| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 6714  [Dalších 6654 >>]
irlev 29736

Re:

8.10.2008 13:52:44
Ahoj.

Věrko, všechno nejlepší k svátku!!!! Ať se daří :)

Zajíček ve své jamce, to je dobrý tip :) Jirka umí akorát udělat ty uši :) Jinak u nás jede Kolo kolo mlýnský, až než se válí po zemi úplně roztočenej :)

Beo, spaní přes den je opruz. Když jsem s nima doma sama a jdu si lehnout s Jendou taky, usne fajn. Když si lehnout nejdu - nechce se mi, nebo je Jeník vzhůru, nebo je doma Maják - tak je to s řevem a spí tak půl hodinky max. Hrůza. Takže pak je v půl šestý večer na zabití. No jo :)

Danina+holčičky 73768

Re:

8.10.2008 12:42:40
Ahoj.
I od nás vše nejlepší Věrce k svátku.~s~
Myslím,že tu máme jen jednu.
U nás se taky prosí jen rukama,ale za všechno řekne kujů=děkuju,je to roztomilý.Jinak jsem překvapená,jak si spolu hezky hrajou holky,oni spolu vaří a pak dělají,že jedí a pijou kafe,všechno jako,já jsem vedle z toho,že Míša to chápe.~s~
Andreo,co příští úterý,nic nemáme,můžete se stavit,až pojedete plavat,hlavně,že je malá už v pohodě.
Bea111 57655

Re:

8.10.2008 12:12:34
ahoj,
Fidorko vsechno nejlepsi~;) sem blba,ale mame jeste jinou Verku?

holky ja toho 15tyho predbezne ano...ale definitivne se rozhodnu az zacatkem pristiho tydne podle pocasi atd.

u vas je holky hnusne? tady to docela jde,vykukuje slunicko~f~

taky to musim rychle pofackovat vsechno...odpoledne cekam kamosku s mimcem.

v tescu sem dneska byla,zatim jen na kukacu...maji tam velky kuka vuz:-)¨pak se mi libil prodejni pult s kasou a nakupnim vozikem...ale rekla bych ze nase miminka z toho asi jeste nebudou mit rozum,tak premyslim jen o nakupnim kosiku...ten maji za 300,- pro holcicky maji vyber kuchynek,vsemoznych cenovych relaci...pro kluky ponk,ale tim ja si nejsem vubec jista,takze do toho nepujdu.
raadka 49488

Re:

8.10.2008 12:03:41
Smíšku ahoj!!~:-D

Jaru tak to nepřeháněj s aktivitou!

Vyluxovala jsem dopoledne, Tak ted mám do 1 klídek, pak jedu pro Elí, musím porosit dědu aby tu počkal u mlaďase, protože ten se určo hned tak neprobudí.
Mylsela jsme že zajedu na Národní pro ten volant do tesca, co taky s načatým odpolednem??
raadka 49488

Re:

8.10.2008 12:00:36
Ahoj!
tak jsem chtěla Štěpku dát po obědě do kočáru, že jako bude spát v kočárku a pojedeme ven, no a on řval jak tygr, stál u schodů a ječel hají a ukazoval do patra!
tak jsem ho položila do postýlky, odfrkl si , vystrčil prdku a chrápe!

všem obědvající, dobrou chuť§
Já se tu cpu zmrzlinou,normálně je fantastická, prodávaj jí v Lidlu v krabici po6 kusech, je to jak Magnum ale dooost levnější!~j~
Jarka. 53566

Re:

8.10.2008 11:54:34
No tak, nejde vkládat, takže jdu na ty rajony~:(
Sm. 52782

Re:

8.10.2008 11:54:34
Ahoj, holky, jen nakukuju, nestíhám...:-)

Jen bych chtěla popřát moc štěstí a zdraví Věrce~s~ a všem Eliškám~s~, i když se zpožděním...

Pa, všem hezký den.
Jarka. 53566

Re:

8.10.2008 11:50:02
Já mam švetskový knedliky od maminky~;)Jeden tu na mě ještě mrká, ale už nemůžu....
Ty vado, vzhledem k velikosti naš´í zahrady a cenách rostlin máme do důchodu vystaráno~:(
Fidora 73732

Re:

8.10.2008 11:48:57
Teď si dám kafe a budu dělat lívance na zítra ( jestli se jim podaří vykynout:-)a musím poklidit přijdou tcháni.
Fidora 73732

Re:

8.10.2008 11:44:11
Rýži a kuřecí na kari a ty?
Ty jo, vy to tam budete mít krásný. Doufám, že někdy pojedem kolem a budu se moct mrknout naživo~:-D
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 6714  [Dalších 6654 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.