products/mozaikove-obrazky/.
|
| Medunka_ | 16389 |
|
|
5.2.2012 21:38:43
Adri, ten obrázek robota je úžasný!!!! To myslím smrtelně vážně. Kreslí fakt dobře.
|
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
5.2.2012 21:12:46
Ahojky, jen zlehka pročítám s dítětem u prsu - hm, obrázky úžasně
AdriM - propracované - takovýho robota by nenakreslil ani prostřední..no a Ví´ta ani náhodou...ach jo. Leni - ta mozajka je nějaká předloha, nebo vlastní tvorba? -moc hezké. no a k vícero dětem -má to i svá + - tak třeba, když se učí nejstarší, tak se chcou učit i ti mladší, vyhrají si...no, ale dohled musí být 100% a hl. se musí umět plánovat a organizovat, daleko víc než s 1 dítkem, ale tak nějak nejtěžší to bylo asi se dvouma.... |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
5.2.2012 20:09:14
Já právě na přehradě nikdy nebyla, pořád jsem se toho bála. Ale manžel mě uklidnil, že v takových mrazech co jsou už tolik dní není vůbec možné aby to nějak roztálo...
A navíc pod tím ledem byly vidět ještě dole opravdu několikacentimetorvé vrstvy dalších ledů,takže to vypadalo fakt dost bezpečně. Ale zpočátku jsem obavy měla, to ano. Bylo tam docela dost lidí, ale zase ne tolik aby se nedalo v klidu bruslit. |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
5.2.2012 19:59:47
Leni, Pavlík je šikovný a trpělivý, já už jednu taky pořídila, ale zaměstnaly se tím Míšovy sestřenice, Míša nalepil tak 2 kostičky a šel se věnovat něčemu jinému. Potřebovali bychom nějaký chlapský motiv - piráta, vrtulník nebo tak něco
![]() |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
5.2.2012 19:57:29
Adri, dnes jsme jeli kolem přehrady a viděli lidi bruslit, já v mládí chodila často, spolužáci jezdili na bruslích i do školy (měli jsme školu kousek od přehrady), ale teď jsem si říkala, že už bych se bála, zvlášť s dětma. Ale asi je to bezpečné, po týdnu takových silných mrazů musí být ten led pořádný... ale ten pocit co je pode mnou
Míša je šikula, že mu to tak jde!!!No a kresba super fakt, myslím, že já bych o moc lepšího robota nenakreslila!!! (pak po kom to to naše dítě má ). |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
5.2.2012 19:44:34
Leni super fotka, já si zase říkám, že na tohle by asi Míša neměl trpělivost, ale kdo ví
![]() My už nechtěli sedět pořád doma,přes týden se nedostanem nikam, tak jsme se pořádně navlíkli a bylo to fakt perfektní, příští víkend chceme jít zas ![]() Když se člověk obleče a hýbe, tak zima není. Já vždy byla bruslit někde v halách a nedá se to srovnat ten prostor.Když už bylo vidět, že to Míšu tolik nebaví, tak jsme mu dali normální boty a zase si hrál. |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
5.2.2012 19:26:03
tady je ta naše mozaika
![]() ![]() |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
5.2.2012 19:21:12
Ahoj holky, koukám jak dětičky krásně kreslí! Adri, i Leni, super fotečky
No my zatím ty obrázky nemáme tak propracované, ale občas se taky Pájovi něco zadaří ![]() My jsme teď místo kreslení dělali mozaiku ![]() Adri, to teda smekám jak je ten Míša šikovný na bruslích vypadá super ale v takové zimě by se mi asi nikam nechtělo... ![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
5.2.2012 19:14:48
Leni no ty diskuze jsou dost často šílené
![]() Dnes jsme byli bruslit na přehradě a byla to paráda, tolik prostoru I Míša už se zvládl pohybovat sám na klasických bruslích, hurá. Právě jsem stáhla fotky do pc a našla tu i jeden obrázek právě s tím robotem tak vkládám fotečku. Fotku kde jsme my tu dát nemůžu, mně Míša totiž kreslí vždy šíleně tlustou ![]() ![]() ![]() a dnešní bruslení ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.