| Lenčča | 67896 |
|
|
30.4.2010 7:28:07
My taky dáváme plenku jen na noc. Jinak už jí nechce, ale občas se ještě stane nehoda. Mirko, když dáš dítě do školky na víc než pět dní v měsíci, seberou ti mateřskou. My jsme také pořádnemocní - o víkendu měl manžel střevní chřipku, v pondělí to měl Vašík, ve středu Veru a teď ležím já. Je mi fakt blbě. Tak se zatím mějte. Pa
|
| včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 | 72703 |
|
|
29.4.2010 20:41:55
Krupi, já bych tu vaší Adrejku chtěla vidět! A Haničky Barušku taky.
Jsem děsná zvědavka. |
|
|
29.4.2010 20:31:16
Valsi, neboj, já si to před 3 týdny (tak nějak) myslela taky, že snad z tý plenky nevyroste. A ani nevim, kde se to zlomilo. Nejdřív jsem hodně mluvila o bazénu, že půjdeme, ale že už musí být bez plenek, jinak to bude ve vodě vidět, kdyby se počůrala. To moc nezabralo. A to se do bazénu hodně těšila. Pak jsme viděli jejího o rok staršího kámoše venku čůrat, tak jsem jí řekla, že takhle to dětičky dělají a nenosí plenky, že je ostuda a já to Davídkovi řeknu. Zabralo asi to, i když si vlastně ten hlavní zlom nepamatuju. Každou chvilku jsem jí nechávala bez plenky, aby se počůrala a byla mokrá, ale jak jsme měli někam jet nebo jít,stejně tu plenku dostala. Myslim si,že jednou ráno vstala a už chodila jen do nočníčku.
Ty školky se dobře vymlouvají. "věk" . to by musely brát do školky jen zářijňátka nebo ještě srpňátka - ten jeden měsíc by snad maminka i bez příjmu vydržela. Vždyť jsme od září jen dva měsíce! ![]() |
| Valsi | 82350 |
|
|
29.4.2010 16:07:44
Ahoj holky,
opravdu jsem dlouho nic nepsala..nic nestiham...porad jsme nemocny (vzdycky nejdrive mala a pak hned ja) :-( Ted jsme zase nachcipane ale ja to tentokrat odnesla hure...vcera vecer jsem si musela zajet do nemocnice pichnout ucho (a to jsem si myslela ze na to trpej jen deti) ![]() ![]() ![]() Na zapis do skolky jdeme az pristi tyden tak uvidime ale spis to vidim blbe kvuli veku. A s plinama radeji ani nemluvit...uplne odmita chodit na nocnik (mela obdobi kdy si rikala a obcas se ji povedlo vycurat ale pak proste prestala)...takze jsme tu asi posledni ostudy mimina ![]() Jo jinak vitam nove listopadky ![]() |
| krupima-2 děti | 18643 |
|
29.4.2010 9:31:52
Ahoj holky,
Ajunka má plenu už jen v noci a to si ji stejně asi 20x sundá. Už jí ji nandaváme těsně před spaním,pak jdu zkontrolovat a plena leží vedle postele. Tak jí ji zase nandám a v noci třeba přijde a bez plenky... tak nevím myslím,že by to celou noc ještě nedala,protože trošku počůraná ještě je - ta plenka ![]() Jinak je hrozně tvrdohlavá,musí být po jejim,ale takový ty vztekací záchvaty už má snad za sebou ![]() jinak tady praha hezký den ![]() |
| brabenec+Adélka | 72965 |
|
|
29.4.2010 7:56:27
Adélka má plínku taky jen na spaní-ale protestuje vždycky,když jí dávám.Tak jsem zkusila bez a nepovedlo se-mokrá postel:-(
Měla před 14 dněma virózu-38,5 horečky dva dny a pak se jí udělali v puse afty-plný dásně,rudý.Chudinka.Dostali jsme nějaký prášky,který samozřejmně nechtěla ani v čaji a nakonec nám pomohl tantum verde. Teď bojuje s rýmou a máme dělaný kapky z lékárny,tak snad konečně zaberou.A už mi to stačí ![]() |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
28.4.2010 23:15:25
Ahoj vsici
.Hanko,tady Deciiin .U nas-zachod uz pouzivame dlouho,Misak totiz i u nocniku stoji.Kadime do pliny a v noci taky plina.Ted jsme marod.Prvni ja-bolesti krku a telo,pak Luky-od vcerejska to same,co ja a zitra jedu s Misulou-zanet spojivek.Vcelko,hezke fotky .Mam dve knizky,tak ctu-Jak nevychovat dite s pocitem menecennosti a Tajemstvi vychovy stastnych deti.Hodne me to bavi.Do skolky jsem premyslela,ze bych dala,aby chodili rok s Lukajdou,ale ja bych si pak prisla na materske(mam do 4let)tak nejak zbytecne.Chodili by domu po obede,tak jedine,ze by se naskytla nejaka pidiprace,ale to radsi budu jeste ten rok s Misutkou.Stejne tady u nas na tech par hodin bych asi tezko hledala a pak bych si fakt na matersky prisla divne-bez deti .Takze nic.No ja jdu spat,rano na me zase bude Misak volat"Mami,je too-rano" .Tak ahooj |
|
|
28.4.2010 20:51:09
Krupi, no jasan. ty moje Andrejko-utěšovatelko
![]() Hani, poslední měsíc brrr . jak se citíš? Plenky už jen na spaní, jste přeci dobrý! Nebo vy už snad někdo nemáte plenky vůbec? to je ještě brzo, ne? nebo už je čas ![]() |
| Hanka, Barča11/07 a Ráďa05/10 | 76708 |
|
|
28.4.2010 15:30:03
Jé holky, tak moc díky za přijetí
![]() Barča je kus ďáblíka, ale to určo znáte. Venku jí nenechá žádná klouzačka a pískoviště v klidu. Teď se učíme přecházet silnici, protože je schopná tam vlítnout a nechala by se přejet ![]() Za měsíc se nám narodí miminko (chlapeček Radeček), tak snad nebude moc žárlit. Přes to všechno je to naše sluníčko a miláček ![]() V noci teda ještě plínkujeme ![]() Jo a jsme ze severu čech - Česká Lípa. A mě je 31 let. Všechny zdravím ![]() |
| krupima-2 děti | 18643 |
|
28.4.2010 12:30:00
taky tady občas zabrousím a čtu
tak občas můžu i napsat ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.