| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 37272  [Dalších 36742 >>]
irlev 29736
22.3.2011 8:55:40
Danino, ať je Dáje brzo líp a taky se to nerozjede dál. A dobrý, první atb až v první třídě, snad mi to u kluků taky vyjde ~;((

Asi bych se rozhodovala podle konkrétní učitelky a tak, jestli bude dost pečlivá na pomoc s oblíkáním, jak budou mít vyřešenou dopravu ... jako bála bych se, no. Ale to plavčení děti baví.
U nás choděj až předškoláci taky - a povinný to není.
Danina+holčičky 73768
21.3.2011 21:46:48
Jo a u nás se chodí teda i ve škole,každý rok,taky místo tělocviku,ale my teda nemarodily,to je fakt.
Ty nervy chápu,to je jasný,je fakt,že Dája už byla celkem zdatný plavec,když šla poprvé se školkou.Ale já teda nejsem zstánce plavání s miminkama,ale tohlo mi přijde něco jiného.Ale stejně si to musí rozhodnout každý sám,ve školce to určitě poviné není,tak o nic nejde.
Danina+holčičky 73768
21.3.2011 21:41:54
Ahoj holky.
Tak u nás se taky marodí,Dája měla od čtvrtka pořád přes 39,včera jsme byli na pohotovosti a je to zánět krčních mandlí,takže ATB,no slyšela jsem o tom poprvé,ale na štěstí je jí líp.Jsou to její první ATB a i první zameškané hodiny ve škole.Jen mám strach,aby to nechytla Míša,protože u ní pořád čekám ty neštovice,tak mám strach,co bude.
Marodům,ať je líp.Pavlí,jak Hanička?
Jaru,já myslím,že manžel má pravdu,budeš na Aleška pyšná.Já chápu,že jsou ještě maličký,ale snad to ve školce nedělají poprvé a mají to pod kontrolou.Určitě to probíhá tak,že všechny děti mají pásky atd.U nás chodili ve školce taky až předškoláci,ale všechny měly pásky.Já zas jsem pro,aby se seznámily s vodou co nejdřív,myslím,že čím jsou starší,tak mají větší strach z vody.A naučit se plavat je základ.Tak hlavu vzhůru,to bude všechno v pořádku.~;((
raadka 49488
21.3.2011 21:32:36
Jaru,jako dětem to moc nedalo, já si ušetřila svoje nervy, jejich rýmy a kašle nebyly tak častý a vody´a plavča si užily dost s rodičema.
Ela nechodila ani ve škole, než by si usušila vlasy,a navíc jí ten chlor fakt nedělal dobře,blbě se jí dýchalo,nechodilo z tohodle důvodu dost holčiček,jako ze začátku jo,pak se rozjely rýmy a paní doktorka hromadně psala omluvenky,bylo to místo těláku, tak chodily na tělák do jiný třídy aby byly klasifikovaný
Takže od nás takhle.
Jarka. 53566
21.3.2011 20:54:07
No děvčata, to jste mě moc nepovzbudily~8~~t~ Já to ještě proberu se segrou, oni maji taky jezdit a je na tom stejně jako já...
raadka 49488
21.3.2011 20:44:26
Jaru,no já ti k tomu akorát řeknu, že holky chodily na plavčo se školkou až ten poslední předškolní rok.
U Śtěpána to taky neplánuju dřív
Jarka. 53566
21.3.2011 20:41:51
No jako, já z toho mam pořád hrůzu z toho plavča~d~Ještě stále nejsme rozhodnutá~d~
irlev 29736
21.3.2011 18:46:27
Ty jo, asi něco lítá :(

Pavlí, je Hanince líp?

Jarko, mě právě dřív alergie nedělala skoro žádný problém, jen rýma, ale jak to šlo na oči, tak jsem to musela řešit (beru Zyrtec nárazově), víc to teda řešit nechci, když tohle zabírá. Ale je to peklo.

S tím plavčením, já nevím, jako na jednu stranu, třeba to bude zrovna to, co mu bude vyhovovat, na druhou stranu taky bych měla strach. A kdybych se tam jela podívat, tak bych určitě řvala :), já mám na krajíčku, i jak občas vidím Jirku se školkou na ulici nebo z okna, prostě hned mokrý voči :)
Jarka. 53566
21.3.2011 18:11:44
Právě asi třetí den mě řežou oči, tak už to začíná. Ale jsme nevěděla, jestli ten Xyzal můžu, když beru atb, ale prý jo, tak už jsme ho do sebe kopla. Zas mi nabízela nějakou léčbu injekcema, ale zatim mi to přijde zbytečný, já to fakt mam jen ted na jaře a pak mam zbytek roku pokoj, sice teda voda mi teče z nosu dost často, ale nijak výrazně mě to neomezuje. Mě nejvíc vadily ty oči. Ještě musim vyzvednout sprej do nosu. Jinak už jsme fakt dobrá, ty atb mi zabraly. ty tlaky v tý hlavě byly opravdu příšerný.
Ve školce jsou prý zas neštovice,k takže by mi ani nevadily, akorát že mi přijde, že jde na Aleška rýmna, takže asi brzo zustane doma....~d~
Ve čtvrtek máme schuzku ve školce, bude se projednávat, kdo bude jezdit na plavčo, já ho moc nechci pustit, ale L mi dal čouda, ať nejančim, že bude jezdit a hotovo. Já tady budu umírat strachy. Na první lekci ale asi pojedu a budu čumět tajně přes sklo~d~
raadka 49488
21.3.2011 15:58:58
Jaru teda taky masakr s chřipajznou, ale nákupy paráda!
a jak na alergo?
Dobrý?
u nás Ela letos poprvé bez léčby a jaro už jí dává zabrta, tak zatím jen saerius, bez dýchátka, uvidíme jak dlouho to zvládnem
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 37272  [Dalších 36742 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.