Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jarka. | 53566 |
|
|
11.4.2011 12:07:31
On Alešek právě ještě nešlape, takže se teprv bude učit. Už jsem asi definitivně rozhodnutá pro tu 12. Včera obě dvě mohl vyzkoušet a ta 12 je si myslim akorát. I segry Filípek na něm jezdí a má i to větší, ale na to prostě nechce. Oni mu loni dali to větší, jenže to ho hrozně zrazovalo, tak nakonec museli kupovat ještě to menší. Jako kdybych chtěla koupit nový nějaký dražší, tak to asi řešim, ale nějaký jetý do 1000,- tak si říkám, ža prostě i na tu chvíli to bude dobrý, pak ho bude mít malá.
Beo, malá už mluví docela dlouho, normálně v pohodě celý věty. Zopakuje jakýkoliv slovo, ale to už fakt docela dlouho. Asi je to normální, ale u nás je z toho celá rodina úplně hotová, pač jak jsme to ani u jednoho dítěte nezažili Ke spaní gratuluju. Já jak ted byla u kámošky, tak ta její malá taky kolikrát spí celou noc, nechápu, co to maji některý ženský za děti.....já to nezažila ani u jednoho. U nás se jel režim po 2-3 hodinách ve dne v noci. |
| raadka | 49488 |
|
|
11.4.2011 9:36:05
Jaru ty jo kotník!!
Jauvajs Hele to kolo, no Alešek je sice drobnější, ale jestli šlape, tak ta 12 mu bude menší, my jí ted dali pryč,přesně jak píše Bea, měl kolena u brady těch 14 moc není a jsou jen na chvilku,Śtěpán jezdí na 16, má to galaxy, jako tady na rodině ty reference nic moc, prý těžký,blbý a bla bla bla, ale! má dobrou konstrukci, to sedlo je poměrně nízko, tak hezky došáhne na zem a že je těžší,no ono je alepsoň stabilnější. Jinak kravit na tom zvládne dost dobře. Každopádně vyzkoušet!¨ ty typy těch konstrukcí jsou různý |
| Bea111 | 57655 |
|
|
11.4.2011 8:42:39
ahoj holky,
Jarko já ti nevím s tou dvanáctkou, nám to loni přišlo jako jasný,že větší mít nemůže,ale letos je vidět jak je mu to malý.ono dokud nešlape tak to tolik,nepoznáš,ale kolena má u brady.Když by Alešek jezdil s kolečkama,tak 16 je v pohodě.Nebo on je nějak menší? je tak nastejno ne, s klukama. a jak zvládl plavání? asi jsi to psala,ale já to zazdila ![]() No Pavlo,kalup to být musí:) ale super, že se Ti líbí. Vilda si taky občas stěžuje že ho bolí ruce a nohy,ale spíš to vidím jak vysírku,vyloženě nebrečí... Kamčo týjo, přesně tak, za týden a dva dny byla Emilka na světě ![]() No u nás je to lepší, Ema v noci hezky spí,tak aspoň něco,ale jinak furt řešíme kakání, nejdřív to bylo málo, teď zas moc:( dr. mě straší s alergií na kravský mlíko,tak jí pozorujeme a uvidí se. Taky moc nepřibírá,to má stejný jak Vilda ![]() a holky paradáníce:) to se mám na co těšit Jarko a Market už mluví? od kdy ji dáš do školky? |
| Jarka. | 53566 |
|
|
11.4.2011 8:21:39
Jo, a ta myčka mi to po 3 umytích už nedělá. Určitě jsem dala moc tý soli.
|
| Jarka. | 53566 |
|
|
11.4.2011 8:21:10
Ahoj.
Raduš, já dám večer vědět, musíme se domluvit v kolik vyjedem, já ted ani nevim, v kolik to tam L má, říkal, že si to ještě posune na dřívější hodinu. Před chvílí jsem schrastla z postele a prdlo mi tak v kotníku, jsem se tu kroutila, tak jsme myslela, že nepojedeme nikam Ale dobrý, už tu zase lítám...Mně se dělá šoufl už jen ze slova ŠLEM ![]() ![]() Holky, nevíte, jaká jsou kola Ravo Svišť? Mam jedno vyhlídnutý. A nevíte, jestli se dá koupit samostatný sedlo? Tohle ho má totiž dost odřený.... Já nakouknu v poledne, jdeme se pakovat, jedeme ke kámošce kouknout na miminko. |
| raadka | 49488 |
|
|
11.4.2011 6:23:58
Ahojky
Pavlí no hele co taky doma když je krásně ![]() V práci že je pohoda , je super, vždyt jsi se taky něco nahledala, tak si zasloužíš klid. Darsy to to letí ![]() Jaru, tak písni v kolik a kde budeš, já tam dorazím. Na Smíchov to mám tak hodinu ,při běžným provozu. na dodání vápníku a vůbec na pevnost kostí je i fajn,obyč ovesné vločky,ten šlem z nich, když se namočí a uvaří tak ochutit , já dělala třeba jahodama a holky vypily. jako není to nic moc vzhledově,ale prošlo to. |
| Fasola | 24539 |
|
|
10.4.2011 22:25:37
Darsy - koupila jsem v lékarně takové sáčky (Vápník + vit.D) na rozpuštění ve vodě LIFTEA. Každopádně dnes spal úplně celou noc - poprvé od 10dní.
A jak pomáháte Štěpánkovi, aby ho to bolelo míň? Trochu mám obavy, prý se to opakuje... Nejhorší je že zítra odjíždíme s R na týden pryč, s bandou bude moje mamka. Ale kdyby to Albimu přetrvávalo a já pořád nevěděla o co se jedná - zvažovala jsem že nepojedu nikam. Jinak já do školky dětem podepisuju pyžamko, papuče a boty. A do myčky kupuju tu nejlevnější sůl z Tesca, myslím že stojí kolem 13 Kč. Chemicky je to úplně to stejné složení jako ty dražší. A používám tablety Somat. ...........to jen tak k tématům co taky teď proběhla JO a tyky budu v Praze - 29.4. tam mám jednání Sem tam se tam vyskytnu, ale to většinou mám honičku a vyřizování ![]() |
| Jarka. | 53566 |
|
|
10.4.2011 20:15:09
Darsy, já mu skoro nic nepodepisuju, akorát v zimě jsem podepsala tílka, ty jsou blbý na identifikaci a po čuchu se to prý nedá, říkala říďa
A ted vlastně ještě podepísu plavečky. |
| Jarka. | 53566 |
|
|
10.4.2011 20:12:12
Fidorko, tak to si ted s Mikim moc neodpočineš co?
|
| Jarka. | 53566 |
|
|
10.4.2011 20:09:00
Ahoj.
raduš, zatim ta Praha vypadá, že jo, počítámje s tim, snbad se nic nevyvrbí ![]() Fasol, zas jsem o něco moudřejší, to si musim pamatovat. Markétce má narozky tenhle čtvrtek, ten den jdeme taky na zápis do školky. Fidorko, parádnice markétka taky pořád něco na sebe navlíká,je to děsná kramářka, už jsem z ní na šišku, nejradši bych dala všechny hadry pod zámek, pač když jí top nejde, takl se vzteká, já jí pořád musim oblíkat. Momentálně u nás frčí slipy s levkem (se lvem), jsou Aleškovo, ale nosí je převáženě ona![]() Dnes jsem byla s aleškem vyzkoušet kolo. Asi půjdem nakonec do tý 12. 14 je na něj hrozně velká Myslela jsem, že ta 12 je zbytečná, ale asi ne. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.