Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| irlev | 29736 |
|
|
25.3.2011 8:15:27
Ondráškovi vše nej
![]() ![]() Ke Zbraslavicím: jsme se bavily s Radkou, že do těch Zbraslavic nemá cenu brát kola a odrážedla, prostor tam na to není a ani okolo, tam jsou hlavně lesy, tak to je spíš na běhání klackem, vemem míče, křídy, bábovky, je tam hřiště a hlavně louky, jinak na těch cestičkách to na jízdu moc není, hodně lidí tam chodí - tak to je docela dobrý, že bude místo v autě :) |
| raadka | 49488 |
|
|
25.3.2011 7:11:30
Dobré ráno
Darsy ty nohy, no se Štěpkou jsi taky tak trpěla, viď?? Jaru moje děti maj narozky 3 týdny po osbě, vloni jsme spojili, každý teda svůj dort a oslava príma, Eĺda pak měla ještě svojí s kámoškama. Dorty v rámci nedostatku času upeče jedna úžasná paní cukrářka.a já bych ani tak pěkný neudělala Fidor co ta Andy??? |
| Fidora | 73732 |
|
|
25.3.2011 5:57:09
Ahoj Ondráškovi přejeme vše nej.
![]() ![]() A štafetu virózy od dnešní noci přebírá Andělka ![]() |
| Pavlína + Háňa 5/07 | 53101 |
|
|
24.3.2011 22:28:42
Ondráškovi krásné narozeniny
.Nemáte některá odkaz na narozeninovou tabulku od Kisi? Byla (a je) super. Jen ji nemám uloženou .Hanka v poho. V úterý už šupajdila do školky na dopoledne a od včerejška tam i spinká. Mají na záskok novou učitelku. Bála jsem se kdo to bude. Ale dopadlo to dobře. Je to maminka jedné kamarádky tady od nás. Zná i moje rodiče. Snad to tedy bude OK. S hlídáním to je fakt na pytel . Naštěstí se můžeme s Jirkou střídat, občas vypomůže ségra, ale je to náročné .Jaruš plavání budu taky časem řešit. U nás jezdí předškoláci. Hanička ještě v bazénu nebyla. Netuším jak bude reagovat. Budeme to muset vyzkoušet. A já sama nemám ze školního plavání dobré vzpomínky. Darsy ke konci těhu jsem neměla oteklé jen nohy, ale i prsty. Bylo to , ale s porodem to odejde .Beo co viróza? Je vám s Vildou lépe? Píďo už si přišly pro ty zkrácené sukně a kalhoty? |
| Nikolydys | 53564 |
|
|
24.3.2011 21:43:13
Ondráškovi přejeme všechno nejlepší
![]() ![]() ![]() ![]() Na kdy plánujete srazík a kde??? |
| Jarka. | 53566 |
|
|
24.3.2011 21:21:03
Ahoj Píído, taky přejeme Ondráškovi k narozkám všechno nejlepší
A s tim dortem to byl náhodou super nápad, navíc ještě když byl nadšený....Já nevim, co vymyslim za dort, vůbec se mi nechce, navíc jak to maji oba dva brzo po sobě , ale zas aby se to spojilo, tak to tak brzo neni...Kšandi, jsem ani nevěděla, že jedeš na srazík. tak to se konečně poznáme ![]() |
| Danina+holčičky | 73768 |
|
|
24.3.2011 16:23:21
Ahoj holky.
Onráškovi i od nás všechno nejlepší. Hlavně,ať se mu ve školce moc líbí.![]() Darsy,já taky měla nohy jako konve,hlavně poprvé,protože jsem rodila koncem července,taky jsem jela rodit v pantoflích. Tak ještě vydrž,dávej si nohy hodně nahoru a odpočívej.Kšandi,taky se na Vás moc těšíme. ![]() |
| Andrea,cácorky 11/00,5/07,6/09 | 1091 |
|
|
24.3.2011 13:23:45
Ahoj i od nás opožděně Ondráškovi všechno nej a úspěšný start ve školce
|
| raadka | 49488 |
|
|
24.3.2011 7:57:24
no a projeli jsme narozky "nedonošeňátka"
Píďo přejem Ondráškovi všechno nejlepší,hodně a hodně zdravíčka, štěstíčka, pohody, lásky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kšandi , tak stěhování??? Pevný nervy se vším! Už se na tebe a děti moc těšíme!! |
| Kšanda+ Anička 07 + Tomášek 08 | 52764 |
|
|
24.3.2011 0:19:38
Ahoj. Tady někdo mluví o kšandách?
![]() Pído, Ondráškovi všechno nejlepší k narozeninám, hlavně hodně zdraví a at se mu ve školce líbí. To to letí, už je to chlap veliký... Vaše naše nedonošenátko. ![]() Dneska jsem jela od našich do školy přes vaši vesnici, teda doufám, že tam bydlíte , tak jsem si na vás vzpomněla a říkám si... Dneska je 23, to se narodila v únoru Leknínata, v březnu Ondrášek... Počkat, dneska je březen, tak to on má narozeniny! Takže letím od vlaku honem popřát. ![]() U nás fičák. Práce, škola, stěhování, rozjíždíme rozvod,... Povyprávím na srazu. Zítra letím s Tomáškem k dr, ATB došla dřív než jsem očekávala, tak pro jistotu. Moc zdravě ještě nevypadá. Tak se tu mějte a těším na sraze na viděnou ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.