| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 37272  [Dalších 37152 >>]
piiidalka 55854
19.9.2011 22:05:18
ahoooj..

no Radko,s vašima kroužkama to asi bude teprve čóro..tady nic moc neni..teda pro prvňáky...tak má v družině(chtěl tam chodit:-)-já v životě nebyla!!) angličtinu hrou a hudebníček-ten měl dneska poprvé a spokojenej...ještě mají hasiče oba,ale to se nějak rozpadá-prý tak půl roku ještě..

a ještě s doktorama-Radko ty bys mohla vědět jak je na tom Bulovka a dětská ortopedie...Maty má od malička plochý nohy a dr mu na to dal vložky do bot...naposlední kontrole na něj koukl ode dveří a prý se mu to zlepšilo~q~~4~...a asi po půl roce má úplně zborcený kotníky dovnitř...no vypadá to děsivě když je bosej a stojí vedle něj někdo kdo má nožky v pohodě...tak jsem si to nechala napsat nekam jinam a 30.9.jdem na tu Bulovku..tak snad pomůžou!!

jinak práce se přes prázdniny krapet zasekla,tak snad se to zase rozjede...asi zítra natrhnu v šatně pár dětem bundy a rozbiju zipy:-D..jinak budu muset na pracák:-(
raadka 49488
19.9.2011 19:03:01
Cauky Jaru koukala jsem na fotky !Paráda !Hele já mám Qlairu má různou hladinu hormonů kopíruje přirozený cyklus a je asi nejlepsi co jsem kdy brala . Renato jedem k Vlašimi ale už máme blokle pokoje Je to mrnavy pensionek .Bylo to takový narychlo !
amanvireja 94029
19.9.2011 15:44:36
Tak opět nakukuji ~3~ Jsem si uvědomila ,že jsem si změnila nick a foto a zřejmě mě nikdo nepoznal nebo se mýlím?
Víteček ve školce už dobrý ,jsem ho uplatila tím,že jsem koupila domů obr kuchyňku -děsně si jí přál a kývl ,že když jí bude mít nebude ve školce plakat ,dnes hlásil : já jsem dnes vůbec neplakal~t~ Tak kuchyňka zabrala což jsem moc ráda ,za ty prachy to stálo.
Jak to tedy vypadá se srazíkem ,kde se dozvím podrobnosti? Raduš nebo pošli mi na mailík~6~
Jarka. 53566
19.9.2011 12:17:38
Ahoj, je fajn, že občas někdo něco napíše, ráda si počtu, co je novýho~j~
Vendy sem asi moc nekouká co? Já jí napíšu ještě přes FB. Neznáte některá toto? http://www.naturcomp.cz/info-lc/ Zkušenosti a tak. ono to ale asi není moic známý a taky ta cena je teda docela síla, ale zas když se to rozpočítá. my o tom s kámoškou už delší dobu uvažujeme a ona se ted definitivně rozhodla,má to už objednaný a ve středu jde na vyndání Mireny po roce. Já už vůbec nevim, co...experimentovat se mi nechce,ale musim to už taky nějak řešit~d~
Jinak u nás ani nic novýho, jen snad to, že jde malá zítra poprvé do školky. Dnes byl Alešek na logopedii, tak začnem trénovat. jde mu vše krom L a od toho se prý pak odvíjí to R a Ř. Asi klasika~d~.
raadka 49488
18.9.2011 19:57:19
Ahojky
Píďo čauky!
je to mazec škola, co?
Hele ta mandle to je síla ta cena!
Ale at to pomůže.

mě vždycky trvá pár měsíců než vstřebám rozvrh, do kolika je vyučování, který den je který kroužek a když už jsem schopná si to pamatovat je tu pololetí a změna rozvrhu.

Na ledničce už visí tabulka - kam ,kdy ,kdo ,od kolika do kolika a kdo doprovází
Miluje Excel
piiidalka 55854
18.9.2011 14:23:45
ahoj holky..

já tu tááák dlouho nebyla...

tak už mám doma taky školáčka...to je mazec..je najednou úplně jinej..už je to velkej kluk:-)
mají pana učitele..je teda krapet přísnější,ale to je asi dobře..bude to boj..Matěj odmalička strašně nerad kreslí a ani mu to nejde..je teda fakt,že jen za 14 dní ve škole se hodně zlepšil..ale tenhle týden už to začlo-od pondělí do středy byl doma s kašlem..trochu se to zlepšilo,tak ve čtvrtek šel ale teď je to zas mnohem horší..tak já vůbec nevím,jestli ho nechat doma?!Zase to dohánění úkolů..haůůůůůůůů...já věděla proč se netěším,až začnou chodit do školy~j~Jestli k tomu přihodí ty svoje angíny,tak to bude mazec...ikdyž teď by mu měl zabírat ten ribomunyl-na imunitu...

s Ondrou jsem byla ve čtvrtek na nosní mandli...byli jsme jako s Matýskem v Modřanech na tom laseru..krapet nám podražili-5000kč~q~ ale za ten přístup a péči to stálo..ještě když ho uspávali tak se smál:-)
v půl 10 jsme tam přijeli a ve 12h jsme byli už doma..paráda..

Kakul s těma Aničkama ve třídě to je fakt vtipný..to se jen tak nevidí:-)
Tequilkaja 58237
17.9.2011 0:01:10
Ahoj holky,

zdravím po dlouhé době.

U nás vše při starém, já jako vždy vůbec nic nestíhám. Ráno kolečko, školka,škola práce. odpoledne nakoupím, podepíšu úkoly, padnu a spím. Takhle válčíme každej den. Nemít maminu, tak nejíme, nemáme v čem chodit a asi shnijem. Vůbec nic nestíhám. Nechápu jak někdo může mít vše naklizený, navařeno, vypráno, vyžehlíno a ještě chodit do práce. Mě přijde že jsem totálně mimo.

Koukala jsem že budete mít srazík, docela bych se na Vás přijela podívat,ale jelikož budem mít veletrh tak to časově nezvládnu. Což mě mrzí.
amanvireja 94029
13.9.2011 16:13:37
Ahoj všichni ~3~
Vidím,že školáci všichni v pohodě na rozdíl od maminek~6~ Krásné fotky a děti...Všem přeji samé jedničky a rodičům pevné nervy.
U nás v poslední době rušno ,spousta nových přírůstků -tedy zvířátek. Amálka si přerazila nos +šití. Vítek nemocný ,měl teploty a šílený kašel a teď to má i Amálka ,jak jinak ,že?~t~~2~
Srazík ,kde by byl ,tedy v jaké částí čr?Jestli si troufnu dojet sama bez muže...
Bea111 57655
3.9.2011 7:43:44
ahoj,
tak koukám že jste to všichni zvládli na jedničku:)~R^

Kakul Anička je šikulka a úča bude mít celkem záhul s těma jménama co,ještě když holky sedí spolu~t~ Vaše město má ty akce vyždycky takhle ošperkovaný co, ten rozhlas,pak ty čerty,to se mi líbí:) mám to ráda,když ten den pak trochu jinej:)

já a sraz určitě chci,jen musím vymyslet jak to nakombinovat s dětma a tak,krz počasí atd.
raadka 49488
2.9.2011 20:49:33
Nazdárek bando!
na SZ píšu info o podzimním srazíku.
Hojná učast je vítána!
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 37272  [Dalších 37152 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.