Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
26.1.2012 9:36:34
Ivčo - foukám, mastím - taky jsem byla takhle šikovná - ještě ke všemu v těhu...tak ať se to dobře a rychle hojí!
|
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
25.1.2012 12:23:34
Zdendo, hned jak jsem se spálila, tak jsem to narvala pod ledovou vodu, ani se mi neudělal žádný puchýř, jen ji mám teď hnědou, jako uvařenou a postupně se olupuje, mažu to na střídačku panthenolem, krémem s aloe vera, pak taky pomádou na rty, když všechny krém zapomenu doma
![]() |
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 |
|
|
25.1.2012 9:44:03
Ivi,koukal jsem na fbc jak si dala foto a ručkaa vypadá fakt moc pěkně...hlavně pak hodně mazat a hlavně když půjdeš ven do zimi ....a to mluvím z vlastní zkušenosti
Já doufám že se z toho ted dostanem a bude klid...my ty nemoci nějak moc nechytáme až ted.... :-( |
|
|
25.1.2012 9:25:30
Zdendo, to je děs ty nemoci, my si to doufám vybrali vloni. Na podzim jsme měly obě ATB na tu spálovou angínu a od té doby dobrý. Tuk, tuk, tuk
Raději zaklepat ![]() Jinak já si udělala super věc, otvírala jsem papiňák a on na mě vyfoukl tu horkou páru a omastek, no hnus ruka. Teď se mi to olupuje, moc bezva. Nepřeju nikomu. |
|
|
25.1.2012 9:23:23
El, tak hlavně abys už byla v pořádku, držím palečky, aby to i s malým bylo čím dál tím lepší, neboj, určitě bude, oni si to v těch svých hlavinkách opravdu nedokážou pořádně přebrat a reagují tak jak reagují. Takže jak radily holky, hodně lásky, trpělivosti a ono to určitě půjde
![]() ![]() |
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 |
|
|
25.1.2012 9:06:11
Ahoj Holky, tak doma nějak pomale odpadáme všichni :-( Já jsem v pondělí omarodil s hnisavou angínou a dneska odpadla Elis, taky angína.... Zatím se nám drží babička tak uvidíme kdy odpadne i ona.... je to na prd.Já teda omarodil asi po 6 letech a zase to vidím na dlouho.... :-( a do toho mě bolej záda ja něco že už nemůžu ani ležet...hrůza......
|
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
24.1.2012 19:08:57
Eleanoris - díky, u nás taky už výsledky vidím, tohle taky zkusíme, ale prostě samo to asi fakt nebude, ono každé dítko je jiné a ten klid a pochvala děla moc, jen to člověk sám musí zvládat a hlavně na to být vyspaný a v pohodě!!!!
|
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
24.1.2012 13:58:14
El, je mi líto čím jste si prošli... doufám že už bude jenom líp
Kubík je určitě vystrašený z toho všeho co se kolem dělo, děti jsou strašně moc vnímavé a emoce jsou pro ně kolikrát víc než slova... chodím teď do kurzu v MC a tam probíráme i takové věci ohledně přístupu k dětem. Sama musím říct že výchovu svých dětí bych chtěla zvládat lépe, teorie je moc hezká věc ale v praxi kolikrát těžko proveditelné... My s Pavlíkem byli taky párkrát v psychologické poradně a závěr z toho všeho byl že má náznaky syndromu ADHD, ale že to tak v nízkém věku nemohou ani potvrdit ani vyvrátit... tak uvidíme co z toho nakonec bude... možná s nim zas někdy pro jistotu zajdu, byli jsme tam naposledy tak před rokem a půl... všude hlásají pozitivní přístup k dětem, hodně chválit a odměňovat. U nás bohužel ale ne vždy po dobrém docílíme toho čeho chceme... |
| Eleanoris+ Kubík | 56949 |
|
|
24.1.2012 9:13:30
děkuju...věřim, že ted už to snad zvládnem....
Maesto s těma barvičkama sme na tom stejně...učili sme ho stylem červená jako jahůdka, zelená travička a když sem se ho zeptala co je to za barvu tak mi řekl jáhudka...tak takhle prej ne...máme barvičky přirovnávat...dát na stul červenou a říct dítku at mi najde jiny cerveny veci...a muzu rict ze vidim výsledky...jeste pred 14 dny sme s nim sedeli u stolu a vtloukali barvicky...ale po 5 minutach se mi tu plazil po stole a tezkej nezajem..vzdycky to skončilo jekotem....tak sme zkusili tohle a opravdu je to zazračný ...moji rodiče taky porad říkají, že to přijde ze dne na den...![]() |
| bobysek2 | 43213 |
|
|
24.1.2012 7:09:20
JJ, také přeji, aby se to brzo zlepšilo. Snad ta psychložka pomůže.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.