Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Danina+holčičky | 73768 |
|
|
30.1.2011 10:56:17
Ahoj holky.
Teda nakouknu a toto. Beo,drž se,myslíme na Vás,ať si co nejdřív chováš miminko v náručí. ![]() ![]() Radko,díky. ![]() |
| raadka | 49488 |
|
|
30.1.2011 10:21:00
Ahojky!
at z toho taky něco máte a můžete pomoct tlačit! ![]() Bea je od rána v porodce ![]() ![]() ![]() |
| splechtulka & M+J+R | 35354 |
|
|
29.1.2011 18:03:23
Darsy a co u vás? Jak ti je, kdy máš vlastně termín?
|
|
|
29.1.2011 18:02:22
Beo obě jména jsou krásný. Antonín se mi líbí moc, Emilka zní také krásně.
|
|
|
29.1.2011 18:01:16
Ahoj po sto letech
. Tak nějak se to na mě hrne ze všech stran a moc času na vás nemám. Chodím teda šmírovat z práce, ale to zas nepřispívám jen mrknu co je kde nového.Píďo to je supr nápad, mě by se tu někdo takový hodil, já jsem manuální antitalent a přišiju si leda tak knoflík. |
| Darsy | 15856 |
|
|
29.1.2011 8:56:35
Ahoj holky, dobré ráno -)
Kisi, tak z Jiříka už bude školák! No a jak ty a práce? Já mám fotky na rajčeti,jsou tam teď z Vánoc, tak se mrkni. |
| Bea111 | 57655 |
|
|
29.1.2011 7:54:12
ahoj,
Kisi dost že se taky ukážeš:) super že jste to přečkali bez nemocí. a už jste asi i dobře zajetí co? díky za pochvalu jmen |
| Kisi + 2 děti | 14696 |
|
|
28.1.2011 21:47:11
Jsem se dostala po dlouhé době na rodinu
![]() Beo, prosímtě, vždyŤ ty jsi nedávno oznámil, že jsi těhu a už jako hodláš rodit ? ![]() To tak neskutečně letí !!! Emilka je oficiálně Emílie ?? Pěkné jméno - Emi i Toník, já jsem holt na ty staré české jména, takže mě se líbí oba dva vaše návrhy !! Darsy a ty jsi už jak daleko ? Neviděla jsem ještě žádnou tvou "současnou" fotku. Píďo, držím palce na dobrý rozjezd v podnikání ! Já skrze oči bych do toho nešla, a ani nemám trpělivost. Už se rok přesvědčuju, abych ušila Lidušce kapsář k posteli, látku už přes rok mám koupenou ... a je jí v krabici moc dobře :-D :-D Jarko, nostalgii z toho, že už nemáme mimina mám dnes a denně ! Už mám takové velké habány, až běda. Liduška jak už říká to R, tak už není takové moje miminko, ale už velká slečna. A Jirka za dva týdny dostane k šestým narozeninám brašnu do školy a v září je z něj školák.....děs.... kde se ten čas dá zpomalit ? ![]() Jinak klepu, děti jsou zdravé, vlastně od září ani jednou nemarodily, jenom trochu kašle a rýmy. Snad ten únor březen duben přečkáme ... POkaždé to vždycky někdo nějak odnesl, loni jsme měli březen duben neštovice. |
| amanvireja | 94029 |
|
|
28.1.2011 11:28:59
tak jsem si sedla k pc a Lili se vzbudila
, tak píši opět s ní na klíně.Mám novou klávesnici ,tak aspoň píše normálně a nemusím opravovat chyby.Beo Emilka se mi líbí Tonda tedy už méně,co znám Antonína tak je to ňouma při těle ale vyjímka potvrzuje pravidlo. Přeji ti moooc Emilku![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.