| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 37272  [Dalších 36572 >>]
Darsy 15856
13.2.2011 17:36:46
Ahoj holky :-)

Šplechťulko, zálohu musíme zaplatit do 20.3., takže když mi peníze pošleš 16-17.3., abych to mohla hned odeslat, pak není problém.

Co marůdci?
splechtulka & M+J+R 35354
13.2.2011 17:31:55
Holky, do kolikátého se má záloha zaplatit? Můžu po patnáctém, není to problém?

Jinak žijem, tak napůl marodíme, no prostě únor. Rozbila jsem si dvířka u trouby,tak doufám,že půjde koupit jen ty dvířka,že nebudem muset kupovat celou troubu.
Jo a zase začínám jezdit, ale zjistila jsem že jsem toho zas hodně zapoměla přes tu zimu, teď tu sněží, tak až bude lepší,musím zase vyjet.
amanvireja 94029
12.2.2011 14:19:38
JJ Darsy hezky si bříška užívej , tak nějak ten čas uteče a budeš jen vzpomínat .
Jaruš mám stejný pociit ,když jsem měla hned po Vítkovi Amálku ,tak to těhu jsem tak nějak prošla:-( Větší odstup což mám u Vítka a Anitky byl lepší pro mě ,užila jsem si obě těhu ,ale zase pro děti to je na nic. A pak si vyber ~2~
Fidora 73732
12.2.2011 7:15:20
Dobré ráno,
Danino, užij si hory. Super, že sis to z prací ujasnila a máš rozhodnuto.
Žaneto, malá je nádherná.
Darsy, řekla bych, že už je Andělka lepší, tak snad. Jen s jídlem hrozně zlobí.
Darsy, to to letí, ty jo 29 tt. Tak si užívej zbytek těhu, ulítne to jak blázen a budeš mít prcka v náručí~p~
A tomu mýmu bude rok, ách jo:-(
Bal+♂ 48244
11.2.2011 22:40:12
Ahoj koukám na malou "Beovku" A JE MOC hezká!Povedla se~;)
Danina+holčičky 73768
11.2.2011 22:39:14
Ahoj holky.
Darsy,já jsem taky klidně pro švšdský stoly,zase si alespoň děti vyberou,ale přizpůsobím se většině,to je jasný.
Já dnes v práci celý den,večer nákup,dobalit a zítra ráno jedu na ten kurz a pak hurá na hory,moc se těším,snad tam nějaký sníh zůstal.
Moc všechny zdravím a dětem,které mají prázdniny,ať si je krásně užijí.~x~
Za týden se ozvu.~3~
Beo,Emilka je fakt k sežrání,já tu růžovou na nich taky zbožňuju.~s~
Darsy,tobě se to taky krásně blíží,tak se opatruj.~;((
Jarka. 53566
11.2.2011 19:38:23
Darsy, hele, já jsem určitě taky pro ty šv. stoly, i když naše děti si je udělaji i z normální snídaně~t~
A užívej si to bříško, to je hrozný, mě to tak uteklo, že někdy mam pocit, jako bych byla těhotná jen jednou s Aleškem, u toho druhýho je to fakt úplně o něčem jiným~;)
Rendo, teda to jseš fakt blázen, takový úlety co se týče hadrů pro děti naštěstí nemám~t~O sobě radši teda pomlčim -ale to to pak radši někam zašoupnu, aby to nebylo na očích~t~
Darsy 15856
11.2.2011 17:27:04
Andrej, ten byt by byl super~g~ Moc ti to přeju a hlavně, ať už máte klid~x~

Já dnes začínám 29tt a cítím každným dnem, jak mi to břicho roste,tak jsem furt taková "napnutá". Jinak řeším furt nějaký doktory a docela mi to i utíká, páč pořád pracuju, tak je to takový jiný než se Štěpánkem.
Darsy 15856
11.2.2011 17:24:50
Ahoj holky,

Beo, Emilka je úžasná v tom růžovým :-) V tom černým kočárku to musí být luxus~R^ A co Vilda, chce vozit? Pomáhá nějak?

Věrko, jak děti? Ten kolotoč nemocí je ubíjející, už ať je teplo!

Jarčo, no magor nejsi :-D Mně ta lila u vás fakt padla do oka ~R^

Dani, gratuluju k rozhodnutí s prací~g~~R^ Vím, že to není nic jednoduchýho se takhle rozhodovat a pak jak se rozhodneš, je to úleva. Hlavně ať jsi spokojená~R^

Holky, byly byste pro ty švédský stoly na snídaně? Já bych tam ještě brnkla a zeptala se na to, ale docela bych to brala.
Bea111 57655
11.2.2011 16:12:07
Jarko zatím opravdu zlehka, moc na to není čas,ale třeba v tý čepičce co sem vám sem včera dávala,to bych jí sežrala:) ale dost často bývá v těch overálkách po vildovi protože jsou malinkatý, do růžový musí trochu povyrůst
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 37272  [Dalších 36572 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.