| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 37272  [Dalších 36522 >>]
Danina+holčičky 73768
1.2.2011 9:28:06
Piďo,tak pravou,to bude v pohodě,myslíme na tebe.~R^
A Matymu gratulace k zápisu.~;((
Je to pro mě příjemné zjištění,že na mateřský jsem úplně nezblbla,co se pracovního nasazení týče.~;)
piiidalka 55854
1.2.2011 9:25:26
ahoj..
Dani to je teda paráda...takovej boj o tebe...ale neni to jednoduchý si vybrat,to chápu..

tyjo a první vysvědčení...mám až husí kůži,při tý představě..úplně jsem zapomněla napsat,že jsme taky byli minulý pátek u zápisu..bylo to hrozně hezký,všechno formou hry..už se tomu nevyhnem:-)

ty jo já si vůbec nejsem jistá,jestli je dobrý pracovat doma...teď jsem volala do firmy,kde si chci nechat udělat letáky a koktala jsem jak pako...slovní zásoba se mám pocit zmenšuje~t~

no jo,jedu tam...myslim,že se pán děsí,co mu tam jede za zjeva~j~...jsem zvědavá co vytvoříme..
Danina+holčičky 73768
1.2.2011 9:15:35
A abych nezapomněla,včera Dája přinesla první vysvědčení,to bylo radosti.~g~Jen aby to tak zůstalo u těch jedniček.~:-D
Danina+holčičky 73768
1.2.2011 8:43:59
Ahoj holky.
Andreo,ve čtvrtek mám zubaře,ale můžu zítra dopolko.Jak jste na tom?Nebo příští týden ve čtvrtek.

Jinak z prací,to vám musím napsat,moje dr. u který teď pracuju už ví,že mám nějaké jiné nabídky a přišla za mnou,že o mne nechce přijít a že prý si mám říct,co chci a že mi na to přistoupí.Doslova mi řekla,že všechny vrtochy jsou splněny předem,že pacienti jsou se mnou spokojení a ona chce prý o mě bojovat.Tak mě to potěšilo,ale ty nervy teď,jak se rozhodnout,abych nelitovala.Výhodou pro rehabky teď je,že v HK už zrušili nástavbu pro RHB,takže nejsou nový mladý,takže nás je nedostatek a volných míst je dost.V dnešní době,kdy je práce málo,to je velká výhoda.

Beo,jak se máte holky?Moc se těším na fotky Emilky.~s~
Bal+♂ 48244
30.1.2011 22:03:01
Jééé gratuluju k Emilce krásná zpravíčka~s~Přeji všem moc zdravíčka~s~
piiidalka 55854
30.1.2011 18:29:28
holky dík za podporu s tim mým podnikáním...dost jste mi tím pomohly a dodaly kuráž~;)...mám z toho fakt vítr,ale je super,že Pepa to taky bere sportovně..že to prostě zkusím a uvidí se..
Brácha se mi postará o webovky..teda doufám,že se k tomu dokope co nejdřív..je to s ním těžký!Myslela jsem že mi pomůže s letákama,ale asi má pravdu,že bude nejlepší zadat to nějaký firmě,co se na to specializuje...
zítra jdu obnovit živnosťák..mám z toho vítr...budu to vlastně dělat doma,což je na jednu stranu výhoda,že nemusím platit nájem,ale zas mi budou chodit lidi domu:-)no jsem fakt zvědavá,jak se to vyvrbí~8~
piiidalka 55854
30.1.2011 18:22:09
Ahooooj...

no to čučím!!
Beo,taky se přidávám ke gratulacím~s~~;((~b~
to byl asi fofr,teda on nemusel,ale takhle to vypadá!!To je drobíneček..~s~
Kisi + 2 děti 14696
30.1.2011 17:00:58
Beo, moc gratuluji k Emilce, ať se jí daří a má hodně štěstí v životě~;((~;((~;((~;((~;((.
Doufám, že tě moc netrápila a šlo Vám to jako po másle.

Rodila klasicky ? Nevíte někdo podrobnosti ? V kolikátém tt byla ? To je krásná zpráva. Darsy, tebe budeme v květnu prožívat :-)
I-r-e-n-a 56772
30.1.2011 16:27:39
Beo,i slzička ukápla...MOC GRATULUJI,VYBRALI JSTE KRÁSNÉ JMÉNO~s~~x~~x~~x~
je fakt že to letí,sotva tu byla zprávička o těhu tak už je miminko i na světě:-) a Darsy bude mít miminko cobydup~;)další květňátko~s~
irlev 29736
30.1.2011 15:57:34
Vítáme Emilku a moc gratulujeme ~s~~s~~s~

[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 37272  [Dalších 36522 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.