| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 960] Názory 961970 z 17337  [Dalších 16367 >>]
Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 92027
2.2.2012 21:01:55
holky díky, dám určitě vědět~;)
Ema + 2 56937
2.2.2012 20:51:49
Leni, jestli máš krev dobrou, tak UTZ už bude věřím taky OK! Já jsem to pochopila tak, že Maesta měla výsledky krve pozitivní, ale na UTZ nosní kůstku i šíjové projasnění OK. Já mám na tenhle UTZ u Danečka krásné vzpomínky, byl to nejhezčí UTZ co jsem za těhu absolvovala a taky jsme se už dozvěděli pohlaví ~;) Tak přeji, ať si to taky užiješ a vše je OK~R^
2.2.2012 20:42:23
takže ti vyšel pozitivně ten krevní test ve 12tt v kombinaci s tím utz? nebo jedno z toho?promiň já to asi nepochopila~f~,každopádně je dobře,že to dopadlo ok....já měla pozitivní triple test, to se ještě screening ve 12tt běžně nedělal a moje doktorka mi rovnou udělala plodovku. Teď už vím že krev je ok, tak snad se na utz dozvíme jen samé dobré zprávy a třeba i pohlaví~:-D
2.2.2012 20:37:15
no byla jsem tím pádem o rok dýl ve školce,ale zeptám se maminy jak to tenkrát bylo,vždy když vypráví používá,že jsem měla odklad (je asi v tom září tak nějak předpokládaný), jsem přesvědčená,že jí ho dám, když bude potřeba i v tom dubnu, manžel je hodně dys..., tak jestli to třeba nesdědila....píše hodně písmenka obráceně,ale to je asi věkem
Maesta a zlatíčka 15791
2.2.2012 19:58:39
Leni taky jsem zářijová(naše 4. dítko takyyyy) a taky jsem šla pozděj, ale to mi někdo vysvětloval, že není odklad - hm, nějak mi to nehraje, no to je jedno, ještě máme spoustu času, i když ono to uteče....
Maesta a zlatíčka 15791
2.2.2012 19:55:03
Emo, Leni - no já právě ten NT + měla teď pozitivní - pravděpodobnost dost alarmující - už si ani nepamatuju - no byla jsem z toho v šoku, protože na UZ vše OK - to projasnění šíjové skulinky OK a navíc nám Dr. Vlašín řekl, že si myslí, že to bude holčička, tak to jsme byli rádi - já tomu do posledka nevěřila a klučíka bychom samo taky chtěli - už by to byl základ mančavtu....a když mi pak volali výsledek a vše vysvětlovali, tak jsem šla do kolen...triple pak byly naprosto Ok a Dr. mi vysvětlil, že u NT se hodně pak počítá s věkem - je tam příliš vysoký koeficient a ten mi to udělal, přitom jsem měla 33 roků - což jsem si říkala, že je věk, kdy si někteří dítě teprve plánují a 1.!nešla jsëm ani na genetiku, kterou mi dr. doporučoval - měl tehdy zástup a já se omylem objednala místo na genetické testy a skoro 100%následnému odběr plodové vody na genetický ultrazvuk(tak mi to řekla zastupující Dr.), tam bylo vše, co mohlo jít vidět OK. Naštěstí vše dobře dopadlo!
Takže Leni, držím pěstičky, ať je vše OK.
Ema + 2 56937
2.2.2012 17:51:19
Míšo, jj, sníží nám školkovné na polovinu, když nejsme ani jeden den v měsíci, taky je to státní školka.

Leni, ale u Leničky to bylo asi na základě klasického tripple testu? Ty byly hodně nepřesné a stresovaly zbytečně. Teď ten NT screening už je mnohem přesnější, právě proto, že se dělá ten UTZ. Tak věřím, že to tentokrát bude bez stresů~R^

Maesto, tak snad to kreslení příjde i u nás. Ikdyž právě jak jsem psala, teď ho to díky těm cvičením i docela baví, když to člověk nazve "úkol" tak k tomu má hned větší chuť a i vidím, že se i to trochu zlepšuje. A hlavně je to dobré i jako nácvik trpělivosti, protože ta taky nepatří k Míšovým silným stránkám ;-)
Mic-halka a Nicolka 54963
2.2.2012 17:00:48
A Vám sníží školkovné, když nejste ve školce ? U nás ve státní školce to nehrozí...
My jsme nakonec tak nějak OK - rozumějte zahleněná a chvílema kašel, ale an rtg nás neposlal a žádné léky nepředepsal. Do školky půjdem až 27. 2., 28.2. máme ve školce karneval a rádi by jsme se ho ve zdraví dočkali. Přesně taky jí tam enchci dávat do těch mrazů...Na jaře tam už bude častěji...
Lenko, drž se ! Doufám, že to je jen :-© ?
Papá
2.2.2012 16:43:38
na utz jdu 10.2.,už se těším,až to prtě zase uvidím~;),ale pořád mám v sobě ten strach,aby mě zase nevyděsili genet. vadou, u Lenči jsem šla na plodovku kvůli podezření na Dawna.

Já odklad měla, jsem v září,takže jsem šla v 7letech vlastně. Myslím,že někomu fakt pomůže, ale do zápisu času dost, to se ještě hodně změní~;)
Maesta a zlatíčka 15791
2.2.2012 16:10:12
Leni- vím, když je blbě, tak je to zlé, ale horší by bylo, kdyby Ti tvrdlo břicho apod. Přeji hodně zdraví a a´t je vše OK. Na NT+ jdeš?
Na logopedii chodíme - ráčkujem - hrozné hrdelní r, ale fakt hrozné, už teda není tak hrozné, jenže jsme stále nemocní a tak jsme měsíc nebyli - on ho začal sám předčasně - už ve 3 r. a od té doby jezdíme, jenže ne pravidelně a navíc ze začátku nespolupracoval......

Emo - mám pocit, že to malování u kluků prostě přijde, jen se na ně nesmí tlačit. Ví´ta taky vůbec malovat nechtěl a ani se nechtěl dívat, ci kdo kreslí, knížky taky odmítal - te´d už je vidět, že přece jen nějaký pokrok je - kreslí skoro pořád a už je to i poznat - traktory - vše má kola, knížku vždy chce přečíst ceklou - takže mám docela strach, když začnem...no, ale je strále na čem pracovat. Děsí mne - jako ambiciózního jedince, že by musel mít odklad, který mi už te´d moje mamka MUDra radí, že musí dozrát....ale já se nevzdám!
[<<Předchozích 960] Názory 961970 z 17337  [Dalších 16367 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.