| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 37272  [Dalších 36802 >>]
Darsy 15856
10.4.2011 19:43:03
ahoj holky,

Jarčo, to je super, jak to Alešek zvládnul ~R^
Štěpán tohle udělal jednou ve školce, že si měl obléci tričko,ale řekl, že není jeho (dala jsem mu ten den nový), ale měl je teda naštěstí podepsaný. Tak mu od tý doby vždycky ráno říkám nahlas, co si oblíká a kde to má podepsaný. Minule dostal novou čepici se Shrekem od mamky,tak jsem mu hned hlásila, že si bere čepku se Shrekem, že není podepsaná a že si ji snad pozná.... tak ve školce hned hlásil učitelce, že si má pamatovat, že má čepici se Shrekem a že není podepsaná ~:-D

Fasol, teda chudák Albíno... dovedu si to představit, Štěpán občas tyto bolesti taky má. Stěžuje si hlavně na nohy od kolene dolů. O vánocích i kulhal. Jaký pití s vápníkem jsi mu dávala? A jsi dobrá, jak jste to zvládli ~R^ Hlavně,že to pomohlo ~R^

Jarčo, kdy má Markétka narozeniny???

Pavlí, tak to má být, chodit se domů jen vyspat ~R^ A super, že se v práci líbí~R^

Fidorko, Andělka je princezna ~g~ Má mooooc krásný vlásky ~:-D

Jsem dnes 36+2 ~z~ Beo, to jsi za týden a dva dny rodila, co? A jak Emilka?
Fidora-Andělka 49056
10.4.2011 7:16:21
Ahojky,
Pavlí, já si ten kalup ani nedovedu představit. No, ale taky nás to čeká:-)
Jarko, pěkně to zvládl Alešek.
Albík~n~, hlavně, že se přišlo na to proč pláče a dají se bolesti odstranit.
Kdepak máme Kisi, Kakulinku a další. Napiště taky jak se máte. ~;)
U nás je teď veselo, Mikulášek leze do výšek:-( Andy mu vše pěkně ukáže, včera jsme ho načapali na dětském stolku jak kouká s okna:-( Je to zvědavá Keliška:-) Andělka je pořád taková ukňouraná, ale už se tolik nevzteká. Teď si usmyslela, že bude spát ve školce. Tak jsem zvědavá, jak dlouho jí to vydrží:-) Jinak je to děsná parádnice, miluje korále a všechny takový ty cetky co mají u kas v HM a CA~t~ A pořád něco nutně chce koupit~:-D
Pěkný nedělní den přeju~3~
Pavlína + Háňa 5/07 53101
9.4.2011 23:09:43
ahoj holky,
hlásím, že žijeme. Ale je to kalup. Jak je hezky jsme pořád venku. Ráno vypadneme z domu v sedm hodin a večer se vracíme na večerníčka. Jsou dny kdy padám na hubu, ale ...~8~. Hádě je spokojené, manžel neremcá ... takže proč ne.
V práci pořád bezva. Vím, že jsem to tu už psala ... ale pořád se bojím kdy se něco nepříjemného vyvrbí.
Hani má ve školce novou učitelku, na odpoledne chodí do jiné třídy a zvládá to bez problémů. Což jsem moc ráda. Od září už toho ve školce zvládla dost a dost.
Jirka je nemocnej, má neschopenku. Týden tak nějak přežíval až se dokopal k doktorce. Dostal antibiotika a na kontrolu až příští pátek.
Jaruško zkus do myčky koupit gel. Ten mi přijde nejlepší. Koupila jsme ho prvně, za zlevněné kupony v DM, a super! Jinak skleničky do myčky nedávám. Právě z důvodu té zašedlosti ~Rv. Zkus občas vyčistit octem, normálně do programu, nebo sodu (poradila mi kámoška).
Nevím jestli Hani má růstové bolesti, ale občas mi řekne, že jí bolí nebo píchne nalevo vedle podpaží, jako nad hrudníkem. Nejdřív jsem tomu nevěnovala pozornost, ale opakuje se to. Přijde mi právě, že to má namožené nebo tak něco. Ve školce jí děti tahali za ruce, mohli jí natáhnout sval. Já ji tam chytám když ji zvedám. Je to cokoliv, ale víc to sleduju a dávám si bacha.
Jdu chrupčit, pokusím se nakukovat častěji, ale kdo ví ~7~. V práci je mi to blbé a doma málo času. Akorát tak sklidit na FB ~3~.
Bea111 57655
9.4.2011 7:59:49
ahoj Fasol, to jsou věci teda,tak hlavn že to zabralo:)

u nás zatím naštěstí nic takovýho neprobíhá~8~
Fasola 24539
8.4.2011 19:26:28
zdravím první oslavence ~x~

Holky - dávám radu co nám pomohlo při "růstových bolestech", a doufám že to nebudete potřebovat :-).
Posledních 8 dní Albik prořval noci, že ho bolí bříško. Přes den je v pohodě, sní všechno, běhá jak torpédo, bez teplot, ale v noci se probudil a byl to děs....chodili jsme celá rodina jak mátohy
Byla jsem u Dr. vzala mu odběry - stěry a stolice a vše OK. Ve školce mi učitelka poradila jestli to nejsou ty růstové bolesti, a je pravda že se Albinoteď hodně rychle vytáhnul. Taky takový prcek neumí přesně definovat kde ho bolí, když je ta bolest větší.
Tak jsem najela na net a nastudovala info.
Před 2 dny jsem začala večer mazat nožičky kostivalovou mastí a k dostal pití s vápníkem. Předminulou noc to bylo fajn - spala jsem 4 hodiny, a minulou noc úžasné, Albi se probudil jen 1x a na chvíli!!!
Jarka. 53566
7.4.2011 8:52:23
Raduš dík, uložila jsme si ho a dám vědět každopádně, i kdybysme nejeli.

Včera prý plavčo dobrý. I když teda z Aleška toho moc nevypáčim. Pani učitelka, co byla poprvé říkala, že to byl mazec~t~ hlavně v těch šatnách, pač některý děti vůbec nevěděly, jaký ručník jim maminka dala, jim ho vůbec neukázala, natož aby ho podepsala~t~ Tak snad příště už budu klidnější~;)
raadka 49488
7.4.2011 7:55:33
Jaru tak se pak nějak ozvi, číslo na mobil ti písnu na mail

Jarka. 53566
6.4.2011 12:24:20
Já to napsala blbě, tu sůl mam z DM, ale už dlouho, dokonce jsme ted dosypávala z načatý krabice. jediná možnost je, že jsme jí tam fakt nasypala moc, jinak nevim~d~
Tchýně má jedny sklenice taky úplně zničený, je to asi sklem, já mam zatim všechny dobrý, akorát teda ted, ale to bílý je i na hrncích.......
Bea111 57655
6.4.2011 12:15:16
jo Jarko mě tohle dělá když koupím blbou sůl,ale ta somat by blbá být neměla, zkus to teda tím čističem promýt a sůl vyměnit, třeba dobrá a levná je ta tesco,modrá krabice,takový hrubší zrno jako.já teda dávám radši všechno a občas to taky začne mýt špatně.Ono to sklo v tm časem zešeredí,říká se tomu myslím skelná rez
Danina+holčičky 73768
6.4.2011 9:46:43
Ahoj holky.
Jaru,Alešek to zvládne,to je jasný.~;((
Jo ty akce v červnu ve školce,to je všude,my minulý rok taky prošvihly rozloučení z předškolákama a pak i divadlo,kde Dája měla hrát Růženku,protože po srazu byla nemocná.Ale dneska si na to už ani nevzpomene a i tak by vždycky vyměnila sraz za všechny akce,hrozně se těší.~;)
Do myčky používám taky jen tablety a nic jinýho nedávám.Jaru já bych zkusila nějaký to čistidlo do myčky a pořádně ji propláchnout.
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 37272  [Dalších 36802 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.