| koblajs+víteček 11/07a Adámek | 79664 |
|
|
odsávání26.9.2008 12:24:48
Ahoj holky.my jsme koupily také odsavačku na vysavač a je to výborná věc.malej u toho moc neječí,ne tak jak u normální hadičkové.to byla u toho histerie.jsem s ní spokojená.odsávám v leže na přebalováku a je to hned odsáté!!Malýho spíš ted ještě trápí chrapot,ale to už jsme měli asi po třetí.trpí nato!
![]() |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
Re: ...26.9.2008 11:48:28
tak ja sem dám jinou,tamta byla nekde v diskuzi vzadu
ale specialne pro tebe je ale už z března![]() |
|
|
Re: ...26.9.2008 11:40:51
tak ted sem psala takovej dlouhej příspěvek a nic!!!!!!!!!!
jdu ohřívat knedlíky k rajský. ahoj večer |
| včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 | 72703 |
|
|
Re: ...26.9.2008 11:40:42
Miru, mrzí nás to i za Tebe
.K tý vysavačový. Já to dělam tak: posadim na klín zádíčkama k sobě, zapnu vysavač, to se ještě nebojí, loklama přítáhnu její ručičky k sobě dozadu, ale stejně je pak občas honim, a hlavičku zafixuju tim, že přidržuju ruku na čelíčku. To sem to teda popsala . A vysavače se nebojí, ani tý hadičky, když jí necham, ať si s ní hraje, ale jak pustim vysavač a přicucnu do nosní dirky, tak sebou šije a jančí. Ale je to fakt mžik, šup jedna, šup druhá a pak koukam, kolik jsem toho vytáhla! U nás v lékárně za 350,-. Danuš, a kde tu fotku najdu? jsem zvědavec na zabití ![]() |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
Re: ...26.9.2008 11:08:47
Jezdíme do Jiřetína pod Jedlovou. Škoda, netušila jsem
. Hlavně to bylo tak narychlo. Zjistila jsem, že nám jede za 13minut autobus a byli jsme ještě všichni v pyžamu. Sice vyčistěný zuby, vypitý flašky, ale stejně. No stihli jsme to a to jsme tam ještě chvilku stály. A máme to na zastávku 100m. Když to sem píšu, tak nechápu, jak jsme to mohli zvládnout-divný . Jojo, taky mi to občas nejde vložit, tak to zmáčknu dvakrát nebo třikrát, počkám a to jde pokaždý, ale je to tady pak víckrát. Holky mě to tak mrzí, tam je krásně a my budem tvrdnout doma. Tak jsem se těšila. Ale nedá se nic dělat, no. Pojedem příště . |
|
|
Re: ...26.9.2008 11:00:24
tak to je škoda,že nepojedete.a na víkend má být hezky.tak snad příště.škoda že si nenapsala,že jdete dolu k Čapkový.já byla akorát okolo 9té v krámě a na krátký procházce.mohli jsme si okouknout kluky
.a sebe .a kam vlastně jezdíte na tábor??někam okolo Děčína?? |
| Leňa + Dave a Kačka | 32846 |
|
|
Krásný den26.9.2008 10:55:06
Ahojte.
Tak to vypadá konečně na nějaké hezké počasí. Už mi z toho hrabalo, být zavřená s andílkama doma. Oni si sice zábavu našli, ale hračky to nebyly. Hráli si třeba s prádelním košem. Vyházeli vyžehlené prádlo a tím mě donutili ho poskládat do skříně. Kačka strašně ráda na něco vylízá, třeba obrácené krabice nebo ten prádelní koš. Slézá pozpátku a zkouší i dopředu, ale je strašně opatrná a vzdá to. Dany i Davča si urazil přední zoubky o vanu. A tím se porušila sklovina a má tam kazy. Zubařka už je dvakrát opravovala. Předtím měl krásné bílé zoubky. Valsi já taky všechno mixuju. Kačka stejně nemá čím by to pokousala. A Valsi už ti malá pije dobře? Káča nevypije nic. Nočník jsem ještě nezkoušela. Nepřislazuju a cumel nemá. Zato nevím proč, mám zlozvyk olizovat lžičku a zkoušet jestli je jídlo už vychládlé. Miry škoda, že Vám výlet nevyšel. Hlavně se brzo uzdravte. Fotečky: Jsou nádherné ty velikánské modrooké kukadla. Holky taky se Vám stává, že nejde příspěvek vložit? |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
Re: ...26.9.2008 10:08:48
Ahojky, tak nikam nejedem :(. Přišli jsme od dr. Máme teploty a zahleněný jsme jak blázen. Takže doma v teplíčku, žádný tábory-škoda, no. Odsávačka stojí 340,-Kč v lekárně v Hypce. Jinde jí včera neměli. Teda v Mateřince a v lékárně v Bezručce ji neměli. Prej jí maj ještě na druhý straně v tý hlavní lékárně za GEManibank, ale tam jsem nebyla. No malej řve asi tak stejně, jako když odsávám hadičkovou, akorát u týhle je blbý, že doporučujou odsávat v sedě, aby to jako mělo ten spád nudlí
a to ještě nemám vychytanou polohu, aby se necukal. Ale možná někdo odsává i v leže????? Co mamči, co jí máte? No zatím se vysavače nebojí, ale odsáváme chvíli. Tak uvidíme. Ale myslím, že i kdybych ho chvíli vzala na ruku a vysávala chviličku s ním, tak uvidí, že nejdem na nudle a zvládne to. Jinak nudle lítaj pěkně, hlavně musí zůstat volná druhá dírka!!!!!!!! Já jsem to včera zkoušela na sobě, abych věděla, jaký to je a jak už mám větší nozdry a hejbavější :-D, tak se mi druhá jakoby přicucla k sobě a zavřela a to je dost nepříjemný. No ale ty dětičky maj ty nosánky takový tvrdý, že se jim ta druhá dírka nesplácne tím tlakem. Tak páček |
|
|
Re: ...26.9.2008 9:54:59
ahojda
odsávačku mame zatim tu hadičkovou,už druhou.tu první jsem vysterilizovala v mikrovlnce .o te na vysavač přemýšlím dlouho.co stojí??a nebojejí se prckove pak vysavače??malej má vysavač rád a chodí s ním po bytě když luxuju,tak se bojím abych mu nevypěstovala nějakou fobii.odsávání nudlí totiž nesnáší(a já taky).tak aby si to pak nespojil s vysavačem?!Včelko tady na jedný fotce sem já.ten popis co si psala -to je moc pěkný.ale já mam jen ty modrý oči.vlasy mam sice světle hnědy-myší.ale barvim si je.teď na tmavo.loni na zrz.no a štíhlounká sem byla ...někdy v 19 ti??no asi ani tenkrát ne. ![]() ![]() ![]() |
| včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 | 72703 |
|
|
Re: ...26.9.2008 8:43:17
Odsávačku na vysavač mam a nemůžu na ní dopustit. Je to všechno hotovo rychle, mam volnou pusu (já jsem toho hadičkovou odsávačkou stejně nikdy moc neodsála).
Danuš, nevim, proč jsem si myslela, že jsi velkooká modooká (to asi sedí) kurdnatá štíhlounká blondýnka. Takovej ztělesněnej anděl - zdravotní sestřička. |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.