| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 42217  [Dalších 42057 >>]
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595

příjemné nedělní odpoledne:-)

21.9.2008 13:03:03
ahoj včelko, k tomu očkování ve zkratce: máme RBP pojišťovnu (čerpání 1200,-/rok na pojištěnce)a tak jsem se ptala na prohlídce, které očkování má největší význam a náš pan doktor nám doporučil Prevenar, protože pneumokok je opravdu nejčastější (zánět mozkových blan, zánět plic, zánět středního ucha a vedlejších dutin nosních). Jedna vakcína stojí cca 1900,-... do půl roku jsou potřeba 4 vakcíny, do 11 měsíců 3 a od roku už jen 2. Takže my se budeme očkovat při roční prohlídce. Druhou vakcínu dostane za 2 měsíce. Takže si nechám proplatit jednu za 2008 a druhou za rok 2009.

Tak a ještě se vám pochlubím co dneska malý vyzkoušel. Našel na stole bonbony Toffiee (co tatínek zapomněl schovat) a hned si jeden vyloupnul a šup do pusinky. Naštěstí jsem to zjistila brzy a rychle mu ho vytáhla. Následoval řev, jak jinak. Pusina celá od čokolády...asi mu šmakovala a já krkavčí máma přišla a šup s bonbonem do své pusy...ani se nedivím, že se rozčiloval, ale pomyšlení na to kdyby to spolkl, no naštěstí to dobře dopadlo a už máme za sebou první sladkost
:-D

Klíče má taky v oblibě a když jdeme nakupovat tak se vždycky u pokladny sápe po peněžence (no snad nebude na prachy:-D:-D:-D).
daniela Králová 82794

Re: Tu sme:-)

20.9.2008 22:53:36
ahojda.
sem tu a čtu si taky:-).jen nestíhám písat.lítání do školky,ze školky,na procházk,nákupy atd...a ještě mmáme doma nějakou krizi nebo co.tak pak ani nemám náladu;((
no oblečení -punčochy,kalhoty,botičky,bodýčko,mikča a bundička.dneska už zimní,ale ne uplně tlustá.a na nožky pytel co je ke kočárku.
hmm a ocucávání klíčů a podobných ňaminek moc neřeším.klíče mi ani tak neva,jako venku na zemi kameny a klacky~j~
jinak super fotečky,taky bych jela někam do tepla.dneska jsme byli na grilování venku,spousta dětí a lidí a psů,ale ta zima!!!fujky,hnus fialovej.domu jsme šli v pul osmý a kromě Sebíka všichni zmrzlý.
a povídáme-mama-to když zrovna nejsem v dohledu,tata a papa.to při mávání a jídlu.a zkouší si i jiné slabiky a občas i správně.ale je to asi spíš náhoda;)jo a prdí pusou při jídle,ale až když spolkne sousto.
jinak taky máme dnes 10 měsícu,na kontrolu jdeme v podělí a myslím,že tu budeme za největšího buřta.přes 10 kilo asi má.tak snad se z toho vytáhne,bo nemá po kom být tlusťoch.tak zatím ahoj a dobrou.
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475

20.9.2008 21:07:18
Musím hned běžet, tak jsem vás jen přelítla a dočtu pořádně jindy. Ale musím se smát :-), klíče dávám také a ocucávání neřeším-jako Radka-jak jinak, že :-D? Radko, nejsi nějaké mé skryté dvojče? To už snad není možný-šátek, vozík, nadšení pro kolo, výchovné metody hodně podobné mým, klíče :-). No neříkám, že všechno, ale převážně máš stejné názory. Co jsi za znamení?
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672

zdar zdar zdar

20.9.2008 20:39:30
Ahojky holčiny..taky pořád jen čtu...manžel jak má volno,tak sedí u počítače a dneska jako každou sobotu šel s klukama na pivo,takže dítě spí a já mam konečně klid,tak Vám něco písnu a jdu si dát rohlík,vanu a bucat.
No já z toho počasí moc nadšená nejsu,protože nevím co mám tomu cvrčkovi oblékat,dneska měl už zimní bundu,on oblékání nesnáší,tak to bylo,alespon jednodušší.Jinak jsem byla koupit pláštěnku na kočár,sobě flísku a bundu Goratexku,at můžeme trádovat teda venku i v té kose a dešti.
Jinak Tom má dneska 10měsíců,v ut.jdeme na prohlídku tak jsu zvědavá.Naše doktorka když jsem se ptala na očkování Prevenaru a na klíštata tak taky říkala něco že až pozděj.Zeptám se znovu.
Tomášek teda říká sám MAM a valí za mnou nebo mi vysí na noze,že chce zvednout.Pak šteká a začíná bučet.:-D Pak různé slabiky spojuje,ale bezvyznamne.Takže mě to těší,ale taky máme ted období že chce být semnou,dokonce se i v noci vzbudí a když mu dám napít,tak jak mě uvidí tak řve tak dlouho dokud to nevydržím a dám ho k sobě do postele,ale v tu ranu je mrtvý.Většinou ho pak vrátím do postýlky,ale štve mě to.Mamka říkala že je to ted období,že to prý zas přejde no uvidíme.
Moc jsem se rozepsala....jdu.......pááááááááááá:-D
Zítra je u nás pout...tak jdeme mlsat a mrznout:-D
včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 72703

20.9.2008 9:42:09
No a kdepak je náš ženich Sebík? :-D
včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 72703

20.9.2008 9:41:50
Ahojte mimimámy!
Já jsem vždycky nadšená, když je tu toho hodně ke čtení!
Leni, tu dovča se vám povedla! na fotkách i ve skutečnosti určitě krásný počasí, vypadáte všichni spokojeně. Ty piráti jsou srandovní a Kačík je veselý prďolátko. To, cos psala o Davídkovo prvním roce ve školce mě skoro rozplakalo.
Lucinko, ty zoubky, to bylo překvapeníčko, co? Na šaty dostane tentokrát doktor :-D - ale to se říká asi jen u prvních zoubků, co :-D. Luci a jakou máte pojišťovnu? A kolik stojí ten Prevenar? Naše doktorka nám před půlrokem - to když se ještě jela Hexa, říkala, že smysl má žloutenka A - to prý ale až dýl - snad v roce či kdy. Ale když slyšim ty případy, tak nad tim pořád přemýšlím.
Brabenec, ty vzteky vzteky znam taky. Když je to z rozmaru, tak to přehlížim a dělam, že nic. Ono jí to po chvilce přejde. Ale někdy je to o nervy!
Raduš, žabička je opravdu šikulka R^R^R^. Danka asi vyjmenuje nejdřív celou rodinu, než přijde řada na mě. Už se jí 1x povedlo MA a všechno, a já tancovala :-D, od tý doby nic :-D
Kočárky máte všichni hezký, to my máme takovej obyč, s 8čkama. Ale někdy vyrážíme za bytovku bez a zkoumáme kytičky, honíme pejsky, na každýho se smějem a všechno nás udivuje :-D.
Miru, věř, že závidim Tvé nadšení z počasí, já se přemlouvam jak dlouho, abych vůbec vystčila paty do tý zimy. Párkrát jsme venku vůbec nebyli a pak večer jsem měla teda dobrej splín.
Valsi 82350

20.9.2008 8:57:47
Ahoj Radko a ostatni mamci,
s tou vahou myslim na tom budeme podobne...jeste jsme na 10ti mesicni nebyly protoze je mala nastydla (teda uz jsme nemocna cela rodina). Ale protoze od posledni preventivky uz 2x blinkala (vypada to na alergii na vajicka) tak taky nebude mit moc velkou vahu.
Jinak to tady porad sleduju ale nestiham psat :-(
Ted me trosku zlobi jedno prso tak uz pisu laktacni poradkyni tak uvidim :-(
Zatim pa
Radka,David10/05+Gabča11/07 38638

19.9.2008 21:41:59
Brabenec, jsme se nasmála, prý hubená, dneska jsem cvičně převážila tu moji Bobulku a měla 7100!!

Klíče taky frčí, dávám jí je, když už nic nezabírá (v kočárku, doma, kdžy něco potřebuju dodělat - obvykle nachystat věci, aby jsme mohli ven), ale neřeším, že to žužlá, hoďte po mě kamenem.

Nějak na ní padla "separační" krize či co, chce jen mne, jak ji na chvíli předám na hlídání (manžel, babičky..), tak jen co zmizím, tak řev neskutečný. U Davida to neznám, ten sice plakal taky, ale ne takhle, ona je hnedka celá rudá, oči podlité, herečka.

Ale je šikulka už mi říká mama, není to žvatlání, už si to spojuje, jojo, rostou, za chvilku sfouknou první svíčku
brabenec+Adélka 72965

Re: kdo by měl zájem

19.9.2008 9:30:30
Ahoj,
můžeš mi poslat fotky?Spíš tu 86.Díky-MartinaHalamova@seznam.cz:-D
Lim-Mat7/99-Voj2/03-Ton4/06 17208

kdo by měl zájem

19.9.2008 6:05:35
Ahoj holky,
která by jste měla zájem o věcičky ve vel. 80-86 (tepláky (i adidasky), kalhoty, mikiny, bundy, kabátek dovoz z Anglie, riflový komplet, oteplené komplety, punčochy....a boty ve vel. 22=12cm), tak se ozvěte na mail a můžu poslat fotky.
Pokud jste z Brna, tak se můžete přijít podívat. Nechci nic vnucovat. Jenom jsem třídila skříň a pár malých věcí odebrala.
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 42217  [Dalších 42057 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.