Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Bea111 | 57655 |
|
|
9.2.2011 13:04:45
holky sorry, já taky nikam jinam nechodím, nějak těžce nestíhám. Malá v noci moc nespí,takže dospáváme ráno, pak se tady tak pozinkám a už mažem pro viléma do školky, večery jsou masakr pokaždý. Nemám to zatím logisticky zmáknutý, do toho únava,malovala jsem si to líp teda
tak čekám až si to všechno sedne no.¨ tak zkusím vyvoslit v rychlosti aspoň porod,ať máte co číst:) v jednu ráno mi praskla voda (stejně jak s vilémem) tak jsme se pobalili a jeli do porodnice, tam mě nechali bez manžela (s tím už jsem počítala) naštěstí porodnice prázdná,tak jsem měla pokoj sama pro sebe, kontrakce byly slabý asi po 15ti minutách, tak jsem pospávala,asi dvakrát mi natočili monitor. V 6 ráno mi udělali přípravu a slibovali že dopoledne porodím, že mi to vyvolají, tomu jsem nevěřila, po zkušenosti s vilémem. ale fakt že jo. dali mi oxytocin, zavolali jsme Beákovi, vybrala jsem si sál a už to fičelo, asi v půlce,když už jsem byla dost ko,tak mi sestra slíbila odpojení od monitoru, že si dám sprchu a pak mi píchne něco na bolest, tak jsem šla do sprchy i s kapačkou a ve sprše nastalo peklo,říkala jsem si,že to přece ta sprcha nemohla takhle rozjet, kontrakce po minutě, lezla jsem po zdi,tak sem se sotva vysoukala zpátky do postele a poslala BEáka ať dojde pro sestru že to není normální, co se děje a když přišla tak zjistila, že jak jsem si svlíkala košili,tak jsem si povolila kapačku vykapala mi půlka ampule oxytocinu během pěti minut,málem jsem chcípla,ale porod urychlila o třetinu pak už jsem jen umírala na posteli a asi za hodinu mi něco píchli a už to fičelo, ječeli ať ještě netlačím, já ječela že to nejde, no a dr. přišla už pozdě, asistentky to zvládly, nic jinýho jim nezbylo:)v 10:17 byla malá na světě, byl to mazec, podstatně rychlejší než s Vildou ale asi větší nářez, nevím, asi se mi to špatně s odstupem času posuzuje. Ale šití mnohem menší a vůbec nebolelo, to jsem si vytrpěla ještě u Viléma. Malá měla dvakrát pupeční šňůru kolem krku,ale krásný apgar. No takže tak. Přisát se ale nechtěla a začal kolotoč. Na pokoji jsem měla pekelnou spolubydlící,takže sem se moc nevyspala, malou mi nechali hned první noc a mě se rozjížděla únava a takový ty šestinedělní stavy, no a plácám se v tom do dneška prostě všechno co mě s Vildou minulo, se mi teď vrací:) tak doufám že se všechno usadí co nejdřív:) |
| Fidora | 73732 |
|
|
9.2.2011 12:50:53
Emilka je překrásná, uzlíček malinkatej
![]() |
| Fidora | 73732 |
|
|
9.2.2011 12:50:18
Ahojky, já tu jsem
![]() U nás se marodí, hrabe mi z toho už slušně, táhne se to 4 týden. Andy má atb., tak snad budu už konečeně líp.Přiznám se že se bojím s dětma vyjít mezi lidi, protože zaručeně něco chytnem. |
| amanvireja | 94029 |
|
|
9.2.2011 9:39:30
Jaruš u nás svítí sluníčko ,ale ráno byl mráz .Včera bylo teploučko a krásně
![]() |
| amanvireja | 94029 |
|
|
9.2.2011 9:33:14
Tak my také nemocní ,ta chřipka je děsná
![]() Já chci také vidět foto Emilky Piido ,manžel by ti mohl udělat vebovky na naších stránkách, myslím ,že 150,- měsíčně. Ozvi se na mail ,pokud budeš chtít. Má je vychytané ,i s objednávkami a vše co patří k internetovému obchodu. |
| Danina+holčičky | 73768 |
|
|
8.2.2011 22:53:29
Ahoj holky.
Beo,,malá je nádherná,právě jsem omrkla fotky,krásná rodinky.Emilce moc sluší růžová. ![]() Taky mě zajímá,jak se vám daří,jak si zvykáte a jak to zvládáte. Zálogu registruju,Darsy moc děkujeme,se snídaněma se přispůsobíme většině. Jaru,máš pravdu,tady se nic neděje. ![]() |
| Jarka. | 53566 |
|
|
8.2.2011 20:31:16
Holky, tahle diskuse je úplně mrtvá
![]() Beo, napiš něco, co malá a tak, mě to zajímá, já nikam jinak nechodim, kde bych se to mohla dozvědět. U nás se stále chrchlá, děti protivný, chtěji ven, ale tam se to akorát zhorší Zítra je vezmu k našim. Taky je u vás tak nádherný počasí? |
| Darsy | 15856 |
|
|
7.2.2011 21:35:48
Ahoj holky,
přišla mi faktura na sraz. Veškeré info píšu na SZ a emailem. |
| Fasola | 24539 |
|
|
6.2.2011 12:03:51
Beo
velká gratulace ![]() ![]() ![]() |
| Kisi + 2 děti | 14696 |
|
|
5.2.2011 13:03:18
Emilka je nááádherná !!! Krásný puclíček
![]() ![]() A Vilda jaký je fešák, máte už nevěstu ? ![]() ![]() ![]() Těším se na popis porodu, jak to vše probíhalo, určitě to byl krásný zážitek !! JSte krásná rodinka. Já zamáčkla slzu a řekla si, že tak můžu akorát závidět, ale třetí nechci. Ikdyž nikdy neříkej nikdy, kolegyně z práce (stejně stará jako já-36)) je teď těhotná (po druhé), je v 15tt a je tak strašně šŤastná . Teď to bude s nemocemi špatné, oteplilo se... no my se držíme a doufám, že to letos ustojíme. Všem nemocníčkům přeji brzké uzdravení !! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.