| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 42217  [Dalších 42077 >>]
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475

Re: ...bré ráno.

23.9.2008 14:21:04
Já myslím, že ty druhý budou dobrý. Alespoň ty děti, co měly špatný ty první, tak druhý dobrý. A třeba je to od toho, jak je měl zlomený. Opravdu pak už se to všechno dostává do zubu a Tím se kazí. Co na to zubař? Ale myslím, že to bude dobrý u těch druhejch.
Já jsem včera dělala polívku z kuřecích krků. Tak malýmu jsem jí udělala tak, že jsem uvařila ty krky se zeleninou. Pak jsem krky vyndala, zeleninou rozmixla v polívce a odendala prckovi do kastrůlku. V hrnečku jsem rozmíchala dva žloutky s krupicí a troškou vody a dala do jeho polívečky. Byla z toho pěkná kejdička, ale chutná mu :-). Dneska noc celkem dobrý, jen jsem byla jednou čurat se starším, jednou sama se sebou a dvakrát zadudlíkovat mladšího a jednou ho vzít do postele, páč nechtěl přestat brečet a jednou vrátit do postýlky, protože už byl dobrej. Takže noc celkem o pohodě :-D. Ráno jsme vstávali po sedmý-tak to šlo........
daniela Králová 82794

23.9.2008 9:49:50
ahojky.
až porodí určitě dám vědět:-D.celá rodina už netrpělivě čeká,kdy to jako bude.loni v listopadu čekali kdy porodim já a teď ona.je to stejně zvláštní,jak se nám všem mění životy,mame děti...myslim jako i okolo známý a tak.přijde mi to jako nedávno,kdy jediná moje starost bylo,kdy mám denní a kdy noční a kam pujdeme po práci,a teď tu jsou děcka a všechno se přizpůsobuje jim.ale mě to nevadí a jsem za to ráda.
s těma zubama fakt nevím.tak Dáda si sladký dává,ale nemyslim že nějak extremě.občas mu koupím sladký pitíčko,ale třeba doma a v noci pije jenom vodu.cukr teda necucá:-Da mlíko a mléčný výrobky jedl spíš když byl menší.teď si dá občas jogurt,ale jen málo.a mlíko mi chodí pít rovnou z krabice.jo a nikdy ani jako mimino nechtěl jíst kaši.mléčnou.jěště mě napadlo,že to olizování dudlíku-kdo neolízl ať po mě hodí kamenem:-D,muže třeba za ty zuby.že jsem mu předala nějaký bakterie.no každopádně čistíme a čistíme a doufám,že druhý zuby budou v pohodě.

já jsem narozená 25.2.79

a koukám že máš taky super noci.já tu vždycky čučim tak do 23 hod.a pak se dokopu do postele,protože ta představa,že budu vstávat v noci a ráno se mi nelíbí.Sebík teď hrozně cestuje v postýlce a heká u toho,motá si končetiny do šprušlí,tak ho rovnám,dudlíkuju a 1x za noc má mlíko.a ráno dneska vstával v 6h.tma jak v ranci a on sedí a chechtá se.no a jak jinak teď už zase chrupe.ale stejně je to zlatíčko moje nejkrásnější.~j~

22.9.2008 23:24:22
Jo tak to nám sem napiš, až švagrová porodí :-). Já jsem tak ráda, že už ti kluci jsou takový velký. Sice ten mladší je hroznej mazel. Skoro nic neudělám, pořád po mně chce lízt, ale je takovej rozumnej :-D. Porád na něco ukazuje prstíkem a dělá, jak když se diví. Volá mama a pořád něco hází na zem a říká béá-to jako bác. A nebo dělá pá a říká bá. Nebo se jako stydí. Je s ním prča. Nebo si ke mně stoupne, culí se, kouká jako do strany a dává mi otevřenou oslintanou pusu. Je to zlatíčko. Já už bych neměnila za novorozeně ani náhodou. Ale ráda vzpomínám, že to bylo krásný, když se narodili kluci jedni. Ale teď mi to přijde o moc lepší :-).
Kdy jsi narozená? Já 27.2.77.
Synovec měl taky první zuby špatný. Prej to měl od sladkýho a pitíček. Ale kdo ví. Vyloučit se to nemůže, páč obojí opravdu často konzumoval. Ale třeba by to měl i bez toho. Kámošky holka měla úplně vyžraný jedničky a dvojky nahoře. Ale ta vyloženě cucala cukr. Dělaly jsme v tu dobu v báááru a jak jsme tam měli ty cukry v pytlíčkách ke kafi, tak ona si vždycky utrhla vršek a cucala tak ten cukr. A taky jedla hodně sladký. Ale pak mám kámošku, ta sladký nedává a jejich malej má komplet všechny zuby v háji. Ale zase říkala, že do něj nedostane žádný mlíko (nevím, jestli je na zuby dobrý) a žádný mléčný výrobky. Je to těžký :(. Taky běžím do pelechu. Dneska jsem v noci třikrát odsávala nudle, dvakrát byla se starším čurat, jednou mi vlezl do postele, tak jsem s ním chvíli spala vedle něj. Pak se roztahoval, tak jsem si lehla obráceně, že jsem měla jeho nohy u hlavy. Tak mě dvakrát vzbudil mladší, tak jsem mu podala dudu, pak jsem vyhodila staršího, pak ke mně chtěl ještě jednou přicestovat, protože se mu něco zdálo a hledal něco kolem postýlky. No a prostě do toho se pořád budil mladší. To byla noc jak vyšitá. Jo a ráno vstáváme v sedm, někdy před sedmou. Ti mi dávali. Už jsem ani z tý svojí postele nemohla vylezt. Přišlo mi, že mě buděj po půl hodině, po dvaceti minutách :(.
daniela Králová 82794

22.9.2008 22:53:43
holky,švagrová moje milá,měla v neděli termín porodu a ještě je vcelku.uplně vím jak jí je.už se nemuže dočkat,břicho má až u kolen.
no nic,jdu spát.otvírám si tu ústa na monitor.a ráno klušeme zase do školky.brou.
daniela Králová 82794

22.9.2008 22:42:37
Dada je taky dostával ty fluorový tabletky,ale stejně to má hnusný,jen ty jedničky nahoře.já doteď myslela,že to má jak si je urazil.ale teď teda nevim.fakt to má prej dost dětí.a čistí si zuby ráno a večer a někdy i ve školce si čistí po O.

uhodla.i podle toho že si rozumíš ze štírama a taky proto že sem taky ryba.mame přeci silnou intuici:-D

22.9.2008 21:06:53
:-D :-D :-D Dano uhodla!!!! :-D A jaký prášky na zuby? Já dávám ty malý-fluorový. Dávám oběma klukům. Ty jsi je Dadovi nedávala? Já už je dostala na Lukajdu. To znamení jsi poznala podle toho štíra? Jinak jsem si hodně rozuměla s kámošema střelcema. Je s nima sranda :-).

22.9.2008 21:06:27
:-D :-D :-D Dano uhodla!!!! :-D A jaký prášky na zuby? Já dávám ty malý-fluorový. Dávám oběma klukům. Ty jsi je Dadovi nedávala? Já už je dostala na Lukajdu. To znamení jsi poznala podle toho štíra? Jinak jsem si hodně rozuměla s kámošema střelcema. Je s nima sranda :-).

22.9.2008 21:06:21
daniela Králová 82794

22.9.2008 15:00:25
Mirko a ty jsi co za znamení??nejsi ryba??
daniela Králová 82794

22.9.2008 14:56:43
ahoj jsme zpět z poradny.takže:váha rovných 10 kilo,délka 74 cm.úsměvy házel a předváděl se:-D zlatíčko.zubu mame 6.už dlouho.teď mu nic neroste.~j~

k těm zoubkům-dostali jsme tabletky na zuby.aby se nekazily.a jinak jsem koukala na ty (některý)vetší děti-mají úplně zkažený zuby-ty přední,on to má totiž Dáda taky,a čistíme o106.on si je v roce urazil ve vaně o umyvadlo,tak jsem myslela že to má z toho,že se mu jako narušila sklovina a kazí se mu.tak jsme se s Dr.bavili a prej to má v dnešní době hodně dětí a prej neví z čeho.,tak doufám,že Sebánkovi vydržej ty jeho krásný zubiska běloučký.čistíme si asi jako všichni klasicky2xdenně,tak uvidíme,no.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 42217  [Dalších 42077 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.