Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Nikolydys | 53564 |
|
|
10.5.2011 0:11:42
Všechno nejlepší všem květňátkům
![]() ![]() ![]() A obzvláště dnešním stejně narozeným - tuším, že to je : Jony, Hanička a Terezka (snad jsem na nikoho nezapomněla ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Danina+holčičky | 73768 |
|
|
9.5.2011 14:19:22
Ahoj holky.
Píďo,to je hezký,že se ukážeš a ta nádherná fotka k tomu. Ty vaše angíny,to už snad ani není možný,ať jste brzy fit.A jsem moc ráda,že se Ondráškovi líbí ve školce,je fakt,že se dlouho těšil,tak si to teď alespoň takhle krásně užívá.Je dobře,že i práce máš dost,moc ti to přeju.![]() Beo,jukla jsem na fotky,malá je naprosto úžasná v těch kožíškových šatičkách,to je fakt nádhera.Máte krásný společný fotky,moc vám to sluší.A na Vildovi,jak bylo vidět to nadšení z trampolíny,to je super.Závidím ten prostor na zahradě. ![]() Jinak v práci dobrý,já teď koukala na ŠŽ a musím říct,že je mi to úplně blbý,protože,to co některé z nás musí řešit,je hrozný.A já mám teď asi nějaký pozitivní období,nebo co,ťuk,ťuk.Holky si zvykají na ranní vstávání,já pracuju zatím od 8-12,jak kdy,podle lidí,ale nemusím se stresovat,prostě do práce chodím pro radost,strašně mě to baví,líbilo se mi i v tý práci před tím,ale tady je to ještě mnohonásobně lepší.Je to i tím,že nemusím honit peníze,samozřejmě se hodí,ale já teď brala dva roky jen 3800 a taky jsme vyžili,takže to vůbec nehrotím,nemáme dluhy,děti jsou zdraví a my s P spokojený a já si fakt nepřeju už vůbec nic. Tak teď jsem to napsala a můžu čekat,co se kde semele.![]() |
| Bea111 | 57655 |
|
|
9.5.2011 13:38:41
ahoj,
Dani díky za optání, je to celkem dobrý,je trochu rozmazlenější než Vilda,náročnější na obsluhu,ale jinak už dobrý,v noci spí hezky a přes den taky,když má klid.jak jí s tím musím nějak štělovat tak jak kdy no. a co pracovní proces, jak si zvykáš? a co ostatní,jak slavíte? my už máme fotky z oslavy na rajčeti:) Piiďo to je krásná fotka, to je kocour teda a super že se mu školka líbí a práce taky bomba,to je dobře že se to rozjelo,jak dopadly ty nevypraný kalhoty? musíš přijít častějc a kluci na kolách![]() |
| piiidalka | 55854 |
|
|
9.5.2011 13:28:02
![]() |
| piiidalka | 55854 |
|
|
9.5.2011 13:15:42
ahoj děvčata
![]() jak se všichni máte? Darsy malá je kráááááásná...takový koťátečko.... já úplně čumim jak květnata jezdí na kole bez koleček...Ondra teda jezdí jak drak,ale s kolečkama..jsem mu je zkusila sundat a vůbec nechápal,že se kácí:-D to náš Matěj vůbec na kole nechtěl jezdit...nešlo mu to s kolečkama a teď jsme je zkusili sundat a on sedl a jel a teď chce jezdit pořád..strašně ho to baví..já jsem z toho úplně na větvi,protože už jsem ani nedoufala,že tomu přijde na chuť.. my jsme byli na velikonoce u našich a v pondělí jsme valili domů,protože Ondra dostal angínu,po týdnu jsem ji chytla já,ve čtvrtek jsem dobrala atb a dneska jsem mazala pro nový,protože se mi to vrátilo a jen jsem došla domů,volala mi učitelka ze školky,že má Matěj 38 a překvapeníííí-má ji taky....my už bysme si mohli psát na angínu recepty sami ![]() šít mám co..lidi docela chodí..tak snad to bude ok ![]() Ondra je ze školky úplně odvařenej...v sobotu mi tu brečel,že nechce jet k babičce,že chce jít do školky ...rovnou tam začal i spinkat a je fakt hrozně spokojenej.. |
| raadka | 49488 |
|
|
8.5.2011 6:10:19
Přeju všem květňátkům k jejich 4.narozkám hlavně hodně a hodně zdravíčka ,lásky ,pohody
![]() ![]() Letí to šíleně,mimiňátka naše už jsou samá ruka,samá noha, pusa se jim nezastaví,jejich názory a hlášky nás dostávaj do kolen! A jejich maminkám k dnešnímu svátku to nejlepší co jde přát! ![]() ![]() Hezky si svátek užijte s Vámi všemi blízkými a at každý další den je jak svátek ![]() |
| Danina+holčičky | 73768 |
|
|
5.5.2011 13:44:27
Ahoj holky.
Beo,spaní dobrý,byla prý spokojena a spinkala zatím v úterý i ve středu,uvidím dnes až pro ní půjdu.Zítra je vezme obě děda po obědě.Tak snad to bude v pohodě.A co u vás?Nějaké změny k lepšímu s Emilkou? ![]() Všechny moc zdravíme. ![]() |
| lenkaa.kluci02/00 04/0305/07 | 73266 |
|
|
4.5.2011 9:47:46
Holky taky gratuluju ke skolkam.Vojta uz chodi od zari ,ale je to mamanek no.Takze rano jeste je takovy vzdycky minimalne 10pusinek
Jo a taky prejeme vsem kvetnackum krasne narozeninky.![]() |
| Bea111 | 57655 |
|
|
4.5.2011 8:16:50
ahoj,
gratuluju ke školkám:) Dani jak Miška zvládla spaní? a květňatům taky přeji hromadně všechno nejlepší:) Já si ,nevím proč, pamatuju jen ty, co se se narodily desátýho ![]() |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
3.5.2011 20:04:09
Radko mám taky radost ze školky, my musíme odnést ještě papír a pak teprve bude rozhodnutí, ale na 99 % nás přijmou do speciální školky.
Darsy, prosím napiš mi odkaz na alba a hesla, já jsem ještě malou neviděla. Holky a zbytek, koukněte na ŠŽ. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.