| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 | 
| 
 | 
Re: ...25.9.2008 23:29:13 
Ahojky, zdravím všechny. Trocha optimismu do počáska :-D. Hahaha. Ten asi nedodám, ale popravdě jsme každý den alespoň chvíli venku. Vozíme s sebou tu novou pláštěnku a těšíme se, až jí budeme moct nandat. Už se poštěstilo  
 . http://www.youtube.com/watch?v=JpHkcfui1WU Dneska jsem si koupila odsávačku na vysavač. Zatím jsme se moc nezkamarádily, ale opravdu už jsem nemohla. Odsávám nudličky tak třikrát za noc a tak sedmkrát přes den a už jsem fakt nemohla kolikrát. Úplně bolavá pusa a začalo mě z toho bolet i v krku, jak jsem napínala furt ty svaly a táhla a táhla. A skoro to nešlo někdy. Tak teď mám klid  . My už jsme tu ale Danču viděli  . Jednou na hřišti  . Taková černovláska, že? Ale neznám Tě, ač je to divné, protože většinou tady v Dc člověk zná podle ksichtíku dost lidí  .No a s tím nočníčkem, to mě taky překvapilo. Hlavně, že Ti to vůbec doporučuje. To my máme dr. takovou spíš, že nás nechá dělat, co chceme. Respektuje spíš nás, než aby radila. Můžem jí říct cokoli a všechno přijme. Taky řekne svůj názor, ale vždycky si přijdu u ní já ta, co rozhoduje o svém dítěti. Ale také ona ze mě musí cítit velký respekt k ní, jako doktorce. Fakt jí mám ráda. Vždycky se na ní těším. Ale tak co, každá dr. má jiný přístup. Tím nechci říct, že by jedna byla lepší než druhá. Jen mě to překvapilo  . Ty prášky na zoubky myslím, že se to bere i podle vody. Na těch práškách to je, že když je v tom městě voda taková a taková, tak se třeba bere jeden, někdy se to pak zvyšuje na víc prášků a někde se neberou vůbec. U nás doporučuje jak dětská dr., tak i zubař. Tak se mějte hezky, já se ozvu po víkendu, jak bylo. Už se těším  . | 
| včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 | 72703 | 
| 
 | 
Re: ...25.9.2008 21:23:25 
Danuš, a jak vlastně vypadáš? Vlož nám nějakou fotečku do našeho fotoalbíčka.  
![]()  | 
| Gabi+Tomášek 20.11.07 | 62672 | 
| 
 | 
...25.9.2008 18:27:26 
Ahojky... 
Danuš tak u nás je to stejné...jediné co po mě asi Tomík má jsou modré oči... ![]() ![]()  | 
| daniela Králová | 82794 | 
| 
 | 
Re: novinky25.9.2008 13:52:58 
dík,to jediný na něm je moje zásluha 
![]() ![]()  | 
| 
 | 
Re: novinky25.9.2008 13:25:06 
to je krásný! 
TY MODRÝ VELKÝ OČÍČKA!  | 
| daniela Králová | 82794 | 
| 
 | 
Re: novinky25.9.2008 13:10:29 
botičky moc pěkný.no a ty ceny.?!co se dá dělat. 
včelko náš rytíř přijede na bílém koni,a vysvobodí svojí princeznu něvěstu  ale abys nemyslela,že je to jenom tvrďák umí být i sladký hošík![]() ![]() ![]()  | 
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 | 
| 
 | 
Re: novinky25.9.2008 11:49:28 
Tyto botičky jsme si vyhlídli u Bati. A taky tyto jediné seděli. Tak mu je asi půjdu koupit. 
http://www.bata.cz/artikl/63166  | 
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 | 
| 
 | 
Re: novinky25.9.2008 11:44:05 
Ahoj Včelko, Ondrášek je taky můj ocásek, všude je leze za mnou i na záchod 
![]() Když jsem ho dala na nočník poprvé, tak se pořád zvedal a šplhal se po mě. Pak se tam párkrát náhodou vyčůral a já jsem ho pochválila a hned vzala. Asi si to zapamatoval. Teď ho tam posadím, posedím u něho a moc ho nebavím (ať má klid) a čekám. Když se vyčůrá tak natahuje na mě ruce, že chce zvednout a tím mi i dává najevo, že je úkol splněn. Jednou jsem ho odběhla a on si nočník vylil tím jak se z něho škrábal, tak od té doby radši čekám u něho. Chce to trpělivost a půjde to i u vás ![]() Ještě k těm botičkám...z ortoped. hlediska není vhodné aby mimi chodilo bosky po rovném povrchu kvůli plochým nohám. Takže na doma bačkůrky pro první krůčky ...ty vyšší, aby byla pata zpevněná. Zděděné botičky do kočárku neva, ale na chození určitě ne. Jak tady napsala hezky Dana první krůčky přece musí být v nových botách ![]() Tabletky na zuby jsme taky nedostali. A kartáček malý kouše a má ho taky jako hračku. Máme zatím jen 2 zuby a 2 se klubou takže toto nějak neřeším. Nepřislazuju sice nic, ale cumlík olíznu vždycky když není po ruce voda.  | 
| 
 | 
Re: to je dneska ošklivo25.9.2008 11:32:41 
No jo, Danuš, říkala, poprví jsem to tu nadhodila a pak přešla. To bylo na 8měsíční. Teď to říkala zas. 
 | 
| 
 | 
Re: to je dneska ošklivo25.9.2008 11:28:39 
Miru, přihoď sem něco z toho optimismu pro tohle počasí! Kdybych nemusela pro chleba, tak snad ani nevylezem  
 . Danuš, a rytíř náš ženich. No to se hodí! My jsme tu zakletý v hradním městě co status města jen kvůli nejstaršímu kamennýmu záchodku.   a chlapi rytíři - no hezky to vychováváš  .Miru, ta slovenská písnička je moc pěkná. Slyšim jí teď poprví. Valsí, co očíčka? s tim baštěním na kousky ti neporadim, pač nic nevim. Možná zkoušet ať sama strká do pusinky zralejší banán na kolečka. Takhle jsme začínali my.  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.