| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 6714  [Dalších 6674 >>]
irlev 29736

Re: Kloni

9.10.2008 9:46:18
Beo, a to jsem ti chtěla říct - Jirka je zase ostříhanej :)
irlev 29736

9.10.2008 9:35:57
Jarko, já se dívala - střídavě. Nic novýho z toho nevyplynulo, jsou prostě tábory, co se neshodnou. Blbý je, že se mezi nima nedá mluvit o respektu - minimálně ze strany doktorů.
Osobně bych si porod doma nelajsla, ale beru právo volby. Po zkušenostech z porodnice ho i chápu.
Jarka. 53566

9.10.2008 9:28:30
Nedívali jste se někdo včera na Máte slovo? Bylo o porodech doma.Docela to bylo hustý.
Jarka. 53566

9.10.2008 9:09:02
Kakul, tak to ti nezávidim, pak dej vědět, jak návštěva probíhala, asi to bude docela trapný.

My měli priorix bez reakce, už je to asi 14 dní.

Májo, kluci jsou fakt kloni.
Kakulinka,Anda12/04,Kuba05/07 49309

9.10.2008 8:54:56
Ahojda. Moc vás všechny zdravím. Už jsem naštvaná - Kuba i Anda už mají 14 dní rýmu a kašel. V úterý jsem s nima už byla u doktorky - vyfásli antibiotické kapky do nosu a Aerius ~;((. V sobotu máme mít návštěvu - nevím zda ji nezruším. Jo a Tom dostal super nápad pozvat sem i rodiče no na to, že jsem o nich 2 měsíce ani neslyšela fáákt dobrý.... ~:(
Dočtu a skouknu fotečky snáád za poledne. Teď se mi to tady rve o odrážedlo ~:(
raadka 49488

9.10.2008 8:53:25
Jo Kisi malá je teda šikulka!!!R^
raadka 49488

9.10.2008 8:48:39
Ahoj!

Jo jo my měli to očkování hrazené pojištovnou.

Pavlí tak pizerka super??
To je dobře!

Ajli je vytížená, nestíhá.

Dneska je teda hnusně. no ale mlha padne a bude nádherně!!
Doufám!!
Jdme odopolko do lesa, úkol z prvouky, nakreslit stromy!
A nasbírat nějaké lesní plody a listy!
To bude zase kočár jako prase!
A děti taky!!

Pído marůdkům posílám pusu!!

Ted jedu do Říčan, jsou tam prý príma trhy , vždy jednou za 14 dní, tak jsem na to zvědavá.
piiidalka 55854

9.10.2008 8:32:45
dobré ranko:-)

Vendy-jedním dechem jsem to vzala a boží~;)...sluší vám to tam..

já vás vůbec nestíhám...Matýs má angínu jak kráva..takže v tomhle krásnym počasí hnijeme doma,což je s nima obouma na nervy...Ondra taky docela slušně ječí a dost často...a navíc mě pořád atakuje knížkama...Matěj byl velkej čtenář,ale tohle to je mazec...on furt drží v ruce knížku a loudí....už mi ty říkanky lezou krkem....ale je zase boží,že když nedořeknu veřš,tak on už nějaký slovo dopoví za mě:-)

jo a Majo,na ty fotky nemám slov...je to úžasný!!
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306

8.10.2008 22:51:26
hele Májo že by mohla být studie jak klonovat navrhnu to M ať se na vás pořádně podívá:).)
holky moc nestíhám,ale fotky z dovolený jsme stáhla na rajče
tak kdo máte zájem tak zde http://matyjony.rajce.idnes.cz/ jsou fotky z dovolené:)
Bal+♂ 48244

8.10.2008 22:19:16
Pavli ty jsi sem ještě asi nechodila narodil se ji chlapeček Staník a doma měla tušim holčičku Anetku.

Jo a všem děkuju za reakce na vzkaz a zároveň se omlouvám že vás tím tady neustále zahlcuji ale snad semnou budete mít i nadále trpělivost já se potřebuju občas vykecat~;)Ještě jednou díky~s~
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 6714  [Dalších 6674 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.