| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 930] Názory 931940 z 17337  [Dalších 16397 >>]
Ema + 2 56937
5.2.2012 18:43:54
Holky díky, snad to nějak půjde.

Mě Míša už taky dlouho spát nechodí, leda když je nemocný, někdy usne. Unavený je, ale usnul by až tak kolem tří, a to už je pozdě, to už Daneček vstává. Aspoň večer usíná hned a ani mu nevadí, že mu tam Daneček ještě do půl desáté klidně zpívá :-)
Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 92027
5.2.2012 11:34:23
ale nejlepší je, že tomu předcházela diskuze o tom, kdo jí při nákupu to kupované zboží, pak vznikla diskuze na obhajobu té zakladatelky až z toho vznikla diskuze o špatných prodavačkách v čr, nebo tak nějak, no docela sranda~:-D
5.2.2012 11:31:50
no,že když se nechce vracet a má v košíku něco co tam nemá být (vehementní diskuze jak se to tam může dostat~t~), tak než aby šla přes půl krámu, tak to někde odloží a že nepříjemná pokladní jí to u kasy nechtěla vzít a poslala vrátit....kvůli tomu vlastně tu diskuzi založila,ale nazvala to odkládání zboží jinam...samozřejmě se utvořili dva tábory, jedni to dělaj, druzí ne...o to by ani tak nešlo, ale ty její argumenty...no a já tím že jsem z oboru, tak mi to taky vadí~t~~t~~t~~t~ no znáš to, v podstatě blbost~t~
adriM+M+N 55217
5.2.2012 11:00:33
Leni tu diskuzi odkládání věcí jsem nestihla, o co tam šlo?
4.2.2012 23:14:53
Jinak Leni ta zima u vás...my máme termostat na 18 a kdyby jsme netopili v krbu tak zmrznem~7~, se nedivím,že jsi nastydlá
4.2.2012 23:13:00
tak já právě dneska zavelela,že jdem po o spát (jinak nespí),chvíli se snažila a taky jsem odpadla akorát já, jenže dneska na ní vlezla šílená rýma,takže jí rušilo kýchání, smrkání a mě to vždy probralo. Vedle postele jsem jí nechala nočník (chodí na něj ještě v noci) a ona šla skutečně asi 4x za 1,5h, takže je jasný že to je nudou, ten nočník totiž nebyl ani poté plný, což jindy zvládně najednou....
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
4.2.2012 23:07:28
Adri, Pavlík taky po obědě spát nechce, ale dáváme ho automaticky i s Janičkou, která protestuje taky, protože do večera by pak byli protivní... pár krát jsme to zkusili bez spaní a byl pak přetažený...

jo a s tím čůráním já posoudit nemůžu... my měli tak trochu vyjímku, protože Pavlík měl ze začátku jak nastoupil do školky ještě nedozralé močové ústrojí na svůj věk, tak když se mu chtělo tak prostě šel, jinak by to neudržel... teď jsme byli v pondělí na nefrologii, a paní doktorka ho chválila jak je šikovný a je fakt že se to o 99% zlepšilo a nejspíš těma práškama co jsme před rokem dostali. Teď už je máme postupně vysazovat, tak uvidíme jak to bude bez nich ~;)
adriM+M+N 55217
4.2.2012 22:52:19
Jj Emi já to tak pochopila, jen jsem chtěla napsat, že si člověk prostě nevybere. Málokdy může člověk věnovat tolik pozornosti jako při úplně první mateřské doma :-)
Leni taky domlouváme, ale z druhé strany si zase myslím že ty malé děti těžko můžou odhadnout na hodinu a půl dopředu, že se jim nebude chtít čůrat. I doma se občas stane, že si zajde a pak ještě po nějaké době v posteli se mu chce. A mně se to taky občas stane obzvlášť po jídle, takže by si mohli možná i ty řeči odpustit, protože věřím že jsou děti, které to berou vážně.
Dnes jsem chtěla Míšu uspat, vstával vcelku brzy a opět uspal on mě akorát, tak dnes trochu ponocuji.
Spí vám děti ještě v poledne vůbec? Míša už dlouho ne, teda alespoň doma.
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
4.2.2012 22:38:21
Ahoj holky, tak manža včera do půlnoci izoloval ten kotel... naštěstí se mu to podařilo a už nám teče opět teplá! jinak s tím topením je to na prd, jsme závislí na tom jak topí tchán... máme jeden kotel a on má navíc termostat u sebe, topení je staré, takže proto ta zima v baráku ~:( Adri, už jsem bohužel marod... necelý týden bojuju s kašlem a rýmou, Pavlík pokašlává věčně, takže se v tom tak trochu plácáme...

Jinak co se týče té školky tak u nás Pája taky údajně učitelky poslouchá, prý s nim zatím problémy nejsou, tak to jsem ráda... ptala jsem se iniciativně proto, protože doma je to spíše právě naopak ~d~

Emi, držím pěsti, ať se ti podaří studium dokončit ~R^ já teď budu končit tuto středu ten kurz v MC a dostaneme i osvědčení, že jsme absolvovali ~;) nevím jestli mi to k něčemu pomůže v praxi, ale určitě jsem se dozvěděla mnoho nových věcí, takže jsem si své znalosti určitě rozšířila a z toho mám moc dobrý pocit ~z~ Včera jsem ještě dočetla knížku "Jak sladit práci a rodinu a nezapomenout na sebe" (GRADA) tak jsem plná optimismu - prozatím ~:-D

Jo a co se týká těch druhých dítek, mám pocit že jsou všechny samostatnější co se týká hry než ty první. U nás to taky pozoruju - Janička se od mala více zabaví sama než Pavlík ~;)
Medunka_ 16389
4.2.2012 20:30:12
Emi, tak drzim palce!
[<<Předchozích 930] Názory 931940 z 17337  [Dalších 16397 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.