| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 42217  [Dalších 42097 >>]
daniela Králová 82794

Re: to je dneska ošklivo

25.9.2008 10:49:16
tak my mame do kočárku botky po starším,ale myslim že když v nich stejně nechodí,tak se asi nic nestane?
až bude ťapat sám,koupíme nový,přece jen,budou to první kručky,tak musejí bejt v nových botkách~:-D~:-D

Včelko,neděláš to špatně,prcek má taky kartáček na žužlání,aspoň si zvyká,a já mu občas jako zašmrdlám v pusině.s tím ocucáváním nevím.snažím se to moc nedělat.ale až teď co má Dáda ty zuby hnusný.dřív mě to moc nenapadlo,to nedělat.ale když není jinýho zbytí,tak oblíznu-třeba venku dudlík,když nemáme sebou vodu na opláchnutí.

a nevím s těma tabletkama na zuby.třeba to tvoje dr. nedává.a fakt ti řekla že máš vysazovat na nočník???to je síla.teda skoro všichni to dělaj,ale měla jsem dojem,že dneska ty doktoři,se spíš drží toho trendu,nechat dítě vyvíjet přirozeně.a nevysazovat.no já teda dávám na nočník,ale nějak to nehrotím,většinou řve že tam nebude,tak ho nenutím.
daniela Králová 82794

to je dneska ošklivo

25.9.2008 10:35:00
ahojky

tak tady je ale zataženo.Mirko,počasí pro tebe~;)

já teda MS mám hned od šestinedělí.měla jsem to u obou kluků.kojení nekojení.s Depo.proverou tady nemám osobní zkušenosti,ale holka v práci si jí nechávala píchat a neměla MS vubec.a jiný dvě známý zase krváceli pořád.asi v tom nebude nic pěknýho.

tak,dneska už konečně pojedeme koupit větší autosedačku.už o tom mluvim snad 2 měcíce a konečně!!!to vajíčko už je prckovi opravdu,ale opravdu malý.a je tam vyloženě nespokojenej.
tak se těším.

jo a venku jsem vjela do h..a~:-©~:-©~:-©
když už to ten pejsek nemohl vydržet na trávu,copak neměl páníčka,kterej to uklidí???my taky měli hafíka,ale chodila jsem venčit s pytlíkem v kapse. tak papa.
včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 72703

Re: novinky

25.9.2008 10:29:49
Teď to po sobě čtu a koukam, že tam mam hrubky. Takže čtěte s rezervou. Jsem ukázkou demence. Snad mi rozumíte, pochopíte, omluvíte a hrubky přehlídnete :-)
včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 72703

25.9.2008 10:26:54
holky, já kojim 3x,4x denně, 2x,3x v noci a mam to už potřetí~f~
Luci, Valsi, máte šikulinky, šikulkový!
Miru, to může být senza, takovej tábor! koupit klukům morčátko byl dobrej nápad, já bych taky dětem koupila zvířátko, ať se učí se starat a mít zodpovědnost :-)
Ty boty, taky radši koupim dražší v krámu. Kort u dětiček, když nožka roste je to důležitý. Co myslíte o sděděných botách? vadí/nevadí? my nějaký máme. Jsou to 20 a přijde mi, že jsou jak lodě, zatim.
A budete kupovat botky na ven i domu? Jsou lepší doma bačkůrky nebo nožky jen tak? z ortoped. hlediska?
Včera jsme byli u doktorky na 10. Koukam, že neudělala zápis do průkazky, tak nevim tu váhu přesně. Byla něco kolem 8 a půl kila. Prej ale, že když běhá, tak to všechno vyběhá. A asi 5x řekla "no, ta je nějaká živá". Při vyšetřování řvala Danča jak tur a pak mi vysela na krku jak opička :-). Bála jsem se tam jít, protože má na čele dvě fialový boule. Ale doktorka jen upozornila, že všechno nebezpečný uklidit a vrtkavý připevnit, ať nic nepadá. A už podruhý mi doporučila zkošet nočník. Ani jsem neměla čas s ní o tom podiskutovat. Chtěla jsem jí říct, že vůůůůbec nevydrží sedět, jen co jí posadim, frknu něco do ruky ať se zabaví a jdu stranou a nevšímam si jí, tak už jen, co poodcházim, tak už leze za mnou. Prdka moje. Ocásek. Takže Luci, jak vy jste to natrénovali?
A olizuju lžičky, když je třeba i dudlík, sladim, a kartáček má jen na zvyk, na kousání,když já si zuby čistim, ona si ho žumlá, tabletky zatim nemáme a ani o nich nic nevim. Takže dělam všechno blbě ~;((
koblajs+víteček 11/07a Adámek 79664

novinky

24.9.2008 14:54:14
Ahoj holky.no když tady probírátwe MS tak já to mám špatný.Už od března nekojím a přesto jsem to nedostala.a to možná kvůli tomu,že jsem si nechala píchnout antikoncepci Depo-proveru.Poslední injekci jsem měla v dubnu,ale i přesto nic.Takže jdu v pátek na gynekologii a budeme to řešit!!Jinak malej taky umí udělat paci-paci,potom jak je veliký a pá pá.No nic jdu dělat nějaký oběd pro manžela.tak se zatím mějte.
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475

24.9.2008 14:07:34
Valsi, já už to taky dostala :(. Teď 8.9. Fuuuuj. Poslední MS jsem měla 28.1.07. Já jsem ale kojila špatně. A vlastně jsem to dostala až měsíc po úplně posledním nakojení.
V Děčíně je taky ošklivo. Byli jsme s klukama dopoledne tady u kamarádky na kafču. Měla pro mě hobliny pro našeho morčáka, tak jsme trochu pokecaly, jak jinak :-D. A že to umíme. No já určitě, jsem rozená žvanilka :-).
Doufám, že na víkend bude hezky, jak říkaj, protože jedu s klukama v pátek odpoledne na víkend od mateřského centra. Na tábor. Pojedem už podruhé, tak se těším. Žádný vaření, uklízení, jen maminy s dětma a někdy i tatínkové. Opékání buřtů, procházky, hřiště. No taková pohodička.
Cena bot-no coment. Ale co se dá dělat. Pro všechno půjdu klidně k vietnamcům, ale pro boty nee. Jo já mám na zahradu od nich, ale jináč si kupujem všichni v obuvi.
Tak běžím něco vytvářet. Mějte se
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595

24.9.2008 10:08:27
Ahojte, dneska je opět škaredě u nás...už se těším na to sluníčko co hlásí na víkend~k~

Včera jsme byli u Bati změřit nožičku. Máme 19 a zimní botičky budeme kupovat 20. Vyzkoušeli jsme asi čtvery a pokaždé nám tam špatně dosedla pata. Dneska mají dostat zboží tak půjdeme zase zkoušet, ale je to mazec 499,- zimní + 149,- bačkůrky na doma. No jo jenže určitě jste viděli tu reportáž v TV o tom, že 80% dětí mají zdeformované nožičky kvůli špatné obuvi... je to alarmující a k zamyšlení.

Jinak u nás nic moc nového. Jen už Ondrášek ví, k čemu je nočník a už tam udělá potřebu, když ho tam posadím. Někdy chvilku čekám, ale nakonec se dočkám a pochválím ho.
Paci, paci, pacičky děláme...nebo tak tak všelijak...je to roztomilé.

Kaše na noc jíme, ale taky bych neřekla, že po ní líp spí. Teď se nám klubou ty zoubky tak se víc budí za noc a já víc kojím, ale už mě to taky unavuje (noční kojení).

Holky fotky jsou moc hezké, kluci šikovní všichni

;)
Valsi 82350

novinky

24.9.2008 8:55:11
Ahoj holky,
tak mam novinku...mala zacala konecne delat paci paci :-)
..nejak si se vsim dava nacas. Treba s jidlem hrozne zapasime protoze vubec nechce jist nic v cem jsou kousky nebo to ma jinou konzistenci nez uplne hladke/rozmixovane :-( Davam ji na kousani susenky, jablicko, kurku chleba...zizla to ale pak to vyplivne..kdyz se ji to nahodou dostane do krku tak dela ze bude zvracet nebo dokonce ublinkne.
A pro me priserna zprava je, ze jsem TO po tech mesicich poprve dostala ....bez TOHO to bylo skvele :-(
spolehala jsem ze kdyz kojim skoro kazde 2-3hodiny ze to jeste par mesicu pocka :-(
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475

Re: Sluníčko

23.9.2008 23:26:57
Já myslím, že ty děti to mají ze školky. Jak se tam baví. Ale vím přesně, o čem mluvíš. Ten náš je kolikrát taky až "hnusnej". Někdy mi to hlava nebere a pak na něj křičím a nadávám. Prostě nějak mi to nejde jinak. A pak někdy mi přijde, že můžu vysvětlovat do aleluja a jsem v pohodě a nic mě nerozhází. Ale poslední dobou spíš vyhrává ta špatná stránka mě. Nejhorší je, že čím víc já přitvrďuju, tím mám pocit, že zvyšuju i jeho hranici, kam on dokáže zajít. Prostě protestujou a snažej se bejt hustý, když my jsme taky. Pamatuju se, že jsem nebyla jiná. Chce to jen najít taktiku, jak na ně. Ale kde brát tu energii, že???? Někdy to prostě nejde. Jsem z nich kolikrát tak vyčerpaná a na dně. Teda zatím z Lukajdy. No ale za ten rok a půl to čekám u Mišáka. A bude hůř :(. Doufám, že to budu alespoň tak nějak zvládat trochu v pohodě. Taky jsem palice a jak s ním někdy nemůžu hnout, tak mě to ničí :(. Běžím spát :-)
daniela Králová 82794

Re: Sluníčko

23.9.2008 23:13:24
tak ti přeju ať ti dobrá náladička vydrží co nejdýl.Dáda je taky dost tvrdá palice,a ještě je strašně drzej.i když ke mě si toho nedovolí tolik.jak jsem psala,že švagruša má rodit každým dnem,tak přijela babička z Moravy sem do DC.aby pak viděla mimi.je jí 81 let.no a ta se nabídla,že může pro Dádu chodit do školky.tak v pondělí byli ještě s tchýní pro něj a pak šli na hřiště.no,on tam spadl z houpačky,a nadával jim,že za to můžou,že spadl.ale fakt dost hrozně,jako že je zastřelí a tak...na mě to zkoušel cca před pul rokem a-kdo nebije děti ať nečte-dostal na prdel+vysvětlování,že střílet na lidi se nesmí,že umřou atd atd....že od té doby si to ke mě nedovolí.no,vrátili mi ho a řekli,že zlobil a že prej ať mi řekne sám,co udělal.řekl,ale až dneska ráno.po troškách.jo a neřekli mu na to nic....takže nevím co sem s tím mela dělat???sem mu domluvila,ale trestat a vysvětlovat měli ony,hned na místě.

no a takový konflikty s nim řešim skoro denně.teda ne tak vážný,ale dost podobný.doufám že z toho vyroste,jinak je to milej kluk.

tak se omlouvám za román.papa a dobrou.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 42217  [Dalších 42097 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.