Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
2.2.2012 10:51:54
s tou školkou neporadím, Lenča nejde jen když zaspíme, nebo je jiný program...já taky jako malá nemarodila
![]() |
|
|
2.2.2012 10:50:25
třeba to ještě dožene, odklad můžete dát...Lenča potřebuje ten rok před školou určitě logopedii, říká divně k, občas jí ujede a řekne sluníčto, ještě neumí stále r a ř
|
|
|
2.2.2012 10:46:50
no v práci mě přesvědčili ať jsem doma, byla jsem prý bílá jak stěna a měli strach ať jim tam sebou neseknu, asi 2x mě poslali domu.Myslela jsem, že když budu doma odpočatá, že to bude lepší, ale to byl omyl....bylo mi špatně celé dny nejen ráno, no jo jenže jak neni co zvracet
. Dneska jsem se konečně normálně nasnídala S Lenčou mi vše smrdělo, ale už si to asi nepamatuju.Už mi brali krev, ta je v pořádku a za týden jdu na utz, tak snad to bude tentokrát dobré ![]() |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
2.2.2012 9:55:06
Leni, drž se, snad už to fakt bude končit.
U Leničky jsi měla nevolnosti taky tak zlé? Po těhu bříšku se mi někdy stýská, ale po tomhle fakt ne. A na tom NT screeningu už jsi byla? Maesto, tak vidíš, barvičky jste dohnali, to za chvíli dožene i ten zbytek Já teď s Míšou zas trochu trénuju kreslení, koupila jsem mu sešit grafomotorických cvičení a každý den děláme jedno, jeho to i docela baví, což je div. Taky jsem koupila ty trojúhelníkové pastelky, protože jinak ten úchop, to byla mizérie. Kreslení ho celkově vůbec nebaví, jako občas sedne, když ho náležitě motivuju, povzbuzuju, ale za 3 minuty je hotový a výsledek podle toho vypadá. Holt je to kluk, ale kdyby mu to šlo trochu líp, vůbec bych se nezlobila. Tak snad se nám podaří s tím něco udělat. K té školce, u nás jsou podmínky tak, že nesmí být ani jeden den, aby se platilo poloviční školkovné. Stačí den a platíš plnou sazbu. ![]() |
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
1.2.2012 23:55:38
Ahojky,
teda jo - opatrujte se Mic-halka - doufám, že už jste z nejhoršího venku, Lenko - jde jen o nevolnost nebo i tvrdnutí? co homeopatika - nezkoušelas - já teda te´d poslední těhotenství/4.úspěšné, jinak vlastně 5) přibrala 2 kg - od startovací váhy s tím, že jsem pak 4 ubrala, zas nabrala + ty 2 - takže celkem 6 kg - a dcerunka vážila 4150g - jenže taky musím říct, že jsem měla slušný základ nadváhy a naštěstí jsem mohla mamavit a gravimilk. Nadváha ne nabraná z těhuY/1.+14kg, 2.+7kg,3.+10kg/, ale během kojení.Jen se nestresuj, že mimi strádá a zkus vychytat nějakou vychytávku - někdy pomůže i nesmyslná babská rada....někdy pomůže i jen pomalejší start - což s dítkem na krku moc nejde.... Emo - a nejde u vás zpětně zažádat o prominutí z důvodu nemoci - u nás to jde a kdybych o to sama nezažádala přímo ředitele ZŠ + MŠ, tak by mi to nikdo neporadil - pokud dítě je ve školce méně než 3 dny v měsíci, má nárok na odpuštění školkovného - ale každá škola má asi své parametry.... jinak ted náš dubńáček byl na vstupní prohlídce - přestoupili jsme k jiné paní Dr. a barvičky zvládl, ale na otázku kolik má roků žekl, že 9!máme na čem pracovat..... |
|
|
1.2.2012 18:29:42
Nezvládám, nechodím do práce, jsem na neschopence, protože jsem opravdu neschopná
Jsem 12tt,tak snad to přejde každým dnem |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
1.2.2012 18:07:38
Ahojky,
jj, taky se mi zdá, že nám to tu zamrzlo ![]() Leni, to mi je líto, že je ti TAK blbě!!! Jak zvládáš fungovat v práci? A jak jsi daleko, snad už by to mělo končit?!! Míšo, snad už jste se vykurýrovali! Aspoň nám teď v tom mrazu snad vymrznou bacily a bude líp! Míša byl v lednu ve školce jeden den, první týden byl zdravý ale nechávala jsem ho doma protože neměl dlouho po ATB a pak stačil den a zas nachlazený.Teď ho zas nedávám kvůli těch mrazů,abych se nemusela vypravovat s oběma při -15. Přemýšlím, jestli ho rovnou nenechat na únor doma,ať nedopadnem jako v lednu - plné školkovné a jeden den docházka. ![]() |
|
|
1.2.2012 8:58:59
ahojky,je tu nějak mrtvo...mě je děsně blbě,tak doufám,že to brzy přejde,hodně ležím,snažím se jíst,protože to vůbec nejde,ale musím
![]() |
| Mic-halka a Nicolka | 54963 |
|
|
28.1.2012 11:13:29
Ahoj, tak my docela bojujem, berem 6. den Erdomed, od včera ještě něco na astma - rozumějte pediatr včera zjistil, že mám Nik obstrukci an průduškách a myslí si, že je astmatik - že yb mohla být, kdyby se to opakovalo. Já si ymslím, že má Nik zápal plic enbo zánět průdušek, akorát zatím enbyla na rtg. Náš pediatr nikdy nic u ní neslyší, pak se vždy diví, co jí vylezlo na rtg. Hlavně astma by se nám spouštělo vždy s nástupem do školky a v době kdy do školky nechodí, tj. např. půl roku v loni by byla bez astma ;-)
Zdendo a ostatní amrodi - dejte se brzo do kupy. Ifčo - hlavně opatrně - ruce máš jen 2 a fakt je budeš ještě hooodně potřebovat ![]() ![]() ![]() Papá |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
26.1.2012 9:40:01
Maesto, moc díky, snad už to bude dobrý, vypadá to, jak to pořád něčím mažu, že se to snad ani nebude loupat celý
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.