| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 37272  [Dalších 36792 >>]
Bea111 57655
6.4.2011 9:31:42
Jarko napiš jak to Alešek zvládl:)
Jarka. 53566
6.4.2011 9:07:34
Já ti ještě kdyžtak napíšu, do úterka ještě daleko.

Alešek je dnes na plavču, zrovna začínaji, tak mam z toho nerva, já ho vyprovodila skoro do autobusu a měla jsme v očích slzy, jak kdyby jel bůhvíkam~t~
Ty jo, ted jsem koukala na SZ, pač zas nevim, kdy jedeme na ty Zbraslavice, a bohužel jedeme, když se jede se školkou na otáčko do Krumlova a je rozloučení se školákama, ale to by mi ani tak nevadilo. Ale co se dá dělat, do Zbraslavic už se těšim~d~ Ale teda všichni mi všechno cpou do tohodle termínu~t~
Jarka. 53566
6.4.2011 8:56:44
Raduš, po D1 nepřijedem. Ale to je super, že je na Smíchově to Království železnic. Tak, jestli budeš mít chuť, tak se tam můžem sejít, já se budu pohybovat určitě někde tam. Na to Království železnic nevim, jestli půjdeme vůbec celá rodina, možná by šel pak jen L s Aleškem, protože nevim, jestli by to malá vydržela, no, uvidíme.....
raadka 49488
5.4.2011 21:13:25
Jinak s tou myčkou, já používám tabĺety z Lidlu a sůl už jsem nedávala asi rok.
Zatímm OK
raadka 49488
5.4.2011 21:11:54
Jaru, no jasně že bydlíme na druhým konci!!
Ale to je jedno.
Pojedete po D1?
jestli jo, mohl by vás vysypat na exitu 6, to jsou Průhonice,v dendrologický je super hřiště.
Nebo jestli přijetede do Prahy směrem k Smíchovu, tak můžem i tam ,nad OC Anděl je taky hřiště.
Vedle je i to Království železnic
Moc ráda vás uvidím!!
Jarka. 53566
5.4.2011 20:52:13
Jéí, Raduš, já bych hrozně ráda, dokonce by se mi to hodilo třeba tak na hoďku na kafčo, to budu s dětma čekat na L než to vyřídí. Jedeme na Smíchov. Ty jako na just bydlíš určitě někde na druhým konci, co? Kdyby to bylo nběkde poblíž nebo při cestě, tak by nás tam mohl vyhodit a pak vyzvednout. jinak ale zajdu někam do OC, tu hoďku tam cournem a pak nejspíš vyrazíme do centra....

Holky ještě prosím, nemáte někdo radu? Už potřetí se mi stralo, že když jsme umyla nádobí v myčce, tak je úplně nějaký bílý, skleničky hnusný, zašlý~d~ Používám Somat tablety už dlouho, leštidlo taky používám, sůl taky. Všechno už dlouho od stejný značky. jediný, co jsem dělala bylo, že jsem dosypala sůl a od tý doby to dělá. tak mě napadlo, jestli jsme nedala moc, ale nepřijde mi to..Už mě to neba přemejvat ty skleničky, dneska jsme je uklidila špinavý~:(
raadka 49488
5.4.2011 14:43:42
Jaru no hele já mám v uterý volno,tak jestli chceš k nám?
Nebo kde plánujete parkovat?
Můžem se sejít, záleží na počasí jestli venku nebo někde pod střechou ale u nás klidně
Jarka. 53566
5.4.2011 13:21:15
Máme ject v úterý a kdyby hlásili nějak hnusně, tak nepojedu. Na to hřiště ve Strašnicích bych zašla, až tam budem na víc dní, pač ve Strašnicích přímo budem bydlet. Ty ostatní si píšu a kouknu a případně se ozvu, kde to je, jestli pojedem.
irlev 29736
5.4.2011 13:16:18
Jarko, asi podle počasí.

V centru je bezva hřiště na Slovanském ostrově, nebo báječný je hřiště Gutovka ve Strašnicích, tam se ti obě děti zabavěj fakt celej den.
No a kdyby bylo hnusně, tak Človíčkov.

Jinak vyloženě výstavy nebo muzea, to těžko odhadnout, to je tak na hodinku, tak leda vybrat něco v blízkosti právě nějakýho hřiště nebo výletní lokality.
Jarka. 53566
5.4.2011 13:04:54
se máte~n~
Holky, kdybych jela příští týden do Prahy, tak co byste poradily, kam zajít nebo co podniknout s dětma? Aby to zajímalo i Markétku. ZOO asi ne, nevim, jestli neni moc brzy a to chceme ject někdy třeba v květnu na prodloužený víkend.
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 37272  [Dalších 36792 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.