| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 6714  [Dalších 6664 >>]
Pavlína + Háňa 5/07 53101

Re: Kloni

8.10.2008 22:12:30
Beo díky, prohodila jsem tu třetí nemoc. Tohle očkování nás čeká teď v říjnu ~Rv.
Koukala jsem na netu na recepty. Zas nemám inspiraci co vařit ~;((. Manža chce ptáčky, ale ty bych nechala na víkend.
Bal, která Věrka mezi nás ještě chodila?
Bea111 57655

8.10.2008 22:04:30
holky ja nevim jestli to vilem umi,na me dela taky jen usi a rika jajika....beak rikal ze to delali s tchyni ale buhvi jak. Vilem ted jeste zacal rikat na otazku co delala babicka? zaprdi pusou~:-D tak se budu muset tchyne zeptat~:-D~:-D~:-D

Majo to spani teda~:-© no holt budes muset chodit taky po o,aby byl klid~;)Jendu snad ukecate:-)

Majo a fotky teda...to je narezR^ a kdyz vidim jak jsou deti ted veliky,tak nemuzu uverit tem datumum~f~

Irco priorix do predlokti...reakce snad by nemela byt nijak velka,ja zatim vyhlizim,dneska se mi zdal vilem teplejsi,ale nic hroznyho.

Raadp jak se Ajlin ma? procpak nechodi? myslim na ni docela casto...ale nechce se mi ji obtezovat mailem. a vy jste meli dokonce trivivac ne? tak super ze bez reakce.

Pavli neni to proti nestovicim...je to ta klasika..nikdy si nemuzu vzpomenout na tu treti nemoc,jo uz vim,zardenky,spalnicky,priusnice.

Bal+♂ 48244

8.10.2008 21:37:02
Ahoj..
Věrce též gratulujeme k svátku~;)~s~
Beo ještě jedna tu byla,ale už se tu dlouho neukázala..
My měli dnes supr den,bylo tu krásně a byli jsme ve stájích na koníčkách a odpoledne jsme byli před barákem a trénovali chůzi a jízdu na odrážedle.
Dostala jsem typ na vánční dárek na BRAMBORU,VYPADÁ TAKHLE
Pavlína + Háňa 5/07 53101

8.10.2008 20:57:41
Hezký večer,
Májo krásný R^~s~.
Priorix je očkování proti zarděnkám, neštovicím a spalničkám?
Radko dnes jsem byla v té pizzerii na Palmovce (včera jsem dávala odkaz) a je to tam super. Pro srazík jak dělané. Je to kousek od metra. Jak parkování nevím, jezdím MHD.
raadka 49488

8.10.2008 20:00:52
Irčo se Štěpánem byla babička, mám pocit že pigáro bylo do ručičky,
Reakci měl nějaký 12 den, ale minimální, byl jen trošku protivnej a měl zvýšenou teplotu, ale nic dramatickýho, navíc se mu v té době klubala stolička, tak to možná bylo spíš k tomu zubu!
raadka 49488

8.10.2008 19:58:16
Teda Májo, vy ty děti dělejte na kšeft!!
R^~j~

Kluci jsou úžasný!!!

My jsme byli odpolko krmit labutě na náplavce a připletli jsme se k nějaké demonstraci o porodech.
Elí čučela a Štěpán hejkal na ostaní miminka!

No ale srazili jsme se s Ajli a její rodinkou, dali kafe a pokecali.
Mmch Ajli to hrozně moc a moc slušelo!!!R^
I-r-e-n-a 56772

8.10.2008 15:02:54
Holky,kam se píchá ten Priorix,nebo jak se to jmenuje,jdeme v pondělí.Měli jste nějakou reakci?
Myslela jsem si že nám to odbourání koja půjde-ale už 2 noci zase katastrofa.Ale vyklubal se nám 7 zub:)
Ale má na dásni už skoro tři týdny modřinu,myslíte že to může udělat zub?je to nahoře u stoličky
I-r-e-n-a 56772

8.10.2008 15:00:02
Májo!přesný název-kloniR^-moc hezkééé
Kisi + 2 děti 14696

8.10.2008 14:42:41
ahoj !!!
Teda Jirka s Jendou se fakt nezapřou. Jako dvojčátka !!!!
Pěkný !

Věrce a opožděně i Elišce přeji vše nejlepší ke svátku ~s~~s~~s~~s~

Zahlédla jsem umy našich dětí, tak taky přidám svou trochu do mlýna.
Včera poprvé Liduška spojila dvě slova do věty a řekla : DUDU BUM :-D :-D :-D Jakože ji spadl dudlík, když řvala před usnutím včera večer. Stála v postýlce, brečela a ukazovala někam po peřinu :-D
Byla jsem z toho normálně naměkko. Jak teď začínají ty slova pilovat, tak budou víc a víc ukecanější a o to větší sranda !!!
Určitě vám děti více povídají, ale Liduška dvě slova ještě nespojila, tak pro nás je to premiéra !

Už víc jak půlroku umíme Bramboru (kutálí se ze dvora tááákhle velká brambora ...) Dokonale vše ukazuje, je v tom mnohem šikovnější než Jirka, ten ukazoval až mnohem později.
Pak Zajíček v své jamce, první tóny Šla Nanynka do zelí a mladá už ukazuje prstem TY TY TY :-D
Kolo kolo mlýnský, Zlatá brána - to jedem i s Jirkou a je to děsná prča.
Letí komár jako šíp, udělal nám štíp štíp štíp - a dlube se sama do břicha.
Tééta, kam jdete, có to nesete, Pásla ovečky.

Každopádně je mnohem šikovnější na tyhle aktivity než brácha...
irlev 29736

Kloni

8.10.2008 13:54:43
Jirka

Jeník

A oba dokupy
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 6714  [Dalších 6664 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.