Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Fidora | 73732 |
|
|
26.1.2011 21:51:48
Jarko. tak šup šup, ať jí můžeš za 9 měsíců zas rozložit
![]() Daneček krásně baští. Dani, to zní jako fajn práce ![]() |
| Danina+holčičky | 73768 |
|
|
26.1.2011 20:52:21
Jaru,já tu zrovna jsem,to je náhoda.
No jo,to znám,miminko je pryč. ![]() |
| Danina+holčičky | 73768 |
|
|
26.1.2011 20:49:28
Ahoj holky.
Díky,že jste na mě myslely. Ještě mám čas na rozmyšlenou,ale jestli na mě počkají do května,zatím to vypadá,že jo,tak to nejspíš vezmu,jde mi hlavně o to,že je tam pracovní doba,kterou si udělám jen podle sebe,jak si objednám lidi a podle odvedené práce,tzn. vydělaných bodů se odvíjí plat,což je celkem motivující a hlavně,je každýmu jedno jestli budu v práci denně 5 nebo 10 hodin.Dám určitě vědět,zatím rozýšlím.7.2 bude hotová smlouva,tak je čas.Fotky mám v PC,ale ten nechodí,ale snad brzy bude vše ok a hned sem fotečky dám. Májo,chápu tě,já pořád dumám nad tím,proč má ségra tak hodný miminko,dnes tu zrovna byla s Danečkem celý den a on jen spí a jí a kouká,je k sežrání,jo a váží 3 800g,takže za 2 měsíce 2kg,to je jedlík. Ty dlouhý rukavice máme taky,jsem spokojená. Beo,jak se cítíš? |
| Jarka. | 53566 |
|
|
26.1.2011 20:47:26
Tak holky, musim se podělit, i když mě tady nikdo zrovna asi nečte. Dneska jsem skoro po 4 letech složila postýlku a dala jí na půdu
Malá dostala velkou postel a už si tam hoví. To je hrozný, zrovna tu postýlku ani nemam komu půjčit. Já si jí totiž chci nehćhat jako jednu z mála věcí s tim, že jí budu třeba půjčovat kamarádkám. |
| Fidora | 73732 |
|
|
26.1.2011 13:09:17
Ahojky,
jak se všechny máte? Jarko, rukavice super ![]() Danino, jak jsi dopadla? A přimlouvám se za fotku Dnaečka. |
| Jarka. | 53566 |
|
|
26.1.2011 12:54:53
Normálně je natahuju nahoru, malá je má až nad loket, občas si je teda sundá, ale jdou krásně zase nandat, kdežto dřív, když si sundala rukavky, tak už jsem je pod tu kombinezu nenarvala. Měli je ted v HM v akci, ale jen růžový pro holky za 250.
|
| amanvireja | 94029 |
|
|
26.1.2011 12:36:41
Jaruš já nevěděla kdo je měl
![]() A dáváš je nahoru? A jak do nich strkáš tu bundu? Pořád nad němi uvažuji. |
| Jarka. | 53566 |
|
|
26.1.2011 12:29:47
Májo, já tohle taky nechápu, ale znám takový jedince, co od narození spí celou noc, stačí večer nakojit a spí až do rána....
Alešek spí celou noc tak od 3 let, malá se budí pořád, pokud teda nespí s námi.Ty vysoký rukavice jsme na konec koupila i Marketce, jsou super, já jsme spokojená. |
| amanvireja | 94029 |
|
|
26.1.2011 11:31:34
Ahoooj Danin a spol.
Danin držím palečky ,jak jsi dopadla? Květuška spinká celou noc? to bych také potřebovala ,mi dítka začali spát celou noc až od 3let,teda Lili ještě nevím kdy se to naučí ,už by mohla ,to cickání ustavičné už mě neba v noci.Jaruš moudrák-auvajs¨ Chceme jet s dětmi lyžovat a bobovat v neděli ,nevíte o něčem na moravě pro zdatného lyžaře a i pro dítka? A jak dopadly ty dlouhé rukavice? nevím kdo je kupoval ,ale pak jsem tady nebyla tak nevím jestli se osvědčily nebo né? |
| Bea111 | 57655 |
|
|
25.1.2011 14:17:24
Dani držíme pěsti:)
a hoď zas fotky malýho,ať se pokocháme:) Jarko moudrák:( Market je šikulka:) a ty prachy se myslím ještě neplatí, Darsy psala něco kolem února |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.