Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jarka. | 53566 |
|
|
5.2.2011 10:49:58
Ahoj,
Beo, malá je kouzelná, hrozně se mi líbí, jak leží v tý veliký kombinéze s těma rukama od sebe. A co Vilda na ní říká?? Hele, a ten obrázek v tý porodnici Pozdrav Emilce, to je co? To je náhoda? A napiš, jakej byl porod. ty asi ted moc nestíháš, tak až budesš mít rochu času....Naše dětiu oba rýmu jak prase, kašel, Alešek měl i večer teplotu. Já se vůbec nevyspala, jak se malá budila. Snad to nějak zvládnem a nic horšího to nebude, tady kolem jsou všichni chorý... |
| piiidalka | 55854 |
|
|
5.2.2011 9:00:47
Beo,to je krááááása...na těch sourozeneckých fotkách jsou k sežrání...Vildu jsem nějak dlouho neviděla a úplně čumím..vypadá o hodně starší
![]() jste krásná rodinka ![]() |
| Bea111 | 57655 |
|
|
4.2.2011 15:46:56
holky nestíhám a to vůbec:/ fotky na rajčeti:)
|
| piiidalka | 55854 |
|
|
3.2.2011 22:54:45
ahojky..
teda koukám,že chřipky-bestie-útočí!! úplně se děsim,kdo to u nás začne...potřebuju vydržet do úterý v poho,protože jdemna alergologii kvůli těm ooobr krčním mandlím,který oba kluci mají...a jsme objednaní už od listopadu..je to děs.. jinak já docela bojuju-jsem blbka,ale netušila jsem jak je všechno okolo raklamy drahý...letáky,webowky atd...jeden kamarád z mládí mi udělal návrh,že webovky od něj(je grafik v Práglu)by stály cca 10 000..no to se mi trochu podlomily kolena..tak na mmb jsem sehnala kolem 3000anakonec to možná klapne,že mi je udělá tady jedna holka...já chci jen jednoduchý,aby tam bylo,co všechno budu dělat a kontakt a odkaz na ceníky.. tak uvidíme...zítra ráno se staví na kafe ![]() tyjo a nebyla by nějaká fotka naší slečny novorozené???? ![]() |
| Fidora | 73732 |
|
|
3.2.2011 18:36:43
Emilce do života přejeme jen to nej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jinak my jedeme druhé kolo chřipky po 14 dnech. Hrozný ![]() |
| Lí | 12157 |
|
|
2.2.2011 21:55:22
Já sem echidím, neregistruju a když už konečně kouknu tak supééér
Žanet, velikánská gratulace, pak písni jak se vildovi líbí jeho mladší podobizna! :)Mám z vás radost! Lí |
| Sm. | 52782 |
|
|
2.2.2011 12:23:56
Ahojky, sice jsem psala Žanetě na mobil, ale nevím, jestli číslo ještě platí...
Proto i touto cestou bych oběma holkám chtěla popřát hodně zdravíčka, klidné domácí sžívání, a ať je kluci doma moc nezlobí. Beo, už jsou strany vyrovnány - 2:2 ![]() Všechny ostatní zdravím, rodinku moc nesleduju, ale občas mi to nedá U nás zamračeno, už jsem si přivykla... Duben na nás myslete - Dračice... Jo, mám chro chřipku Teď už jakž takž, ale myslela jsem, že jsou to mé poslední chvilky... Fakt síla. |
| amanvireja | 94029 |
|
|
2.2.2011 8:27:27
Já tady dva dny nejsem a toto ,takové překvápení a krásná zpráva
![]() ![]() ![]() Beo gratuluji k Emilce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() taková malinká ňuchňací holčička![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hodně štěstíčka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Danina+holčičky | 73768 |
|
|
1.2.2011 20:23:34
Andreo,tak co Kačka s těma nožkama,já na to minule úplně zapomněla,chtěla jsem se na to podívat a ukázat ti,alespoň něco,co s tím dělat.Jsem hrozná.A Pája?
|
| Andrea,cácorky 11/00,5/07,6/09 | 1091 |
|
|
1.2.2011 14:08:03
Ahoj jsem vyřízená právě jsme se vrátili od dr. Pája s páteří a Kačka s nožičkama( začala vtáčet špičky hodně dovnitř) a čekali jsme tam 3,5hod než na nás přišla řada, obednání nevedou.
Dani zítra jedu do Pardubic tak to necháme na ten příští čtvrtek. Píďo s podnikáním super nápad myslím si, že Ti to určitě půjde a Matymu gratulace k zápisu. U nás na výzu byly taky samí jedničky. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.