| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 42217  [Dalších 42067 >>]
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475

Re: ...bré ráno.

22.9.2008 14:44:05
Leňo, gratuluju k pidinám :-).
Odsávačku máme hadičkovou, přemýšlím nad tou na vysavač. Rýmu maj oba. Dávám Nasivin mladšímu, Otrivin staršímu. Mucosolvan na kašel pro oba.
Nám snědl starší, když byl asi takhle malej pecku od švestky :(. Hlídal taťka s kámošem :(. Myslela jsem, že je uškrtím. Ale vykadil pecku druhej den dobře.
Hmm se štírama jsem si vždycky rozumněla. Proto jsem ráda, že prcek je štír.
Moje mamka je taky štír.
Boty máme dvacítky.
K jídlu dávám z toho, co vařím nám. Třeba teď máme guláš s kolínkama a malýmu jsem hovězí namlela. Jak jsem smažila nám cibulku, tak jsem jí vyndala dřív, když byla taková sklovatá a na to dala to mleté hovězí a hned zalila vodou. Do toho majoránku, kmín a rajče. No je to spíš taková nechucená boloňská omáčka. No a k tomu bezvaječné těstoviny. Projedu mu je trochu mixerem, aby se nadrobnily, ale ne úplně na kaši a smíchám s tou směsí. No a když máme vyloženě něco, z čeho nemůžu vařit pro prcka, tak mu udělám nějakou ovesnou, rýžovou, pohankovou, jáhlovou atd. kaši s ovocem a třeba malinkatou lžičkou medu.
No a jednu písničku vám sem dám, co se mi líbí :-)
http://www.youtube.com/watch?v=i6a3N6dtu9s
Leňa + Dave a Kačka 32846

22.9.2008 13:29:30
Ahojky, teda Brabenečku, to je zážitek. Hlavně že už to máte šťastně za sebou a zbyla z toho jen „veselá“ vzpomínka. Děťátka jsou vážně šikulky a nejde je úplně uhlídat. Rozumné matky to pochopí a potom jsou takové jako moje mama, které odsoudí a pomluví.
Kačka už je zdravá. Akorát se jí udělaly vyrážky na čele, jako uhříky. Nevím z čeho. Zítra půjdem do poradny. Dnes má 10. měsíců.
Odsávačku používám obyč. hadičkovou.
Boty jsem zkoušela měřit v Deichmanu a nedosahovala žádného čísla.

Dany vy už máte tolik zoubků. Kačka ještě nemá žádné.
daniela Králová 82794

22.9.2008 11:03:25
no a odsávačku jsem meli klasickou hadičkovou a dobrý,ale když je nudle vzadu tak nic moc.píšu meli...sem jí dala sterilizovat do sterilizátoru na lahve do mikrovlny.už nemá ten správný tvar:-D:-D:-D:-D.ale koupím jí zase.

a velikost nožky je na těsnotu 19.takže asi už větší.když tam má mít místečko.no,dneska jdeme na 10 ti měsíční,tak se moooc zvědavá na buřta.vy co máte malinky "hubeňourky",vám docela závidím.ono pořád odpovídát čím ho jako krmím atak je na hlavu.jí normálně,nesladím mu ,lipánka měl 2x,jinak jogurt.pije převážně jenom vodu.k obědu mívá zeleninu+někdy maso-150 g.ale je prostě velkej.radši bych aby byl hubenej.včera si ho ohmatávala jeho prababička a srovnávala jeho nohy s holkou co jí je 8let-to už přehnala.
no to jsem se nějak rozepsala.sorry .papa
daniela Králová 82794

22.9.2008 10:47:36
jeden křeníček
daniela Králová 82794

22.9.2008 10:43:42
ahoj všem.

teda to je story s tou naušnicí.no ale,hlavně že se nic nestalo a naušnice je venku:-D.myslim že se proste muže stát cokoli..já teda taky takhle ráno relaxuju s prckem v posteli,když chce vstávat v 6 ráno!!já ale funguju až tak od 7mi;)nušnice mi teda nejí,protože mi je už vyškubl,tak teď je nenosím,ale tuhle mi hodil mobil pod postel a já ho pak pul dne hledala,kde zvoní.jinak nějaká ta boule asi patří k dětství.až začne chodit a horolezčit,bude hůř.zatím si jen skřípe prsty do šuplíku a dvířek, bouchá se do lebky...~k~

jo se musím pochlubit,naučila sem prcka ať mi dá halóó.jako že mi dá tel.k uchu.,a už se pusinkujeme-to je tak héézký.

holky,co pořád vaříte??já mám pocit,že točím dokola tak 5-6 jídel a nějak mě to neba.to samý i s jídlem pro Sebu.
a ještě...louděj na vás prckove,já už se před ním bojím jíst,když mu nedám z mýho tak se děsně čílí.:-).

tak se mějte hezky.
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672

...brý večír

21.9.2008 22:57:47
ahojky......no to jsou příběhy co se dějí,ale s těma prckama je to pořád akční.
Velice mě zaujalo ted nevím kdo to psal o tom očkování.....takže ted po 10měsících se Prevenar očkuje už jen dvakrát.Taky bych to ráda nechala naočkovat,kašlu na to co říká doktorka,že si myslí že to není potřeba...My už máme prachy z HZP vyčerpané na plavání a cvičení,ale to je fuk,jedenkrát ted v prosinci a příští rok v unoru to už by teda asi něco proplatili.Chápu to dobře????
Jinak já ted řeším pořád boty pro prcka...jakou máte zhruba velikost?Já jsem dneska v obuvi u Bati měřila Tomíkovi nohu a vyšlo tam 21.A když mi podala ty botečky co se mi líbily,tak se mi zdáli velikééé.:-D
Asi si nechci připustit že už tak vyrost nebo co...ach jo.;)
Jinak klíče jsou také naše oblíbené uklidnovadlo,pravda spíš babičky než moje,ale nějak to moc neřeším...ať se seznámí i s bacily.
Rýmu máme taky...zatím naštěstí málo,ale čistím mu nos každý večer a přes den a kapu Libenar a večer mu to vytřu Pinosolem a nad postýlku mu nastříkám bud Vincetku na zvlhčení vzduchu nebo takový sprej pro lepší dýchání od Nobilisu.Odsávačky mám obě,ale na ten vysavač jsem ještě naštěstí nemusela použít.:-)
Jdu spát,nějak jsem se zas rozepsala...brou
Radka,David10/05+Gabča11/07 38638

Re: Akce

21.9.2008 21:26:16
Brabenec, historka tedy dost dobrá, ale nějak to neřeš, podle mne matka, která tvrdí, že se jejímu dítěti nikdy nic nestalo (myslím tím, že jako vždy všecko uhlídala), tak LŽE JAK KDYŽ TISKNE. Tak buď v klidu, ty háďata jsou potvůrky mrňavoučký a šikovný.

"Dvojče",
jsem štír jak vyšitý :-)
Ale deštivo moc nemusím ~j~
Valsi 82350

Re: Akce

21.9.2008 20:35:00
Ahoj Koblajs,
o ryme mi ani nemluv...ted jsme se z toho jakztakz dostali..clovek by nerekl ze takova blba ryma polozi celou rodinu :-(
Odsavacku pouzivame tu uplne obycejnou hadickovou za cca 20,- a spokojenost (i kdyz vetsinou ma mala tu zadni rymu takze nejde nic odsat)...jinak holky okolo si dost pochvalujou to jak se pripoji na vysavac.
koblajs+víteček 11/07a Adámek 79664

Akce

21.9.2008 19:54:19
ahojky.Ježiši Brabenec,to je hrozný, co ty dětičky umí.můj zase v úterý spadl z postele ale odnesla to jen boule na čele.Ještě že to Adélka takhle vypudila.šikulka:-D No a ještě k tomu marodíme.máme rýmečku.Holky jaké odsávačky používáte?
brabenec+Adélka 72965

Akce

21.9.2008 18:12:17
Ahojky,
tak ty klíče-dostala jsem sprďana od manžela,že to je plný bacilů atd.....Tak jsem na to dávala bacha a teď (jen mezi námi) to už taky neřeším.
Jinak sobota byla u nás pěkně akční:-)Ráno se Áďule vzbudila po 6h(grrr),tak jsem si ji vzala do postele,udělala kolem ní z peřin hradbu a zavřela oči a nechala jí,ať po mě řádí a ještě jsem relaxovala a najednou se zakuckala,tak jsem myslela,že jí zaskočila slina a dala jí napít čaje a asi za deset minut chci vstát a koukám,že vedle mě leží ta zástrčka na náušnici.Tak jsem prcka strčila do postýlky a obrátila postel naruby a náušnice nikde a pak mi to cvaklo-jak se zakuckala,tak jsem jí tu moji náušnici dala ještě zapít~f~
Tak jsem žhavila hned tel na pohotovost a tam byla naše dr. a řekla,že by měla normálně projít,ale radši ať přijedeme a že nás pošle na rengen.
Tak jsme dostali doporučení do vinohrad a poučení,že nemám dávat na hraní tak malý předměty-to bych fakt nevěděla-ale ona mi ji čmajzla.V nemocnici byl výborný doktor a sestřička,hned si dělali srandu,že mám drahý dítě a byli v pohodě-žádné obviňování.Tak nás poslali na snímek,pak jsme s ním jeli zpátky a prý že je náušnice už docela dole ale že tam je ještě nějaké jiné těleso-ŠOK.Takže další snímek a tam se zjistilo,že to byl kaz na papíře.No byla jsem vyřízená a Adélka absolutně v pohodě-s každým se chtěla bavit a výskala a hlavně jak vidí naší dr,tak začne natahovat a teď měla chlapa i na rengenu a byla vysmátá.Tak na chlapy má ještě čas;)
Takže jsme měli dávat vlákninu a větší kousky-ne mixované-a že by měla vyjít.Takže jsem se probírala každým hovínkem a dneska mi ji vrátila!!!!!!!!!!!!!
Tak jsem ráda a děsím se dalšího a ono bude.....Žádná legrace uhlídat pískle a mám už z toho blbý pocit,co musela přežít díky tomu,že nejsem ostříž.
Jinak jak jste psaly,tak Adélka teď má fóbii i z babičk(ta si to bere osobně a že prý co s ní dělám) no a na dědu se podívá a už natahuje.Ten jí zatím nějak nesedl a přitom se tak snaží.
Tak jsem se rozepsala.....
Zatím se mějte náááádherně:-D:-D
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 42217  [Dalších 42067 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.