| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 37272  [Dalších 36552 >>]
Bea111 57655
10.2.2011 12:04:51
Andrej taky si užíváte. na to bydlení moc držím pěsti, ulevilo by se vám~s~

my dnes měli klidnou noc, tak jsem plná optimismu:)
Fidora 73732
10.2.2011 11:01:14
Andrej, to by bylo perfektní a měla bys klid už dřív.Držím pěsti.
Radko, užijte si zbytek volných dnů. Bruslení super~R^
raadka 49488
10.2.2011 9:36:57
Elí má tenhle týden prázdniny,na hory jet odmítla , tak máme tady každý den nějakou akci, je to náročný, možná by mě ty hory vyšly i levnějc, ale co nadělám,
Je docela sranda, dneska jdem na Harfu na střechu OC bruslit.

tak zatím a hezký den
raadka 49488
10.2.2011 9:35:03
Čauky vespolek!

Moc zdravím, času pomálu, pracovní proces mě vcucnul.
Ale ne, není to tak staršný, ale furt je něco.

Andrejko moc a mc držím palce at je všechno OK a jste holky konečně v klidu a spokojený.
Už to potřebujete všechny!
Andrea,cácorky 11/00,5/07,6/09 1091
10.2.2011 8:22:53
Ahoj i já nakukuju, ale není s kým debatit.

Beo malá je nádherná a určitě si to během pár dní sedne, já mám ještě v živé paměti jak jsem přišla s Kačkou a do toho žárlící Andrejka, prdíky apod.

Píďalko jestli tam nemáš zajetou konkurenci tak se to musí určitě rozjet.

Jinak u nás se marodí také já mám dvoje antibiotila jedny v kapkách a prášky na ucho, od minulého týdne mě začalo bolet a vystřelovalo mi to do hlavy, tak jsem byla v pondělí u dr. a mám tam zánět, no a do toho Kačka včera horečku kašel a rýmu, tak uvidím co z toho bude.

Holky držte mi palce příští týden jsou prázdniny budu s holkama u našich a mám se jít podívat ještě na jeden byt 3+1 a možná, když by to dopadlo, tak bysme se mohli během března stěhovat(Pája už je taky svolná jejich učitelka už měsíc marodí a mají na zástup důchodkyni s kterou si vyloženě nesedla)

Darsy jak ti je a v kolikátém už jsi? S těma snídaněma se přizpůsobím, ale raději bych si připlatila.

Marůdkům brzké uzdravení.
Fidora 73732
10.2.2011 8:18:19
Teda Beo porod, já koukám, to muselo být hrozný s tím oxytocinem, ale zas třetina porodu dobrá~g~
Píďo, moc držím palce, ať ti to jde.
Jarko, já šla s kamarádkou večer na kafe a hodinu a půl tu Miky řval:-(
Jarka. 53566
9.2.2011 21:17:11
Ahoj, Beo, neboj, ono si to sedne. Jinak mi to teda ve všem dost připomíná porod s Aleškem i s tim přisátím a příšernou spolubydlící~Rv přijd se vypovídatk nám. A jinak malá už pije a všechno v pohodě. Já na tyhle první dny hrozně ráda vzpomínám, připadalo mi to všechno strašně super a v pohodě, ale přitom to tam vůbec nebylo!!! Já dost ráda totiž na horší věci zapomínám.

Fidorko, tak hele, mě už z toho asi hráblo definitivně, ale včera jsme už zdrhla odpoledne na nákup, pak k ségře na kafčo. Dnes jsem vzala děti k našim, aby už taky měly změnu prostředí, už byly na vraždu. Je to fakt náročný ty nemoci~6~

Darsy, to mi ani neříkej s těma doplňkama, já sem fakt asi magor~:-D~:-D
piiidalka 55854
9.2.2011 19:52:13
AHOJKY...

Téééééééda Beo...to je maso:-)Takhle když si to jenom přečtu,tak dobrý,ale nechtělo by se mi nějak znova~t~
a teda pěkně sis naordinovala oxytocin-to muselo být peklíčko~6~
Tak přeju ať už se zajedete a odpočinete si...je to potřeba!

já už jsem si taky říkala,jestli se nescházíte třeba někde jinde...kde jsou naše stálice-Radka a Mája?~d~

Tak já už mám ode dneška hotový webovky-www.sitiplanany.cz a zítra jdu roznýst letáky a už se to může začít hrnout...holky jestli to nepůjde,tak mě migne
chtěla jsem vám sem ještě dát jaký mám letáky a nejde mi to...neumím sem dát obrázek:-)

jo a Rendo i tak dík:-)ale už mám hotovo..stránky jsou sice obyč,ale vše důležitý tam je..
Darsy 15856
9.2.2011 17:57:55
Ahoj holky,
já taky průběžně nakukuju~;)

Beo, ~s~ Já z těch začátků mám hrůzu, ale stejně ti závidím,že už to máš za sebou a tak ~x~
Emilka je kouzelná beruška~s~

Jarčo, koukala jsem dnes na nabídku Tchiba a vzpoměla si na tebe, maj tam lila doplňky a tak :-)

Dani, jak ti to vypadá v práci???
Danina+holčičky 73768
9.2.2011 13:58:06
Beo,moc na vás myslím.~s~Všechno si sedne,vůbec se toho neboj.~;((Jste teda holky šikovný,jak rychle jste zvládly porod.
U nás je taky nádherně,já právě dorazila,byly jsme s Míšou na alergologii a pak ve městě,jsme taky docela uchozený.
Fidor,hlavně,ať jste už zdraví.Ty nemoci jsou hrozný,já měla Míšu dva týdny doma,měla kašel a rýmu,pak byla ve školce tři dny a měla to zpátky,hrůza.
Rendo,ať jste taky brzy fit.
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 37272  [Dalších 36552 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.