| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 37272  [Dalších 36462 >>]
Jarka. 53566
25.1.2011 11:03:57
Ahoj, no jo, tady je to jak po vymření. my jsme všichni nastydlí, i tatku máme doma. mě z tý rýmy chytl moudrák. V sobotu teda jsem místo ležení jela s tchýní pro psa, to zas byla hurá akce. V pátek večer jsme o tom mluvili a ona pořád, že jí ten pejsek chybí a tak, no a v sobotu už jsme pro něj jeli~t~
My máme doma hroznej bordel:-©, odešel nám vysavač, jdu si ho pujčit ke tchýni, jinak tady shniju. dneska ho už obvjednám.
Holky, já tu zálohu ještě neplatila, pač máme přeinstalovaný počítač a já tu nemám v čem tu tabulku otevřít, ale večer bych se mohla hecnout a něco stáhnout.
Máte u vás sníh?? U nás včera dost napadalo, samozřejmě zrovna když jsem nutně potřebovala odject k našim, protože celý den tady nešla elektrika.
Ještě musim pochválit malou, už si sama říká na čurání, kadění teda neřešim, to hází do kalhotek, je to chuťovka. Ale stejně je to ted v zimě naprd, pač jí stejně radši dávám plínu i třeba jen když jedeme kousek, v zimě se to prostě nedá...
irlev 29736
25.1.2011 7:01:05
Danino, myslíme myslíme :) Ať to klapne! :)

No, Květuška spí celou noc, takže já si rvu vlasy, co jsem dělala blbě (víceméně dělám, protože tohel kluci nedokážou ještě teď :)

Danina+holčičky 73768
24.1.2011 22:16:49
Jo a zítra v 9.hodin,jdu na pracovní pohovor,tak na mě koukejte myslet.~:-D
Danina+holčičky 73768
24.1.2011 22:15:49
Ahoj holky.
Tak tady to vypadá,jako kdyby jsme už všichni pracovaly na plné úvazky.~t~
Anreo,myslím na tebe,dej mi vědět,jak budeš moci příští týden a sejdeme se.
Májo,Daneček krásně přebejvá,zítra jdou na vážení,tak dám vědět.Dája byla u ségry na víkend,já nemohla,protože Míša je nastydlá,tak jsem byla doma s Míšou.Ale Dája je prej velká pomocnice,takže všechno proběhlo hladce,spokojenost na všech stranách.A co ségra s Květuškou?To je fain,že holky pojedou s námi na sraz.~R^
Rendo,ahoj~3~,tady to fakt žije.~y~
amanvireja 94029
24.1.2011 9:51:53
Se po delší době objevím a tady nikdo?~e~
chjooo ,kde jste holky zlaté?
amanvireja 94029
21.1.2011 9:11:04
já nedočtla poslední stránku~q~
Andrj ,nem§že tě vyhodit ,můžeš zajít na sociálku, požádat o výživné na dítka i sebe , udělejte si v domě svůj pokoj ,který budete zamykat ,své potraviny a nevař mu ani neper,prostě žijte jakoby odděleně. Na sociálce ti vše vysvětlí a se vším pomůžou . To je smuté takovýto chlapi ,ale dopředu to člověk hold neví -bohužel.Držím palečky ,musí to být děsně vyčerpavající psychicky .
amanvireja 94029
21.1.2011 9:05:47
Beo ,jéé to je krásné ,já ti i závidím to bříško a monitorování a utz a pak mimi v náručí~s~~s~~s~~m~
Andrej tchýně , ~a~ já bych to tak nenechala ,asi pokud mi chce prát a žehlit tak klidně může ,to jo ~t~ i vařit klidně každý den ,ale mudsela by se semnou na tom domluvit ,takové přeúadovky to nemusím ,jsem konzerva~d~ Ta má tchýně mi i dceři chodí v bitech a kdyby mohla tak by chodila sna ve všem, jednou hlídala dceru 9let na týden ,koupila jsem dceři nové boty a co myslíte ,jsem se vrátila a boty rozjeté její nohou do šířky ,mě malém piclo~8~ Si také postěžuji, dětem koupila na vánoce hračky které dítka vůbec neberou a to dohromady všem za 500,- takové ty co jso z levných obchodů, podle nás prý nakupovat nebude .když jsou to její peníze tak dětem koupí co ona chce :-© kravka .nemám jí ráda kvůli dětem.Tak a teď jsem si vylila srdíčko já~t~~2~
Jaruš natočený pláč mimuška měla jen Anitka v mobilu ,mě to nenapadlo a teď nemáme nic páč naše hodná Lili hodila už utopila druhý mobil~q~
irlev 29736
20.1.2011 18:17:57
Andrej, to víš že jo, máš toho dost, není se vůbec co divit.
Pevné nervy, ať ustojíš rozhovor a nějak se dohodnete. ~;((
Andrea,cácorky 11/00,5/07,6/09 1091
20.1.2011 11:44:42
Ahoj jsme manželé mám zde trvalý pobyt já i děti, taky si myslím, že mě jen tak vyhodit nemůže. Včera už mně prostě ruply nervy a asi jsem to vyhrotila, ale ono když se Vám vysmívá a sám si přitom každý den vykuřuje a popíjí celé odpoledne v garáži přijde domů v 7,30 dá dětem dobrou noc a sedne si k telce v pohodě se navečeří a dá si ještě další 2 pivka, tak si myslím, že se mi nemůže nikdo divit. Asi by nám včera nic nehrozilo, protože, když viděl, že se balím dal zpátečku, ale radši nebudu pokoušet osud, když se rozzuří jde z něj strach.
U našich být tak dlouho být nemůžu a nechci, mají baráček 3+1 a táta je v invalidním důchodu po vážném úrazu hlavy. Navíc Páje jsem slíbila, že tady 4.třídu dochodí.
Dneska s ním chci nejdřív domluvit podmínky dalšího soužití na těch 5m S tím, že pro něj odmítám cokoliv dělat nebo když ano tak na oplátku bude dělat něco on pro mě. Teď mi nepomáhá vůbec s ničím, domácnost ani děti se ho netýkají, když jsem po něm včera chtěla aby mi vyjmenoval alespoň jednu věc tak mi řekl, že po mně uklízel dvůr konkrétně odnesl 3pokakané plíny, které byly za dveřma do popelnice, já je tam nosím až ráno jelikož popelnice je v chlívku a nechci tady nechávat holky samotné.
Pokud ne tak holt půjdu přes úřady a najdu si tady ve vesnici pronájem(mám svoje finační rezervy takže pokud by mi nedával žádné peníze hlady neumřem)ovšm ve vesnici bude vědět každý co je zač o to už bych se postarala. Vím, že je to sviňárna ale nechci aby mu naletěla případně nějaká další.
Jarka. 53566
20.1.2011 10:51:48
Ahoj,
Andrej a nbemůžeš být u tvých rodičů? Nebo pak se s nim dohodnout, jestli by do toho června nemohl být dole u mámy. To je fakt těžký~d~Tak se drž.
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 37272  [Dalších 36462 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.