| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
Re: Sluníčko23.9.2008 22:48:08
Dani, kdo ví
? Třeba ta holčička s tmavejma očkama ještě bude . Ještě jsme mlaďošky, cooooooo? No i když já mám pocit, že dvě děti mi na zátěž mé nervové soustavy stačí, ale NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY . Co já vím, co moje hormony na mě ukujou. Ale teď dva dny jsem jaksi vyladěná. Dětičky si užívám, co to jde. Na Lukajdovi je to hned vidět, jak je spokojenej. Někdy mám dny, kdy se jen dohadujem a ač je to hnusný, tak mi prostě leze na nervy tou svojí paličatostí. Ale vím, že je to o mně, jak to zvládám já. No a teď dobrý, tak doufám, že mi to dlouho vydrží. Jsou to zlatíčka. |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
Re: Sluníčko23.9.2008 22:32:28
jojo,s tím souhlasím,že kaše na spaní nemá vliv.já jí sice Sebovi dávám,ale myslím že i kdyby dostal jen to mlíko tak bude spát stejně.prostě myslím,že některý děti spí a některý se budí.
jo a já si odjakživa představovala,že budu mít hnědookou holčičku.tak mám asi smolíka ![]() |
|
|
Re: Sluníčko23.9.2008 22:23:11
Napsala jsem, že noční kojení je zlozvyk. Tak se omlouvám maminkám, které chtějí v noci kojit. Tak prostě ZVYK
. Zase kojení je super!!! Takže když někdo kojí v noci, tak to neodsuzuji!! |
|
|
Re: Sluníčko23.9.2008 22:20:16
Dančo, no jo. Já jsem vždycky chtěla buď dvě holčičky nebo dva kluky a takhle hezky černobílý
. Doufám, že to už Míšovi vydrží světlý, alespoň do těch 15i let. Pak mu to asi začne tmavnout po taťkovi. A řídnout a řídnout . Sebík je takovej trochu podobnej, jak náš Mišák No a Dada tomu to pěkně sluší .Brabenec, já jsem u Lukajdy dávala vždycky večer flašku s mlíkem. Má ji doteď a přijde mi to fajn už v tom, že pokryje tu dávku mlíčka za den. Z hrnku by mi ho těžko vypil. Je to sice takový miminkovský, ale mně to neva. Mišákovi jsem začala dávat večer kaši, tak jak to má být. Ale asi jen dva-tři měsíce. Vůbec mi to nevyhovovalo, tak už mu zase dávám flašku a je to super. Pěkně se uspí. Myslím, že to není o tom, co večer sní-jak dlouho v noci vydrží. Lukajda začal spát po flašce od 4.měsíce celou noc (nepočítám podání dudlíku) a Mišák bych řekla od toho 9.měsíce, co jsem ho přestala kojit. Večer měl flašku a v noci jsem kojila. Ale pak už jsem kojit v noci nechtěla, abych zbytečně neprodlužovala ten zlozvyk, tak jsem začala podávat jen dudlíka a dobrý. V tom máme oba kluky stejný-že nevyžadujou pak už v noci nic. Takže myslím, že kaše není nutná. |
|
|
Re: Sluníčko23.9.2008 21:43:35
tak takovýho mám doma rytíře
![]() ![]() a tenhle bude taky takovej ![]() |
|
|
Re: Sluníčko23.9.2008 20:05:37
pěkný večer.
Gabi to je fakt obřík.pěkný míry.a já si dělám starosti s váhou asi mám kolem sebe jen malý děti.Mirko fotky moc pěkný,teď se mnou koukal i Dáda a ptal se jak to,že tam je náš Sebánek.mate taky dětičky jako black and white??starší tmavý vlásky a malej je blond.a jinak je Mišák šikovnej pomocník u vaření ![]() Brabenec to je dobře že se malá dala do pohybu .no a v kočárku to prcka taky moc neba.jenom když jezdíme někde kde je hodně lidí a ruchu.přes léto si zvyknul na vystupování na prolejzačkách a teď už ho nepouštím.všechno je mokrý a studený.ale jinak teda rozdíly mezi dětma ani pejskama nedělá.je nadšenej z kohokoliv![]() ![]() |
| brabenec+Adélka | 72965 |
|
|
Sluníčko23.9.2008 16:40:28
Ahojky,
tak nevím co na mě zase Adélka zkouší,ale tohle si plně užívám Teď dva dny po sobě spala až do půl osmý!!!!PARÁDA.Jenže po skušenosti,kdy jsem jí dala večer mlíčko a ona zalehla a byla tuhá do 5min a vydrželo jí to asi 4 dny,tak radši si to opravdu užívám plnými doušky a nejásám moc nahlas![]() Jinak jak jsem psala o těch trojkách,že se jí klubou,a jak dr řekla,že ne,tak já tam prostě tu špičičku vidím a basta.Na prstík jsem po hmatu cítila i horní jedničku,ale ta vidět není a trojka jo. K večeři jsem zkoušela opět kaši s tím,že by měla spát celou noc,ale zase se budila dvakrát na mlíčko a pokaždé vyžahla 120ml,tak jsme se vrátili k mlíku na noc.Pak se budí mezi 1-3 na 120ml a do rána je v poho.TAk kaši vzdávám. Ty fotečky jsou super,jak sedí prcek u hrnce je dost dobrá ![]() Až se k tomu dostanu,tak taky nějakou přispěju.Teď jak se Adélka dala do lezení a pohybu vůbec,tak jí to přestalo bavit být v kočárku venku.Očividně to trpí kvůli mě.Rozplácne se v sedačce a vrčí si a čeká,až mě to přestane bavit a jak přijedeme domů,tak ožije.Jen když jedeme kolem psa nebo druhýho prcka,tak se vztyčí a začne vřeštět a poté opět upadá do apatie ![]() Máte to taky,že se prckům nelíbí všechny děti a každá rasa psa?U některého mimča by se zbláznila a některé přehlídne jako krajinu..... Tak se zatím mějte prímově a užívejte posledního sluníčka před zzzzzimou.... ![]() |
|
|
Re: prohlídka23.9.2008 15:13:06
Gabi, tak to je malej teda pěkně velkej
. Takhle byl přesně ten náš první. Ten měl v desíti měsících 11 400g a na cenťáky už nevím, ale hooooodně . Tadyten náš druhej je takovej desetikilovej prďánek malinkej . Zkusím vložit fotky. Ahojky![]() Tady je starší dneska s naším novým morčátkem ![]() ![]() Takhle vaří náš Mišák bramboračku ![]() ![]() Takhle se tulíme věčně ![]() ![]() No a tady vidíte, jakej má přede mnou Mišák respekt, když mu říkám, ať netříská ovladačem do elektroniky ![]() |
| Gabi+Tomášek 20.11.07 | 62672 |
|
|
prohlídka23.9.2008 14:44:20
Ahojky...tak máme dneska už odplaváno a pak jsme byli na té 10měsíční prohlídce...tak Vás asi všechny trumfnem
,máme 10,9kg a 78,5cm..paní doktorka říkala že je malý velice šikovný,že je to sice váha a výška pro roční dítě,ale prý na to že nedělám nějak moc zasmažené,nebo rohlík jen výjmečně tak že roste zdatně.![]() Já koupila porek a zkusím něco s ním udělat malému i nám.Mrnous ted vytuhnul,tak jdu něco vymyslet než přijde manžel z práce.Páááá ![]() |
|
|
Re: ...bré ráno.23.9.2008 14:21:05
Já myslím, že ty druhý budou dobrý. Alespoň ty děti, co měly špatný ty první, tak druhý dobrý. A třeba je to od toho, jak je měl zlomený. Opravdu pak už se to všechno dostává do zubu a Tím se kazí. Co na to zubař? Ale myslím, že to bude dobrý u těch druhejch.
Já jsem včera dělala polívku z kuřecích krků. Tak malýmu jsem jí udělala tak, že jsem uvařila ty krky se zeleninou. Pak jsem krky vyndala, zeleninou rozmixla v polívce a odendala prckovi do kastrůlku. V hrnečku jsem rozmíchala dva žloutky s krupicí a troškou vody a dala do jeho polívečky. Byla z toho pěkná kejdička, ale chutná mu . Dneska noc celkem dobrý, jen jsem byla jednou čurat se starším, jednou sama se sebou a dvakrát zadudlíkovat mladšího a jednou ho vzít do postele, páč nechtěl přestat brečet a jednou vrátit do postýlky, protože už byl dobrej. Takže noc celkem o pohodě . Ráno jsme vstávali po sedmý-tak to šlo........ |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.