| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
Re: Ahojte holky už jsme doma16.9.2008 11:16:50
Ahoj Leni, vítám tě zpátky po dovolené. Fotky jsou hezké. Příští rok bychom chtěli taky do Itálie. Jeli jste tam asi v noci že? To je asi pro ty prcky nejlepší, když můžou cestu prospat a taky pro vás. Jak se děti vypořádali s tím teplotním rozdílem? Hlavně teď když jste se vrátili to byl asi šok co? Tady taková kosa....brrrrr... nejste nachlazení??? Hlavně, že jste si to tam užili pohromadě a líbilo se
![]() Holky chodíte ven? Tady už druhý den v kuse chčije a chčije takže my nevytahujeme paty z domu a hrajeme si s kostkama a čteme pohádky. Teď mi Ondrášek spinká, jdu péct štrůdl... |
| Leňa + Dave a Kačka | 32846 |
|
|
Re: Ahojte holky už jsme doma16.9.2008 10:34:45
Cesty jsem se obávala zbytečně. Děcka to celé prospali. Ubytování perfektní a počásí úplně nádherné. O 30 stupňů víc než tady.
Absolvovali jsme 2 výlety. Do největšího zábavního parku v Itálii Gardelandu. ![]() A druhý do Benátek ![]() To byl mazec. Vedro přesně 35 stupnů a všude ty mosty a my s tím kočárkem jsme to přenášeli. Když to shrnu, tak by se tomu nedala říct dovolená, ale pěkný zápřah. Ještě jsem nestihla si Vás dočíst. |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
Re: Ahojte holky už jsme doma16.9.2008 10:28:38
Lenko hezká fotka. Tak pak napiš, jak jste zvládli cestu a tak vůbec, jak bylo.
K tomu kojení, už se s tím vyrovnávám, že nekojím. Mohla bych odsávat, když malej nechce sát ode mě. Ale je to tak pracný a nudný . Odsávala jsem od třetího měsíce a do toho i trochu kojila, ale fakt úmorný a s dvouma dětma mám tolik práce, že fakt už teď mám pocit, že mi to mlíčko za to nestojí. Aby na mě tady koukali, jak odsávám. To se radši budu věnovat jim. Spíš se potřebuju pořádně smířit s tím, že kojení už ne, než pořád odsávat a nějak tak vědět, že stejně kojit nebudu a jednou na to čas není, pak zase jo (no málokdy). Určitě by se ale třeba třikrát denně našel, ale fakt je to řehole, pořád s odsávačkou. Kdo nezažil-neví . Tak jsem si to omluvila a jdu věšet prádlo . Ahojky |
|
|
Re: jedna víkendová16.9.2008 10:22:53
Včelko, pěkně šlapete
. Mišák chodí za obě ruce. To by nás strhnul všechny. Ale já také nevodím, jako Ráďa. Nevodila jsem ani prvního. Jen ať se to naučí sám. No koukám, že se v hodně věcích s Radkou shodujem. A taky koukám Včelko, že jsi pěkně hubená. To se tu hned musím pochlubit, že jdu dneska poprvé od prvního těhu na aerobik. Na trampolínách. Tak buď tam umřu, nebo zhubnu . Snad mě to bude bavit, chci něco dělat. Dříve jsem chodila do posilky, kolo, spinink, aerobik normální, plavání a teď prdky-prdky. Tak uvidíme. Ale už se těším.Ten druhej klip byl myslím Elán. Nevím, proč to nejde. A co posloucháš za rock. Jestli to vůbec budu znát, já stařešina .Jak vám tady ty děti padaj, tak já se celou dobu úplně bojím napsat, že my zatím nic-ťuky,ťuk-abych to nezakřikla. No zatím ještě nejsme tak pohyblivý. Ale první už si namlel kolikrát. Ty zuby Gabi jsme už jednou měli taky pěkně naražený, až měl modrý dásně, sedřenej a nateklej vrchní ret. No většinou padal pořád na papulu. U babičky si jednou rozřízl mezi bradičkou a pusinkou o mušku vzduchovky. Děda jí má (nenabitou) opřenou mezi sporákem a zdí v rohu a náš mladej tam samzřejmě jaksi zahučel a upadl na tu vzduchovku. Takovej malej prostor tam maj, že jsme ho ani nemohli vyndat. To člověka ani nenapadne, co se všechno může stát. Má tam malinkatou jizvičku do dneška. Tak papa |
| Leňa + Dave a Kačka | 32846 |
|
|
Ahojte holky už jsme doma16.9.2008 10:11:33
![]() |
| Gabi+Tomášek 20.11.07 | 62672 |
|
|
ahojky15.9.2008 9:54:14
Ahojky ahojky,holky tak mi jsme měli první větší uraz o víkendu.Malý dělal houpy,houpy o stůl(to se tak pohupuje na kolínkách,nahoru,dolů)a prštil se o kraj stolu a asi hodně,začal šíleně řvát a jak jsem mu dala dudlík,tak mi ho vzápětí vyplivl a plny krve,málem jsem zařvala jak jsem se lekla,do pusy si samo nenechal chytnout a tak jsem jen plinkou otřela a davála jsem mu napít čaje,po 10min.dobré jen si poplákaval,včera jsem viděla že si narazil vrchní zuby,nebo nad těma zubama a rozsekl si tu uzdičku asi.
Jinak děti dřív nebo pozděj na vše sami dojdou nebojte. Včelko Danka je velice pěkná a šikovná holčička,ale holky jsou vždy šikovnější než chlapy...vlastně celý život nééé??? ![]() Páááá pěkný chladný den,co dětem ted oblékaté???My máme bodyčko z dlouhým,punčocháče,svetr,kalhoty nezateplené,bundu a čepku a mám už na sportáku daný ten pytel na nohy.![]() |
| včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 | 72703 |
|
|
Re: jedna víkendová14.9.2008 21:34:54
![]() |
| včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 | 72703 |
|
|
jedna víkendová14.9.2008 21:33:13
Miru, to je jedna z mála moderních písní, co se mi líbí. Já jsem jinak na rokec :). Chtěla jsem rozkliknout odkazy na písně od Tebe, ale ten druhý se mi, nevim proč, nepovedl.
A musim se tu holky pochlubit. Ale mam z toho blbý pocit, když tu řešíte lezení. Snad odpustíte. Jsem zaslepena mateřskou hrdostí. ![]() ![]() |
|
|
Re: dotázek14.9.2008 17:54:58
Brabenec, děkuju
. Sice je to na mě moc těžké si to představit, ale děkuju. Nějak to zkusím. Kdyžtak z toho nic nebude . On vůbec neví, co dělat na těch kolínkách. Ze sedu se přetočí na kolínka, pak chvíli přemýšlí a potom se rozplácne a plazí se. Je to dost namáhavé, ale dostane se, kam potřebuje. Tak to zkusíme jenom trošku podle Tebe a uvidím. Ahoj |
| brabenec+Adélka | 72965 |
|
|
Re: dotázek14.9.2008 10:04:16
No nevím,jestli to dobře vysvětlím-ono je lepší to ukázat,ale zkusím to.
Tak si Adélku dám tak,aby byla na kolínkách,opírala se o natažené ručičky a zadečkem seděla na patách.Jednou rukou ji ze strany přidržuju jednu nožičku aby patou zůstala rovně na zadečku a druhou rukou ukazováček na bok na ten výstupek pánevní kosti,palec na zadeček a zbylými prsty jí jakoby zatlačím nožičku dozadu-narovnám- a tím,že jí mírně tlačím ukazovákem na tu pánevní kost,tak dá nožičku zpátky a takhle běhěm 3-4minut vystřídat obě strany.Lepší je cvičit,když je nahatá,protože musí mít rovná záda a je to lepší,když ji nic neškrtí. No zní to takhle napsaně nějak složitě,ale není to až tak těžký. Jen dávej pozor,protože se říká,že se to nemá cvičit jen když to "okoukáš".ale pod odborným vedením.To nechci nijak zastrašovat,jen to chci říct,aby jsi to věděla a aby se nestalo,co se stát nemá ![]() No ale myslím,že když to oba vemete jako hru a nebudeš na to nijak tlačit,že to ublížit nemůže. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.