Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Danina+holčičky | 73768 |
|
|
1.2.2011 9:28:06
Piďo,tak pravou,to bude v pohodě,myslíme na tebe.
![]() A Matymu gratulace k zápisu. ![]() Je to pro mě příjemné zjištění,že na mateřský jsem úplně nezblbla,co se pracovního nasazení týče. ![]() |
| piiidalka | 55854 |
|
|
1.2.2011 9:25:26
ahoj..
Dani to je teda paráda...takovej boj o tebe...ale neni to jednoduchý si vybrat,to chápu.. tyjo a první vysvědčení...mám až husí kůži,při tý představě..úplně jsem zapomněla napsat,že jsme taky byli minulý pátek u zápisu..bylo to hrozně hezký,všechno formou hry..už se tomu nevyhnem ![]() ty jo já si vůbec nejsem jistá,jestli je dobrý pracovat doma...teď jsem volala do firmy,kde si chci nechat udělat letáky a koktala jsem jak pako...slovní zásoba se mám pocit zmenšuje ![]() no jo,jedu tam...myslim,že se pán děsí,co mu tam jede za zjeva ...jsem zvědavá co vytvoříme.. |
|
|
1.2.2011 9:15:35
A abych nezapomněla,včera Dája přinesla první vysvědčení,to bylo radosti.
Jen aby to tak zůstalo u těch jedniček.![]() |
|
|
1.2.2011 8:43:59
Ahoj holky.
Andreo,ve čtvrtek mám zubaře,ale můžu zítra dopolko.Jak jste na tom?Nebo příští týden ve čtvrtek. Jinak z prací,to vám musím napsat,moje dr. u který teď pracuju už ví,že mám nějaké jiné nabídky a přišla za mnou,že o mne nechce přijít a že prý si mám říct,co chci a že mi na to přistoupí.Doslova mi řekla,že všechny vrtochy jsou splněny předem,že pacienti jsou se mnou spokojení a ona chce prý o mě bojovat.Tak mě to potěšilo,ale ty nervy teď,jak se rozhodnout,abych nelitovala.Výhodou pro rehabky teď je,že v HK už zrušili nástavbu pro RHB,takže nejsou nový mladý,takže nás je nedostatek a volných míst je dost.V dnešní době,kdy je práce málo,to je velká výhoda. Beo,jak se máte holky?Moc se těším na fotky Emilky. ![]() |
| Bal+♂ | 48244 |
|
|
30.1.2011 22:03:01
Jééé gratuluju k Emilce krásná zpravíčka
Přeji všem moc zdravíčka![]() |
| piiidalka | 55854 |
|
|
30.1.2011 18:29:28
holky dík za podporu s tim mým podnikáním...dost jste mi tím pomohly a dodaly kuráž
...mám z toho fakt vítr,ale je super,že Pepa to taky bere sportovně..že to prostě zkusím a uvidí se..Brácha se mi postará o webovky..teda doufám,že se k tomu dokope co nejdřív..je to s ním těžký!Myslela jsem že mi pomůže s letákama,ale asi má pravdu,že bude nejlepší zadat to nějaký firmě,co se na to specializuje... zítra jdu obnovit živnosťák..mám z toho vítr...budu to vlastně dělat doma,což je na jednu stranu výhoda,že nemusím platit nájem,ale zas mi budou chodit lidi domu no jsem fakt zvědavá,jak se to vyvrbí![]() |
| piiidalka | 55854 |
|
|
30.1.2011 18:22:09
Ahooooj...
no to čučím!! Beo,taky se přidávám ke gratulacím ![]() ![]() ![]() to byl asi fofr,teda on nemusel,ale takhle to vypadá!!To je drobíneček.. ![]() |
| Kisi + 2 děti | 14696 |
|
|
30.1.2011 17:00:58
Beo, moc gratuluji k Emilce, ať se jí daří a má hodně štěstí v životě
![]() ![]() ![]() ![]() .Doufám, že tě moc netrápila a šlo Vám to jako po másle. Rodila klasicky ? Nevíte někdo podrobnosti ? V kolikátém tt byla ? To je krásná zpráva. Darsy, tebe budeme v květnu prožívat ![]() |
| I-r-e-n-a | 56772 |
|
|
30.1.2011 16:27:39
Beo,i slzička ukápla...MOC GRATULUJI,VYBRALI JSTE KRÁSNÉ JMÉNO
![]() ![]() ![]() ![]() je fakt že to letí,sotva tu byla zprávička o těhu tak už je miminko i na světě a Darsy bude mít miminko cobydup další květňátko![]() |
| irlev | 29736 |
|
|
30.1.2011 15:57:34
Vítáme Emilku a moc gratulujeme
![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.