Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| raadka | 49488 |
|
|
18.4.2011 22:05:23
Ahojky!
Jaru tak byla bujará oslava ![]() ![]() Andrej, Elí beru s sebou,by mi to neodpustila ![]() jedem vlakem, Pája jestli jede až do centra tak asi bude mít leší jet rychlíkem,courákem je to věčnost. my s ní můžem do Kolína a pak přesednem na courák. Už se moc těšíme ![]() |
| Jarka. | 53566 |
|
|
18.4.2011 12:08:47
Děkujeme za přáníčka
![]() Vy se máte. Já už se těšim na červen. Darsy, ještě vydrž Držim palce.Andrej, tak to seš teda dobrá, že takhle funguješ. A holky jsou šikovný, že si takhle zvykly. |
| Bea111 | 57655 |
|
|
18.4.2011 10:18:56
ahoj,
Darsy uvidíš,třeba to ještě stihneš nebo už, já to měla tenkrát s karnevalem,stihla jsem to už bez břicha,ale nerv jsem byla fest:)Darsy holič,pedikůra...už se to blíží:) Myslím že má termín 6.5. Andrej super, je dobře že se´Ti ulevilo aspoň psychicky ![]() asi bys to měla jednodušší autem.Víš kde je v Pcích kino Dukla? tak je to zatím hned,to hřiště. |
| Andrea,cácorky 11/00,5/07,6/09 | 1091 |
|
|
18.4.2011 7:50:59
Darsy kdy máš termín?
|
| Andrea,cácorky 11/00,5/07,6/09 | 1091 |
|
|
18.4.2011 7:45:52
Ahoj holky myslím na Vás, ale těžce nestíhám, bydlíme už 15 dní ve svém a sama jsem malovala, pokládala lino, stěhovala, zařizovala a do toho holky i když naši se mi snaží hodně pomáhat. Nicméně byteček je super cítíme se v něm skvěle a teď už mě čeká takové to načinčání obrázky a pod. Fyzicky jsem dost odrovnaná, ale psychicky se mi strašně ulevilo, v noci už se nebudím a můžu normálně spát(pokud Kačenka dovolí) a holky mi taky dělají radost. Pája i Andrejka si zvykly na školu a školku úplně v pohodě a s Kačenky je malý ďáblík zlobí víc než obě holky dohromady, ale hlavně že je zdravá.
Na srazík dorazím asi bych taky jela už dopoledne nevím jestli autem nebo vlakem a hlavně nevím kde to bude, jsem ráda, že né v Hypernově, protože tam si to s Kačkou teď nedokážu představit.Radko budeš brát sebou Elí? Pája má jet ve čtvrtek do Prahy k tátovi tak by mohla jet se mnou a pak s Váma do Prahy. Markétce dodatečně vše nej |
| Danina+holčičky | 73768 |
|
|
17.4.2011 20:59:01
Ahoj holky.
Markétce i od nás všechno nejlepší. ![]() Ve čtvrtek dorazíme asi nějak kolem poledne.S Andreou jsem si psala,snad taky dorazí.Moc se těšíme. Darsy,myslíme na tebe moc. ![]() |
| raadka | 49488 |
|
|
17.4.2011 19:53:16
Darsy už stříháš metr!
Štěpulka to pochopí Já budu v Pcích cca v 10.30, nebo pak pozdějším v 11 nebo 12. Ale asi tím prvním, kdyžtak se ještě cournem |
| Darsy | 15856 |
|
|
17.4.2011 19:11:09
Jé, holky, srazík
Doufám, že budete fotit!!! Kolik vás tam teda bude nakonec? Danča přijede?Mám zítra holiče, ještě jsem chtěla stihnout pedikůru... No uvidím. Mám zase něco s autem, něco na motoru, tak s tím Darsoň pojede zítra zase do servisu. Je to v pr... tyhle nečekaný výdaje, fakt. Ale udělat se to musí. Štěpán má 5.5. ve školce vystoupení pro maminky. Začínám stresovat, že to nestihnu a jak mu to vysvětlím :-/ Je mi z toho ouzko, uá ![]() |
| Bea111 | 57655 |
|
|
17.4.2011 14:15:22
no?
má bejt hezky,tak záleží v kolik to ráďa stihne na vlak, já uvidím kojení,ale většinou kojím kolem jedenáctý,tak bysme pak vyrazili,takže na poledne? ale můžeme i dřív, vezmu si tam auto,takže krmit budu tam a oběd tam dáme taky,kdyby bylo hnusně, bude to v hypernově. |
| irlev | 29736 |
|
|
17.4.2011 8:47:04
Markétce velkou pusu!
V kolik ten čtvrtek? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.