| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 37272  [Dalších 36762 >>]
irlev 29736
25.3.2011 8:15:27
Ondráškovi vše nej ~;((~z~

Ke Zbraslavicím: jsme se bavily s Radkou, že do těch Zbraslavic nemá cenu brát kola a odrážedla, prostor tam na to není a ani okolo, tam jsou hlavně lesy, tak to je spíš na běhání klackem, vemem míče, křídy, bábovky, je tam hřiště a hlavně louky, jinak na těch cestičkách to na jízdu moc není, hodně lidí tam chodí - tak to je docela dobrý, že bude místo v autě :)
raadka 49488
25.3.2011 7:11:30
Dobré ráno
Darsy ty nohy, no se Štěpkou jsi taky tak trpěla, viď??
Jaru moje děti maj narozky 3 týdny po osbě, vloni jsme spojili, každý teda svůj dort a oslava príma, Eĺda pak měla ještě svojí s kámoškama.
Dorty v rámci nedostatku času upeče jedna úžasná paní cukrářka.a já bych ani tak pěkný neudělala
Fidor co ta Andy???
Fidora 73732
25.3.2011 5:57:09
Ahoj Ondráškovi přejeme vše nej.~s~~x~
A štafetu virózy od dnešní noci přebírá Andělka~l~
Pavlína + Háňa 5/07 53101
24.3.2011 22:28:42
Ondráškovi krásné narozeniny ~x~.

Nemáte některá odkaz na narozeninovou tabulku od Kisi? Byla (a je) super. Jen ji nemám uloženou ~d~.

Hanka v poho. V úterý už šupajdila do školky na dopoledne a od včerejška tam i spinká. Mají na záskok novou učitelku. Bála jsem se kdo to bude. Ale dopadlo to dobře. Je to maminka jedné kamarádky tady od nás. Zná i moje rodiče. Snad to tedy bude OK.
S hlídáním to je fakt na pytel ~a~. Naštěstí se můžeme s Jirkou střídat, občas vypomůže ségra, ale je to náročné ~Rv.

Jaruš plavání budu taky časem řešit. U nás jezdí předškoláci. Hanička ještě v bazénu nebyla. Netuším jak bude reagovat. Budeme to muset vyzkoušet. A já sama nemám ze školního plavání dobré vzpomínky.

Darsy ke konci těhu jsem neměla oteklé jen nohy, ale i prsty. Bylo to ~Rv, ale s porodem to odejde ~;).

Beo co viróza? Je vám s Vildou lépe?

Píďo už si přišly pro ty zkrácené sukně a kalhoty?
Nikolydys 53564
24.3.2011 21:43:13
Ondráškovi přejeme všechno nejlepší ~;((~;((~s~~s~

Na kdy plánujete srazík a kde???
Jarka. 53566
24.3.2011 21:21:03
Ahoj Píído, taky přejeme Ondráškovi k narozkám všechno nejlepší~x~ A s tim dortem to byl náhodou super nápad, navíc ještě když byl nadšený....
Já nevim, co vymyslim za dort, vůbec se mi nechce, navíc jak to maji oba dva brzo po sobě~:(, ale zas aby se to spojilo, tak to tak brzo neni...

Kšandi, jsem ani nevěděla, že jedeš na srazík. tak to se konečně poznáme~R^
Danina+holčičky 73768
24.3.2011 16:23:21
Ahoj holky.
Onráškovi i od nás všechno nejlepší.~x~Hlavně,ať se mu ve školce moc líbí.~;((
Darsy,já taky měla nohy jako konve,hlavně poprvé,protože jsem rodila koncem července,taky jsem jela rodit v pantoflích.~:-DTak ještě vydrž,dávej si nohy hodně nahoru a odpočívej.
Kšandi,taky se na Vás moc těšíme.~s~
Andrea,cácorky 11/00,5/07,6/09 1091
24.3.2011 13:23:45
Ahoj i od nás opožděně Ondráškovi všechno nej a úspěšný start ve školce
raadka 49488
24.3.2011 7:57:24
no a projeli jsme narozky "nedonošeňátka"
Píďo přejem Ondráškovi všechno nejlepší,hodně a hodně zdravíčka, štěstíčka, pohody, lásky ~x~~x~~s~~s~~;((~;((

Kšandi , tak stěhování???
Pevný nervy se vším!
Už se na tebe a děti moc těšíme!!
Kšanda+ Anička 07 + Tomášek 08 52764
24.3.2011 0:19:38
Ahoj. Tady někdo mluví o kšandách? ~t~
Pído, Ondráškovi všechno nejlepší k narozeninám, hlavně hodně zdraví a at se mu ve školce líbí. To to letí, už je to chlap veliký... Vaše naše nedonošenátko. ~x~
Dneska jsem jela od našich do školy přes vaši vesnici, teda doufám, že tam bydlíte :-), tak jsem si na vás vzpomněla a říkám si... Dneska je 23, to se narodila v únoru Leknínata, v březnu Ondrášek... Počkat, dneska je březen, tak to on má narozeniny! Takže letím od vlaku honem popřát. ~s~
U nás fičák. Práce, škola, stěhování, rozjíždíme rozvod,... Povyprávím na srazu. Zítra letím s Tomáškem k dr, ATB došla dřív než jsem očekávala, tak pro jistotu. Moc zdravě ještě nevypadá. ~:(
Tak se tu mějte a těším na sraze na viděnou ~3~
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 37272  [Dalších 36762 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.