Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| piiidalka | 55854 |
|
|
27.1.2011 11:59:06
ahoj Radko...to zní povzbudivě
a chodí jí tam dost lidi?Já mám strašnej strach,že o to tady nebude zájem,jsme sice městys-neni to tu úplně malé,ale bojim se,že spoustu věcí si lidi opraví sami..no mám malou dušičku![]() |
| raadka | 49488 |
|
|
27.1.2011 11:50:20
Ahojky!
Píďo no to je paráda že jsi se do toho pustila,tady taky je jedna paní, mění zipy, spravuje, šije..... Má u domku na zahradě takový minipidi domeček, má tam galanterku a box se zmrzlinama,jede už co tu bydlíme-20 let a pořád super. Já ńedávno šicí stroj poslala do věčných lovišť, už fakt by nic neušil, ale že toho teda našil!!! Jaru - loučení s postýlkou ![]() Dani práce zní velmi zajímavě!!! |
| Jarka. | 53566 |
|
|
27.1.2011 11:45:03
Piido, no vidíš, ted jsem zrovna nechávala šít kapsář pro Markétku na MMB. Jinak tady šije pani a má toho asi hodně, taky dělá úplně všechno, nedávno mi krásně spravila jídelní židličku. Někdy nechápu, že se jí s tim chce dělat za 50,-, ale asi ona si na to umí zajít a má to hned. Má k tomu ještě půjčovnu kostýmů pro děti, ty asi taky dělá
![]() |
| piiidalka | 55854 |
|
|
27.1.2011 11:32:34
Beo,taky jsem zvědavá na jméno...se tak máš!!Ale teď si mimouše taky nedovedu představit,ale na druhou stranu bych to ještě chtěla někdy ...
![]() |
| piiidalka | 55854 |
|
|
27.1.2011 11:30:06
ahoj..
tady zase sněží...mě picne ![]() Dani,to je super ta práce...já mám ještě do března mateřskou a pak do září Ondru doma,takže práce nehrozí..ale rozhodla jsem se ,že se pustim znovu do šití...teď o víkendu jedem k našim a brácha mi udělá webovky,musim vyrobit letáky-včera jsem se s tim srajdila asi 3 hodiny..stáhla jsem si nějaký programy,ale vůbec to s tim neumím,to bude ještě boj ...v pondělí si zajdu nechat obnovit živnosťák a pak musim pořádně vylepit a roznést letáky...udělat pořádnou reklamu a pak už se budu muset modlit..chci dělat veškerý opravy,úpravy,krácení,prodlužování všeho co jde,výměny zipů,šití nových věcí,kapsářů...prostě všechno co si kdo vymyslí![]() chci rozvést letáky i do okolních vesnic,protože sem hodně lidí vozí děti do školky a do školy...no doufám,že to půjde...bylo by to super,už jen proto,že bych měla čas na děti..co vám budu povídat ![]() |
| Danina+holčičky | 73768 |
|
|
27.1.2011 11:04:56
Ahoj.
Beo,Danečkovi byly 16.1 2.měsíce,na kontroly chodí pořád někde,to je šílený u těch předčasně narozených miminek,co všechno u nich hlídají,ale je to dobře. Jaru,taky jsem nadšená z miminek,ale už jen z cizích,do třetího už bych teď taky nešla,ale ještě nedávno bych si to rozmejšlela. Beo,to je fain,pomalu se to všechno připravuje,to je jasný,že holčičky se musej dokrášlovat a ven se jim nechce.No jsou prostě rozumnější. ![]() |
| amanvireja | 94029 |
|
|
27.1.2011 9:49:01
Ahojky , Lili mi včera vylila smetanu na klávesnici , blbne klá vesnice , tak se předem omlouvám , něco opra ví m ,ale pře ce je n.
Už se s chá ní m po dlouhýc h ruka vi cíc h na příští rok -díky ![]() Dani super prá ce také chciiiii Od 1.1. mi snížili mateřskou na 3800, -![]() Jaruš uvídime uvidíme také bych to nedala, další dítko![]() Beo , jak ti je? A jméno ? ![]() |
| Jarka. | 53566 |
|
|
27.1.2011 8:56:27
Dani, no to je fakt super, pro mámu s dětma úplně ideální
To bych taky brala.Hele, mě ted zrovna zas začla zlobit antiko a úplně se děsim otěhotnění. Mě by asi už fakt hráblo být ještě tak dlouho doma. Jako když vidim miminko v postýlce, tak celá taju, ale nedala bych to, rozhodně ne ty děti takhle za sebou... Beo, už jsme natěšený. Jaký teda zvítězilo jméno? |
| Bea111 | 57655 |
|
|
27.1.2011 7:53:57
Dobré ráno,
Jarko ![]() Dani ta práce zní skvěle, to je můj se, upravit si pracovní dobu podle sebe, hlavně aby těch bodů bylo dost a dalo se vydělat s normální pracovní dobou, držím pěsti. no a jinak Vilda už byl v tomhle termínu na světě a paní se asi nechce:) dle ut 3,5 kila a otevřená jsem na prst, takže to může být zítra nebo taky za 14 dní,tak jsem taková natrní,ale zatím necítím nic:) Daník je šikula, kolik mu už je? hlavně ať si pohlídá kontroli mezi šestinedělím a třetím měsícem,ale to ona už má asi rozjetý ne, Vilém v tý době přestal pít a jak jsme nebyli u dr. tak já to poznala pozdě a přišla o mlíko |
| irlev | 29736 |
|
|
27.1.2011 7:08:53
Jarko, ale teď sis fakt zadělala, takovýhle smutnění je klasický předstupen otěhotnění
Tak copak to bude tentokrát? ![]() Danino, to zní bezvadně! Hlavně ta pracovní doba podle sebe, si to přizpůsobíš holkám a je to opravdu ideální A Danielek teda jedlík, tak to má bejt ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.