Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Darsy | 15856 |
|
|
28.1.2011 11:24:32
Mno hele, mně se teda líbí i ten Toník
Ale Beo, tobě přeju holčičku, to víš ![]() |
| Darsy | 15856 |
|
|
28.1.2011 11:22:26
Ahoj holky,
Beo, tak to je super, že už to máte černý na bílým! To bude Emilka, jak vyšitá. A Emily je taky pěkný Sestřenice ji říká Emouši, Emiš i Emílie, Ema. Je to krásný variabilní jméno.![]() Píďo, gratuluju a přeju, aby se ti to krásně rozjelo U nás je na to myslím jen jeden člověk a má toho dost, já bych určitě tady blízko něco takového uvítala, neumím nic. Dokonce se Petrovi po vánocích nějak roztrhla uvnitř kapsa a pořád mi říkal, ať mu to zašiju, až mi pak přišel ukázat, že si to zašil sám ![]() Dani, tobě taky gratuluji k práci Průžná pracovní doba je určitě perfektní vzhledem k malým dětem. Mám známou, která hrozně složitě řeší hlídání pro své dvě holčičky, protože je na ně sama a to jsou teda starosti, to je hrozný.Jarčo, loučení s miminkem Já tě chápu. Já už se moc těším, ikdyž jsem na sebe hrozně zvědavá a mám samozřejmě strach, ale na to miminko voňavoučký a mazlivý se fakt těším. No a je mi jasný, že mě to bude chytat pořád, ikdyž rozumově určitě ne-e. |
| Danina+holčičky | 73768 |
|
|
27.1.2011 20:32:09
To je jasný,že to musí být hočička.
![]() ![]() Piďo,myslím,to co holky,není na to čas a každej si to rád nechá udělat,přeju,ať se ti to pěkně rozjede. |
| Bea111 | 57655 |
|
|
27.1.2011 19:40:26
Jarko
![]() |
| Jarka. | 53566 |
|
|
27.1.2011 19:24:52
Beo, jo ty džíny jsme se takhle naučila skracovat už na gymplu, já tam dokonce nechávám ten původní lem vespod, takže v těhotenství jsme je i skracovala a pak zas popouštěla, podle toho jak jsem je musela mít nízko kvůli břichu. Ale od tý doby, co znám tuhle švadlenu už se s tim doma nes..., je to docela pakárna a ona si za to bere 50,-, bych byla blázen, kdybych vytahovala stroj....
Emilka je krásný a myslim neokoukaný ![]() |
| Bea111 | 57655 |
|
|
27.1.2011 18:41:41
Piido super záměr, já myslím že ty opravy atd. že to lidí chtějí a zkracování riflí to tady frčí neskutečně, dělají to tedta tak že tam našiju zpátky ten lem, nevím jestli na to není potřeba speciální stroj. jinak já neumím nic, takže zipy atd. nechávám spravovat. no a když by to nešlo, mohla bys zkusit ty kostými, prodávat přes mimáč, tam o frčí, je to teda asi nárazovka, jako že po vánocích a tak,ale něco se na tom trhnout dá a ty kapsáře a tak, to projeď a bude tam taky určitě spousta inspirace, držím pěsti:)
jinak to bude Emilka nebo Tonda:) už je to černý na bílým:) |
| amanvireja | 94029 |
|
|
27.1.2011 14:21:28
Piiido také tě jdu povzbudit. Umím šít-jsem švadlena ,ale také mám známou co šije a ráda jí dám věcičky ušít,prostě buď není čas nebo se mi nechce. Ušije mi triko za 50,- ,kalhoty za 200,- ,takže než abych si doma dělala binec a rozčilovala se nad trháním nití ve stroji ,raději jí ušití přenechám. A to jí látky posílám ,páč bydlí 200km od nás.Takže se nic neboj a jdi do toho
Jooo ještě bys mohla vyšívat a dělat výšivky ,já bych chtělaaaa traktor a bagr a buldozer ![]() |
| Fidora | 73732 |
|
|
27.1.2011 13:13:07
Teda Píďo, moc držím pěsti, ať se ti to rozjede. Spoustu lidí je šokovných jako já
, takže pro tebe to bude super. Neboj![]() |
| raadka | 49488 |
|
|
27.1.2011 12:01:20
Píďo neopraví,lidi nemaj čas!
jo chodí tam lidi furt,asi to nebud eaž tak finanční zázrak,ale je ve svým, přijd ena zazvonění, je milá,zip spraví i na počkání ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.