Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Fasola | 24539 |
|
|
24.4.2011 8:48:39
Taky nakukuju a posílám velkou gratulaci k holčičce
![]() Téda, Liduška je fakt borec . Adinka se naučila říkat ř teprve tento rok, u Albíka zatím ani neuvažuju že bych ho začala učit . Každopádně dostane kolo k 4tým narozeninám, a rovnou bez koleček, jako Aďa - doufím že bude mít stejně snadný přechod, když má natrénováno na odrážedle.Jinak tkaničky neumí ani jeden - jsem ostuda, začínám je teprve učit hodiny.... A čeká nás změna. Adinka chodí už pár měsíců do přípravky. Od září nastupuje na anglicko českou školu, a mají i školku, takže tam tráví taky 2 dny v týdnu a musím říct že ji angličtina krásně "docvakla". Že konečně pochopila že ty jednotlivá slůvka co se učíme tvoří řeč, ono ji nic jiného nezbylo, když se ve školce nedomluvila s angl. učitelem. A naše Waldorfská školka se kazí čím dál víc, za ty 3 roky odchází kvůli ředitelce už 6tá učitelka, tak jsme se rozhodli že "zainvestujem" (platí se tam o dost víc) a od června začne do té nové školky chodit i Albik. Jinak makám a makám. |
| Bea111 | 57655 |
|
|
24.4.2011 7:39:57
ahoj Kisi,
ti je Liduška fakt šikovná:) Vilda melduje furt něco,ale r a ř neříká ani náhodou:) a jak v práci,už jste asi zajetí krásně co? a co Jiřík s tím čuráním? Začínám to pomalu řešit taky, na noc furt plína,ale to je prý v normě,ale přes den si Vilda cvrká a tam už to chce dr. řešit,zatím jsme zapisovali režim,ale ten je bez nálezu,takže se musím objednat do enurektické poradny a udělají mu utz.No jsem na to zvědavá |
| Kisi + 2 děti | 14696 |
|
|
23.4.2011 21:19:26
Ahoj holky, po dlouhé době nakukuju a zrovna včas, taková krásná zpráva !!!
Moc Darsy gratuluji k Denisce, ať ji jenom samé štěstí životem provází !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Já se malinko chlubnu, Liduška dneska sedla poprvé na kolo 16´´, rozjela se a jela sama - bez koleček. Čuměla jsem jako blázen !! Takže už mi to miminko odrůstá čímdál víc. Začala už říkat Ř, ode dneška jezdí na kole, ještě snad zavazovat tkaničky a bude ready do školy :-D :-D Doufám, že si užíváte krásné velikonoce !!!!!!!!!!!! |
| splechtulka & M+J+R | 35354 |
|
|
23.4.2011 18:33:19
Gratulace veliká! Hlavně hodně zdraví!
![]() |
| Bea111 | 57655 |
|
|
23.4.2011 12:46:18
Radka mě předběhla:)
Posílám velkou gratulaci,jsou to holky šikovný ![]() |
| raadka | 49488 |
|
|
23.4.2011 12:10:13
Přeposílám
Holky moje,dneska 10.55 se nám narodila Deniska-3,10 a 48. Je šťastná jak blecha!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
| irlev | 29736 |
|
|
22.4.2011 7:33:10
Danino, užijte si to, počasí vám přeje víc jak ideálně :)
|
| Danina+holčičky | 73768 |
|
|
21.4.2011 22:40:55
Ahoj holky.
I od nás velké nadšení a díky,Beo to byl bezvadný výběr místa. ![]() Já nestíhám,balím na zítra,ještě jsem byla cvičit a teď jsem dožehlila,no mazec.Zítra ještě do práce a odpoledne vyrážíme.Tak se tu opatrujte a užijte velikonoce. ![]() |
| irlev | 29736 |
|
|
21.4.2011 18:05:13
Souhlasím :) Fotky tlačím na rajče.
|
| Bea111 | 57655 |
|
|
21.4.2011 17:58:06
ahoj holky,
tak dneska byl sraz a jak jinak než super, květňata už si super vyhrajou, v podstatě nás nepotřebujou,jen utřít nosy a koupit zmrzku:)takže ve Zbraslavicích bude pohodá ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.