Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Darsy | 15856 |
|
|
13.2.2011 17:36:46
Ahoj holky
![]() Šplechťulko, zálohu musíme zaplatit do 20.3., takže když mi peníze pošleš 16-17.3., abych to mohla hned odeslat, pak není problém. Co marůdci? |
| splechtulka & M+J+R | 35354 |
|
|
13.2.2011 17:31:55
Holky, do kolikátého se má záloha zaplatit? Můžu po patnáctém, není to problém?
Jinak žijem, tak napůl marodíme, no prostě únor. Rozbila jsem si dvířka u trouby,tak doufám,že půjde koupit jen ty dvířka,že nebudem muset kupovat celou troubu. Jo a zase začínám jezdit, ale zjistila jsem že jsem toho zas hodně zapoměla přes tu zimu, teď tu sněží, tak až bude lepší,musím zase vyjet. |
| amanvireja | 94029 |
|
|
12.2.2011 14:19:38
JJ Darsy hezky si bříška užívej , tak nějak ten čas uteče a budeš jen vzpomínat .
Jaruš mám stejný pociit ,když jsem měla hned po Vítkovi Amálku ,tak to těhu jsem tak nějak prošla:-( Větší odstup což mám u Vítka a Anitky byl lepší pro mě ,užila jsem si obě těhu ,ale zase pro děti to je na nic. A pak si vyber ![]() |
| Fidora | 73732 |
|
|
12.2.2011 7:15:20
Dobré ráno,
Danino, užij si hory. Super, že sis to z prací ujasnila a máš rozhodnuto. Žaneto, malá je nádherná. Darsy, řekla bych, že už je Andělka lepší, tak snad. Jen s jídlem hrozně zlobí. Darsy, to to letí, ty jo 29 tt. Tak si užívej zbytek těhu, ulítne to jak blázen a budeš mít prcka v náručí ![]() A tomu mýmu bude rok, ách jo:-( |
| Bal+♂ | 48244 |
|
|
11.2.2011 22:40:12
Ahoj koukám na malou "Beovku" A JE MOC hezká!Povedla se
![]() |
| Danina+holčičky | 73768 |
|
|
11.2.2011 22:39:14
Ahoj holky.
Darsy,já jsem taky klidně pro švšdský stoly,zase si alespoň děti vyberou,ale přizpůsobím se většině,to je jasný. Já dnes v práci celý den,večer nákup,dobalit a zítra ráno jedu na ten kurz a pak hurá na hory,moc se těším,snad tam nějaký sníh zůstal. Moc všechny zdravím a dětem,které mají prázdniny,ať si je krásně užijí. ![]() Za týden se ozvu. ![]() Beo,Emilka je fakt k sežrání,já tu růžovou na nich taky zbožňuju. ![]() Darsy,tobě se to taky krásně blíží,tak se opatruj. ![]() |
| Jarka. | 53566 |
|
|
11.2.2011 19:38:23
Darsy, hele, já jsem určitě taky pro ty šv. stoly, i když naše děti si je udělaji i z normální snídaně
![]() A užívej si to bříško, to je hrozný, mě to tak uteklo, že někdy mam pocit, jako bych byla těhotná jen jednou s Aleškem, u toho druhýho je to fakt úplně o něčem jiným ![]() Rendo, teda to jseš fakt blázen, takový úlety co se týče hadrů pro děti naštěstí nemám O sobě radši teda pomlčim -ale to to pak radši někam zašoupnu, aby to nebylo na očích![]() |
| Darsy | 15856 |
|
|
11.2.2011 17:27:04
Andrej, ten byt by byl super
Moc ti to přeju a hlavně, ať už máte klid![]() Já dnes začínám 29tt a cítím každným dnem, jak mi to břicho roste,tak jsem furt taková "napnutá". Jinak řeším furt nějaký doktory a docela mi to i utíká, páč pořád pracuju, tak je to takový jiný než se Štěpánkem. |
| Darsy | 15856 |
|
|
11.2.2011 17:24:50
Ahoj holky,
Beo, Emilka je úžasná v tom růžovým V tom černým kočárku to musí být luxus A co Vilda, chce vozit? Pomáhá nějak?Věrko, jak děti? Ten kolotoč nemocí je ubíjející, už ať je teplo! Jarčo, no magor nejsi :-D Mně ta lila u vás fakt padla do oka ![]() Dani, gratuluju k rozhodnutí s prací ![]() Vím, že to není nic jednoduchýho se takhle rozhodovat a pak jak se rozhodneš, je to úleva. Hlavně ať jsi spokojená![]() Holky, byly byste pro ty švédský stoly na snídaně? Já bych tam ještě brnkla a zeptala se na to, ale docela bych to brala. |
| Bea111 | 57655 |
|
|
11.2.2011 16:12:07
Jarko zatím opravdu zlehka, moc na to není čas,ale třeba v tý čepičce co sem vám sem včera dávala,to bych jí sežrala:) ale dost často bývá v těch overálkách po vildovi protože jsou malinkatý, do růžový musí trochu povyrůst
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.